הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד מעט אסיים חיטוב ולא יודע מה עדיף...

WantToBuildHardMass

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
4
46
1
אחרי החיטוב אני רוצה לעלות בצורה "נקייה"(עלייה של 2 קילו ככה בחודש).עכשיו אני יודע שאולי לחצי מהפורום הזה זה ישמע פסיכי...אבל זה מה שאני רוצה להיות חזק אם אחוז שומן נמוך יחסית לליפטר.
השאלה שלי היא באיזה תוכנית אני יוכל להתקדם במשקלי עבודה באופן קבוע?(תוכנית כמו SS נגיד),כי אם הSS לא נראה לי אני יסתדר...

למה אתה חושב שלא תסתדר עם ss?
אתה לא חייב להיות על 5000 קלוריות כדי להתקדם עם התוכנית, אתה יכול להתחיל ממאזן נייטרלי כשאתה מסיים את החיטוב ולאט לאט להעלות את המאזן כשאתה לא מתקדם בקפיצות של 100-200 קלוריות עד שתגיע למאזן חיובי של 500-700 קלוריות ולהשאר עם המאזן הזה.
ואחר כך להמשיך עם לינארית כמו מדקאו.
או אפילו להתחיל עם מדקאו, מה הרמה שלך? כמה זמן מתאמן? מה משקלי העבודה?

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שלא תסתדר עם ss?
אתה לא חייב להיות על 5000 קלוריות כדי להתקדם עם התוכנית, אתה יכול להתחיל ממאזן נייטרלי כשאתה מסיים את החיטוב ולאט לאט להעלות את המאזן כשאתה לא מתקדם בקפיצות של 100-200 קלוריות עד שתגיע למאזן חיובי של 500-700 קלוריות ולהשאר עם המאזן הזה.
ואחר כך להמשיך עם לינארית כמו מדקאו.
או אפילו להתחיל עם מדקאו, מה הרמה שלך? כמה זמן מתאמן? מה משקלי העבודה?
ממש במסה היחסית קצרה שלי לפני החיטוב שאני עושה כעת הבנתי את העניין(תזונה וזה).
נכון לעכשיו בחיטוב משקלים:
120 דדליפט לסינגל.
85-90 סקוואט לסינגל לא בטוח.
בנצ.62.5 לחמישיה.
בן 15

ממש במסה היחסית קצרה שלי לפני החיטוב שאני עושה כעת הבנתי את העניין(תזונה וזה).
נכון לעכשיו בחיטוב משקלים:
120 דדליפט לסינגל.
85-90 סקוואט לסינגל לא בטוח.
בנצ.62.5 לחמישיה.
בן 15
לדעתי אתה תוכל להתקדם עם ss לאיזה כמה חודשים במאזן הקלורי שפרטתי למעלה
ובכל מקרה אם אתה מעדיף ללכת על בטוח אז יש לך מדקאו

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה תוכל להתקדם עם ss לאיזה כמה חודשים במאזן הקלורי שפרטתי למעלה
ובכל מקרה אם אתה מעדיף ללכת על בטוח אז יש לך מדקאו
נראה לי אני ילך על לינארי בסדר.
תגיד עוד שאלה קטנה...ההפרש בין המשקלים הגיוני סך הכול?

לדעתי הלינארית aka מדקאו תהיה לא יעילה בשלב הזה מה שאני מציע לך הוא כך:

סקוואט תבצע במתכונת ss כלומר 3*5 תוך כדי עליה מאימון לאימון. אם קשה לך אז תבצע סקוואט קל באימון האמצעי של השבוע ותעלה במשקל באימון הראשון והאחרון.
לחיצות: מדקאו היא בעייתית בלחיצות (לא מעט מהחברים פה בפורום, כולל אני נתקעו בלחיצות במדקאו). לחיצות אני ממליץ לך לבצע במתכונת טקסס.
דדליפט תכניס באימון האמצעי של השבוע

• פותח/ת השרשור
לדעתי הלינארית aka מדקאו תהיה לא יעילה בשלב הזה מה שאני מציע לך הוא כך:

סקוואט תבצע במתכונת ss כלומר 3*5 תוך כדי עליה מאימון לאימון. אם קשה לך אז תבצע סקוואט קל באימון האמצעי של השבוע ותעלה במשקל באימון הראשון והאחרון.
לחיצות: מדקאו היא בעייתית בלחיצות (לא מעט מהחברים פה בפורום, כולל אני נתקעו בלחיצות במדקאו). לחיצות אני ממליץ לך לבצע במתכונת טקסס.
דדליפט תכניס באימון האמצעי של השבוע
אחרי כמה זמן אתה אישית נתקעת בלחיצות בתוכנית?

אני עשיתי את אותה טעות כמוך והתחלתי את הלינארית במשקלים נמוכים. התקיעה הראשונה הגיעה בדיוק במשקל שאתה נמצא בו עכשיו הייתי ב 62.5 לחמישייה ולא הצלחתי לעלות ל 65. הבעייתיות עם מדקאו היא הנפח שלה וכשמדובר במשקלים נמוכים יחסית,הבעיה מחמירה. וכדי להשתפר בלחיצות צריך נפח. בנצ׳ מגיב טוב לנפח יותר מאשר סקוואט ודדליפט למשל

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי את אותה טעות כמוך והתחלתי את הלינארית במשקלים נמוכים. התקיעה הראשונה הגיעה בדיוק במשקל שאתה נמצא בו עכשיו הייתי ב 62.5 לחמישייה ולא הצלחתי לעלות ל 65. הבעייתיות עם מדקאו היא הנפח שלה וכשמדובר במשקלים נמוכים יחסית,הבעיה מחמירה. וכדי להשתפר בלחיצות צריך נפח. בנצ׳ מגיב טוב לנפח יותר מאשר סקוואט ודדליפט למשל
ppl שמעת עלייה או שלא כדאי בכלל לדבר עלייה אפילו?

שמעתי עליה ולא מעבר לכך. אין לי מושג מה הרציונל שעומד מאחוריה. בכל מקרה, אני חושב שבמצבך התצורה שנתתי לך תהיה היעילה ביותר בעבורך מבחינת התקדמות. אין צורך לסבך כאשר יש פתרונות פשוטים ויעילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית