הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב

Modiano

משתמש פעיל
807
43
נק' מוניטין:
250
807
43
אחרי חודש בלי אימונים ותזונה מסודרת החלטתי לחזור לחיטוב קצר של בערך חודש וחצי.

אשמח לשמוע את דעתכם על תפריט התחלתי.

גובה 1.72
משקל 72

התפריט ההתחלתי הוא בערך 1800 קלוריות, 140 גרם חלבון, 60 שומן, 140 גרם פחמימה, עושה 100 דקות אירובי בהתחלה.
רוב התפריט מורכב מחזה עוף, טונה,אורז, שמן זית,אבקת חלבון.

אשמח לעוד קצת המלצות או שינויים שמומלץ לעשות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל חודש וחצי זה לא זמן מספיק לחיטוב. למה כל כך קצר?

מה ה RMR שלך?
תודה על התגובה.
אני באזור ה15 א.ש, רוצה לרדת לאזור ה12. אני רוצה להתחיל מסה ותסיים באזור ינואר-פברואר כי אחרי זה אני טס לתקופה ארוכה ומעדיף להיות אחרי מסה די ארוכה ולא חיטוב.
הrmr שלי בערך 2100.

נשמע שביחד עם האירובי עלול להיות לך גרעון גדול מדי.

בנוסף הייתי מחפש חלופות לכל דבר בתפריט כדי שתוכל להיות גמיש.

אני באזור ה15 א.ש, רוצה לרדת לאזור ה12. אני רוצה להתחיל מסה ותסיים באזור ינואר-פברואר כי אחרי זה אני טס לתקופה ארוכה ומעדיף להיות אחרי מסה די ארוכה ולא חיטוב.
עדיף להגיע לחול כשאתה במסה \ נייטרלי. זה נכון. אבל קח בחשבון שאחרי תקופה ארוכה ללא אימונים אתה או תאבד הרבה שריר או תעלה הרבה במשקל - תלוי באופי הטיול

• פותח/ת השרשור
בנוסף הייתי מחפש חלופות לכל דבר בתפריט כדי שתוכל להיות גמיש
יש המון חלופות, כל סוגי הגבינות,ביצים ועוד ועוד, לא מקובע.פשוט יש לי כמויות של חלבון שומן וםחמימה ביום.
אבל קח בחשבון שאחרי תקופה ארוכה ללא אימונים אתה או תאבד הרבה שריר או תעלה הרבה במשקל - תלוי באופי הטיול
ידוע, לכן אם אגיע אחרי חיטוב אני יכול לאבד ביותר קלות שריר לדעתי. לכן אגיע בזמן המסה ואנסה להתאמן מ.ג מידי פעם ואוכל כמה שיותר חלבון.
נשמע שביחד עם האירובי עלול להיות לך גרעון גדול מדי
לא חושב שזה בערך 500?

• פותח/ת השרשור
לא, עם האירובי אתה יכול די בקלות להגיע ל 700 קלוריות. וזה במקרה עדין
לדעתך אז אני צריך לעלות בעוד מנת פחמימה?(בערך 180 קלוריות)?אני עשיתי בדיקה אצל מייק של הרגישות לפחמימה ואני די רגיש, אולי להוסיף מנת שומן? או אפילו עוד חלבון?

תודה על התשובה וההתייחסות.

לדעתך אז אני צריך לעלות בעוד מנת פחמימה?(בערך 180 קלוריות)?אני עשיתי בדיקה אצל מייק של הרגישות לפחמימה ואני די רגיש, אולי להוסיף מנת שומן? או אפילו עוד חלבון?

תודה על התשובה וההתייחסות.

אני מעדיף שתחשב יותר במדוייק כמה אתה שורף באימונים, שנדע מה הגרעון שלך ולפי זה נחליט

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף שתחשב יותר במדוייק כמה אתה שורף באימונים, שנדע מה הגרעון שלך ולפי זה נחליט
איך אפשר לדעת? עושה 4 אימוני כוח, ורשמתי שכ100 דקות אירובי בהתחלה, האירובי לא במאמץ הכי גדול , הייתי אומר בינוני.

איזה תוכנית אתה עושה?

איזה אירובי?

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אתה עושה?
בגלל שלא התאמנתי כמו שצריך בחודשיים האחרונים חזרתי לתוכנית הקודמת שלי שזה סוג של AB שעשיתי בזמן שהייתי בייעוץ האישי, לא יודע אם אפשר לפרסם אותה פה אבל אם יש אישור אפרסם.
איזה אירובי?
זה המכשיר סקי בלי הידיים, זאת אומרת שבמכשיר יש רק את הרגליים.

שמע נראה סבבה, תראה כמה אתה יורד בשבוע כאשר אתה מתאמן כמו שאתה מתאמן ואוכל בגירעון 300, ולאחר מכן נראה כמה אתה יורד, בכל מקרה לדעתי זה סבבה או שהייתי מוסיף עוד 100 קלוריות לאכול עם אתה עושה כזאת כמות של אירובי ואימוני כוח, אבל עוד פעם תראה כמה אתה יורד בשבוע וזה ייתן לנו אינדיקציה ראשונית.

Back
למעלה תחתית