עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשקל לא כבד לי ברמה שאני לא יכול יותר.. יש לי עוד 5 ק"ג בערך לשים על המוט.. מה זה עקשת? ולמה לעבור לסומו ולא לפתור את הבעיה בקלאסי? (לא שאני שולל סומו)כמה משקל?
נראה שכבד מדי עבור הזוקפים.
בלי קשר גם נראה שיש לך עקשת(לא שזה משנה משהו).
עבור לסומו לתקופה.
זאת לא הבעיה, בוודאות.הוא התכוון כנראה עקמת או יותר נכון קיפוזיס.
הסטאפ הראשוני שלך לא מספיק מכווץ.
הידיים צריכות להיות ישרות לגמרי, תצמיד את המוט חזק לשוקיים (תרגיש את הגב עובד בהצמדה), תוציא חזה חזק החוצה, בטן אחרי הנשימה חזקה.
אצלך לפחות לפי הסרטון זה לא לגמרי קורה ולכן ההרמה נראית גמישה.
קשה לדעת מהסרטון, אבל תנסה להוביל את התנועה מהתחת, תנסה להפיל את התחת לכיוון הערבים ולא את השכמות למעלה.זאת לא הבעיה, בוודאות.
יכול להיות שאני לא מכווץ מספיק. אבל גם כשאני ממש ממש שומר על כיווץ זה קורה, ואפילו יותר ממה שקרה פה. אין לי מושג איך אבל כל פעם ברגע שאני מרים אני הגב שלי מתעגל גם אם אני סופר מכווץ
התכוונתי לעקשת.הוא התכוון כנראה עקמת או יותר נכון קיפוזיס.
הסטאפ הראשוני שלך לא מספיק מכווץ.
הידיים צריכות להיות ישרות לגמרי, תצמיד את המוט חזק לשוקיים (תרגיש את הגב עובד בהצמדה), תוציא חזה חזק החוצה, בטן אחרי הנשימה חזקה.
אצלך לפחות לפי הסרטון זה לא לגמרי קורה ולכן ההרמה נראית גמישה.
זה לא שיש לך בעיה בקלאסי.המשקל לא כבד לי ברמה שאני לא יכול יותר.. יש לי עוד 5 ק"ג בערך לשים על המוט.. מה זה עקשת? ולמה לעבור לסומו ולא לפתור את הבעיה בקלאסי? (לא שאני שולל סומו)
איך סומו יכול לעזור לי?התכוונתי לעקשת.
במילים אחרות קיפוזיס.
זה לא שיש לך בעיה בקלאסי.
יכול להיות שהכל מסתכם בזוקפים חלשים.
מעבר לסומו לתקופה יכול להיות אחלה פתרון.
עבודה ישירות על הזוקפים...איך סומו יכול לעזור לי?
דומיננטיות של הרגליים במשיכה.. על חשבון הגב.איך סומו יכול לעזור לי?
אני קצת מסתייג ממה שכתבת. הכל נכון מבחינה אימונית אבל לגבי השואל הבעיה לדעתי היא יותר טכנית ולא בגלל חולשה שצריך לחזק עם תרגיל עזר/חליפי כמו סומודומיננטיות של הרגליים במשיכה.. על חשבון הגב.
לפחות בתור התחלה.
אני למשל עושה סומו עם גב דומיננטי.. אבל עדיין לא דומיננטי כמו בקלאסי.
הכל עניין של משחק ברוחב העמידה/זווית כפות רגליים.
בהחלט יכול להיות.אני קצת מסתייג ממה שכתבת. הכל נכון מבחינה אימונית אבל לגבי השואל הבעיה לדעתי היא יותר טכנית ולא בגלל חולשה שצריך לחזק עם תרגיל עזר/חליפי כמו סומו