הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוז שומן ושומן עיקש

• פותח/ת השרשור NoName-
  • פורסם בתאריך

NoName-

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום , אני צריך עזרה להעריך את האחוז שומן שלי ולדעת אם השומן שיש לי בבטן עכשיו זה שומן עיקש או לא , אני בחיטוב חודש וחצי ירדתי 7 קילו , שוקל כרגע 66קילו על 1.74 וזה נראה כאילו לא משנה כמה אני ארד במשקל שלי השומן בבטן תמיד יישאר , איזה שיטות יש בשביל להוריד שומן כזה ? תודה לעוזרים

InkedAhj_LI.jpg
ahj2.jpg

התמונות במצב רפוי , בלי להכניס את הבטן

אין "שיטות" במקומך הייתי מתחיל מסה, אבל בכל מקרה לרדת 7 קג בחודש וחצי זה ממש לא ריאלי במג כזה. תקרא שוב את המאמר בפורטל

• פותח/ת השרשור
אני לפני צבא כרגע , אז אני מנסה להשיל ממני כמה שיותר אחוזי שומן ולשפר את הסיבולת שלי כי מסה לא כל כך תעזור לי בצבא . השאלה שלי היא איך להיפטר מהשומן העיקש הזה שיש בבטן התחתונה , שמעתי שריצות אינטרוולים יכולות לעזור במקרים כאלה בגלל זה אני שואל ... אולי מישהו פה שמבין יוכל להסביר לי איך זה עוזר
ולגבי ה-7 קילו בחודש וחצי אני לא חושב שזה מהיר מדי בגלל שחלק ניכר מהמשקל הזה שירד הוא בעיקר נוזלים (בערך 2קילו) אז יוצא שירדתי בסביבות ה5 קילו בחודש וחצי , אני אוכל עם תפריט מסודר של 1600 קלוריות ביום בלי אימון ו 1800~1900 ביום של אימון + אירובי.

מספרים לא אומרים כלום, לא חסרים אנשים קטנים שלא עושים יותר מדי פעילות פיזית והם שומרים על המשקל עם 2500+.
בכל מקרה, גם 5 קילו לחודש וחצי זה יותר מדי.
יש את המאמר על השומן העיקש בפורטל, אבל אתה באחוז שומן 'גבוה מספיק' בשביל לרדת עם דיאטה נכונה ואימוני כוח.

המרדף אחרי השומן העיקש כמעט חסר תקווה.
עבור אנשים רזים כמוך הפתרון הוא להרחיב את הגב, חגורת כתפיים והחזה.
ברגע שיש הפרש משמעותי בין היקף החזה להיקף הבטן, השומן הרבה פחות מורגש.

סליחה על הבורות ועל ההתפרצות אבל מה זה שומן עיקש..?

• פותח/ת השרשור
המרדף אחרי השומן העיקש כמעט חסר תקווה.
עבור אנשים רזים כמוך הפתרון הוא להרחיב את הגב, חגורת כתפיים והחזה.
ברגע שיש הפרש משמעותי בין היקף החזה להיקף הבטן, השומן הרבה פחות מורגש.

אז מה אתה ממליץ לי כרגע לעשות , להתחיל מסה למרות שאני לפני הצבא? אני לא חושב שזה רעיון טוב לעלות עוד בשריר כי זה רק יקשה עליי בהמשך וגם אני ארד במשקל בצבא בכל אופן בגלל שהתזונה בצבא לא בשיא ... מה אתה היית עושה ממשיך לרדת או מתחיל מסה?

אוכל במאזן נייטראלי במקביל להתקדמות באימוני כוח.
תוכנית כמו הלינארית יכולה להתאים

אני דווקא הייתי ממשיך בחיטוב.
בהנחה שאתה מתאמן מתחיל גם עם גירעון קלורי אפשר לצבור מסת שריר ברמה מסויימת. אבל בכל מקרה תעלה את הקלוריות כי שוב 5 קג בחודש וחצי זה יותר מדי

Back
למעלה תחתית