הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד תהייה לגבי אפדרין

• פותח/ת השרשור Deltoid
  • פורסם בתאריך

Deltoid

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
179
135
1
כפי שנכתב במאמרים, האפקט התרמוגני/השפעה על שריפת השומן/או כל נגזרת של זה מגיעה לשיאה כעבור 12 שבועות. כמו גן נכתב גם שבאחוזי שומן נמוכים מומלץ להשתמש ביוהימבין.
אם כעבור 12 שבועות אני מגיע לאחוז שומן נמוך, אז זה לא יהיה חבל להפסיק אפדרין ולהתחיל יוהימבין?

לכל חומר יש את היתרונות שלו
אם האפדרין טוב לך תמשיך איתו
אם אתה מגיע למצב שאתה לא מצליח להיפטר משומן עיקש תעבור ליוהמבין

אתה יכול לעשות מה שהולך לך יותר טוב

ההשפעה של אפדרין לאחר 12 שבועות לא כל כך דומיננטית כמו שאתה חושב.
אפדרין בעצמו מגביר את ה BMR ב5% לערך שזה מעט מלכתחילה, אם תוסיף עוד אחוז שום דבר קריטי לא ישתנה, אפדרין לוקחים יותר בגלל המרץ והפוטנציאל לשרוף איתו יותר אנרגיה (קלוריות).
בהקשר של יהומבין, אתה מוזמן לקרוא למה דווקא לקחת יהומבין באחוזי שומן נמוכים יהיה יותר יעיל מאפדרין:
http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/

וגם במאמר על יהומבין:

http://www.kilogram.co.il/140/יהומביןyohimbine-מהו/

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המהירה

מההתנסות שלי, החלק המורגש הוא היכול להתמיד בדופק גבוה במהלך הפעילות האירובית.
ההשפעה הנ"ל תעלם כאשר הגוף יסתגל לכדורים?

• פותח/ת השרשור
אז בהנחה שהמטרה היא לרדת כמה שיותר באחוז השומן (שהרי זו המטרה בחיטוב), יהיה עדיף לעשות שימוש רצוף ולסמוך על האפקט התרמוגני, או לעשות תקופות של on/off ולנצל את המרץ לאירובי?

אז בהנחה שהמטרה היא לרדת כמה שיותר באחוז השומן (שהרי זו המטרה בחיטוב), יהיה עדיף לעשות שימוש רצוף ולסמוך על האפקט התרמוגני, או לעשות תקופות של on/off ולנצל את המרץ לאירובי?

שימוש רציף אפקטיבי יותר באיבוד שומן, אבל לעומת זאת ON/OFF ישמור על אפקט המרץ.
מה יותר עדיף? אי אפשר לקבוע לכל דבר יש את היתרון והחסרון שלו.

אם אתה בן אדם שהאפדרין ממש משפיע עליו וגורם לו לעשות אירובי בכמויות (בגדר הנורמאלי) אז עדיף לקחת ON/OFF.
זה גם תלוי באיזו מסגרת אתה נמצא, אם אתה נמצא במסגרת של אנשים כל היום או שלדוגמה אתה עובד עם לקוחות וכדומה, אז עדיף לקחת לתקופה ממושכת שהגוף יתרגל כי אישית זה גם תרמגוני אחו****** ומזיעים לפחות בהתחלה.
הסיבה היותר דומיננטית שאני לא לוקח אפדרין כבר תקופה היא שהוא פשוט לא מביא לי לישון, לא יודע ניסיתי גם לקחת חודש רצוף ואני פשוט מתקשה להירדם גם כשאני לוקח בבוקר ורק 25 מ"ג.

הסיבה היותר דומיננטית שאני לא לוקח אפדרין כבר תקופה היא שהוא פשוט לא מביא לי לישון, לא יודע ניסיתי גם לקחת חודש רצוף ואני פשוט מתקשה להירדם גם כשאני לוקח בבוקר ורק 25 מ"ג.
יש מצב שזה ביגלל שהאית מתאמן בשעות הערב..האימון מעיר אותך..ואחרי אימון חזק(משקולות+אירובי) קשה להרדם לאנשים מסוימים....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית