הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת 100 גרם חלבון ביום - אידיאלי?

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
שוקל 90 כרגע בחיטוב אך אני מדבר גם על מסה..
אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ונהנה כלכך .. אני אוכל בשר אורז טונה וחביתה.. אבל המעדנים השיייקים והגבינות/קוטג שוברים אותי...
אני לא נהנה מהאוכל.. מהשלוש ארוחות של אורז ובשר טונה בלחמניה וחביתה בלחמניה וה*הסלט* דגש על הסלט כי אני מכניס פול ירקות בכל ארוחה.. שורה תחתונה נהנה מאוד ... ממש מבאס אותי להשלים לכמות גבוהה של חלבון 180-200

עד כמה לא אידיאלי זה יהיה להתאמן ולחיות על צריכה של 100 גרם חלבון

אף אחד לא יכול לתת לך תשובה מספרית כמה פחות אידאלי
90*1.6 זה 140 גרם חלבון, תוסיף לכל ארוחה עוד קצת מכל דבר ובקלות תמצמם את הפער של 40 גרם חלבון ותיהיה בתוך הטווח האידיאלי בלי צורך לדאוג.

אני מתאמן 6 פעמים בשבוע ונהנה כלכך .. אני אוכל בשר אורז טונה וחביתה.. אבל המעדנים השיייקים והגבינות/קוטג שוברים אותי...
אני לא נהנה מהאוכל.. מהשלוש ארוחות של אורז ובשר טונה בלחמניה וחביתה בלחמניה וה*הסלט* דגש על הסלט כי אני מכניס פול ירקות בכל ארוחה.. שורה תחתונה נהנה מאוד ... ממש מבאס אותי להשלים לכמות גבוהה של חלבון 180-200

יהיה פחות אפקטיבי בוודאות, כמה? קשה להגיד. אתה לא עומד במינימום צריכה הנדרש לאדם מתאמן.

אתה צריך לקבל אופציות ממי שאתה עובד איתו על מקורות חלבון ולשלב, לא חסר ואני בטוח שאפשר למצוא לך פיתרון
כמו שכל מי שמתאמן מוצא פיתרונות. "חלבון" זה לא סבל, אולי המאכלים הספציפיים שאתה מנסה לקבל מהם חלבון זה סבל.

אתה יכול לגוון בסוגי הבשר כמובן ולצרוך מהם היום יש כל כך הרבה אלטרנטיבות כמו אבקות חלבון במקסימום משקאות חלבון ואפילו טונה ועוד דגים רזים.

כדי לשלול טעות חישוב, קודם כל:
איך אתה סופר חלבון? רק ממאכלים שאתה תופס כעתירי חלבון או ממש מכל המזון שלך (כולל אורז, לחם וכד')?
קח בחשבון שאתה צריך לספור חלבון מכל המזון, בעזרת אפליקציה או מחשבון נורמלי ולא מהראש שלך.

לשאלתך, בתור מתאמן (שלא בעודף משקל) לא הייתי יורד מ~1.2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף בכל מקרה. כל מה שמעל 1.2 ועד 1.6 גרם\ק"ג אולי יהיה לא אידיאלי, אבל עדיין בהחלט ניתן להתקדם ככה. לא כל דבר במסגרת האימונים יכול או חייב להיות אידיאלי ואין טעם להתבאס על זה...

אני קניתי עוגיות חלבון שמכילות 38 גרם חלבון- Extra cookie במיי פרוטאין.
אולי שווה לקנות כמה חבילות של 12, ובימים של 100 גרם חלבון, לתסף בעוגיה ששוקלת 75 גרם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית