הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Dymatize ISO-100

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אני קונה קבוע את האבקה

השאלה שלי האם המוצר הזה זה באמת מה שאני קונה תמיד?
http://www.********.com/Dymatize-ISO-100-Berry
האם הם שינו אריזה?
מה הסיכוי שמישהו יודע והזמין משם את האבקה הזאת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה כאילו זה גירסאות טיפה שונות. יכול להיות שמה שיש בויטה קוסט זה גירסה ישנה כי יש בה אספרטיים לעומת סוכרלוז שיש במה שמוכרים ב- bb.

• פותח/ת השרשור
תשלח מייל לשירות לקוחות של ויטה קוסט, למרות שזה חרא של שירות אולי יענו לך.
עשיתי את זה..בטח יענו עוד חודש. וגם יגידו שזה אותו דבר לא יודע אם לסמוך עליהם...
זה בטח אריזות ישנות או משהו

אז יש לי רעיון אחר, תשלח מייל ל BB.COM ותשאל למה יש שוני באריזה, שם יענו לך תוך 10 דקות 😃

emz למה אתה משתמש בה זה נראה לי מגעיל רצח יש בה רק חלבון (כל שאר הערכים חלבון/פחמימה 0)

• פותח/ת השרשור
emz למה אתה משתמש בה זה נראה לי מגעיל רצח יש בה רק חלבון (כל שאר הערכים חלבון/פחמימה 0)
אני רגיש ללקטוז בצורה מאוד רצינית. אפילו לא יכול לשתות עם כדורי לקטאזין.
סיבות נוספות:
-אני גם בחיטוב
-זה יוצא לי אותו מחיר כמו אופטימום רגיל
-ולדעתי, ואני אומר את זה בשיא הרצינות, זאת האבקת שוקולד הכי טעימה שטעמתי (וטעמתי כמעט את כולן) (ולא, כולם יודעים פה טוב מאוד שאני לא מרגל ואפילו לא קרוב לזה)
אני עכשיו מזמין בטעם פירות יער...אני אעדכן איך זה יצא.

אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל היא מאוד מאוד טעימה ומתערבבת מעולה...לדעתי החלבון הכי טוב שנתקלתי בו..
אבל כמובן שאם אתה לא רגיש ללקטוז אפשר להסתפק בדימטייז הרגיל או אופטימום (יש יותר טעמים)

בסדר אחי
אם אתה רגיש ללקטוז אין ברירה
אחרת אין שום סיבה בעולם לצרוך כזה דבר (אלא אם אתה עולה לבמה עוד שבוע)

• פותח/ת השרשור
בסדר אחי
אם אתה רגיש ללקטוז אין ברירה
אחרת אין שום סיבה בעולם לצרוך כזה דבר (אלא אם אתה עולה לבמה עוד שבוע)
כן זה ברור..
וזה גם יוצא יותר זול מאשר לקנות אבקה רגילה ולקחת איתה כדורי לקטאז - שזה עדיין דופק לי שלשולים וכאבי בטן.
בכל מקרה, לטחונים ולרגישים שביננו, אחלה אבקה

• פותח/ת השרשור
בBB אמרו לי שזה הלייבל הקודם של האבקה..ומה שיש להם זה החדש.
ואכן יש הבדל בממתיק.
נשאלת השאלה האם כדאי להזמין מויטה קוסט מוצר שנחשב כבר לישן אבל ביותר זול? 😳

בBB אמרו לי שזה הלייבל הקודם של האבקה..ומה שיש להם זה החדש.
ואכן יש הבדל בממתיק.
נשאלת השאלה האם כדאי להזמין מויטה קוסט מוצר שנחשב כבר לישן אבל ביותר זול? 😳

אמרת שהשתמשת באבקה הזאת בעבר, נכון? תבדוק אם זה הגירסה הישנה או החדשה. אם זאת הישנה והיית מרוצה אז תזמין מויטה קוסט.

• פותח/ת השרשור
אמרת שהשתמשת באבקה הזאת בעבר, נכון? תבדוק אם זה הגירסה הישנה או החדשה. אם זאת הישנה והיית מרוצה אז תזמין מויטה קוסט.
השתמשתי בחדשה. בגלל זה מוזר לי שיש ישן. כי כבר קניתי 2 קופסאות.

• פותח/ת השרשור
אם זה מעניין מישהו ויטה קוסט ענו לי עכשיו:

Thank you for contacting Vitacost.com. The products on both website are the same. I have contacted the Dymatize manufacturer directly and they informed us that there has been changes made to the label. A representative of the company stated product is still the same, no changes were made to the ingredients. If you have any other questions or concerns please feel free to give us a call. Have a great day!

ומצחיק שבBB ענו לי שלשום תוך 2 דקות וכבר עשיתי הזמנה וכבר שלחו אותה בתוך 10 דקות.
בקיצור, אני נשאר עם BB כל עוד אין הפרש של מעל 30 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית