הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למסה

• פותח/ת השרשור RS
  • פורסם בתאריך

RS

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי, אני מתאמן כבר במשך חודש וחצי בתוכנית fbw למתחילים מפה:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
אבל לא בדיוק חודש וחצי , עם שבועיים הפסקה עקב נקע ביד וחבלה ברגל (לא קשור לאימונים, תאונה)
כרגע המשקלים שאני עושה הם:
24 קילו אוברהד פרס
27.5 בנץ פרס
מתח אני עושה 3 סטים של 3
דדלפיט 40 קילו
יש לציין שהתחחלתי מ62 קילו (1.84) והיום אני שוקל 64.
האם להמשיך בתוכנית הזו ולעבור ל fbw מהפיצולים שבאותו thread (של tank) או להמשיך בתוכנית הזו ולאחר מכן לעבור לfbw המפוצלת של tank? או להמשיך בתוכנית הזו ולעבור לfbw מפוצלת אחרת?
תודה רבה לעוזרים 😃

היי, אני מתאמן כבר במשך חודש וחצי בתוכנית fbw למתחילים מפה:
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
אבל לא בדיוק חודש וחצי , עם שבועיים הפסקה עקב נקע ביד וחבלה ברגל (לא קשור לאימונים, תאונה)
כרגע המשקלים שאני עושה הם:
24 קילו אוברהד פרס
27.5 בנץ פרס
מתח אני עושה 3 סטים של 3
דדלפיט 40 קילו
יש לציין שהתחחלתי מ62 קילו (1.84) והיום אני שוקל 64.
האם להמשיך בתוכנית הזו ולעבור ל fbw מהפיצולים שבאותו thread (של tank) או להמשיך בתוכנית הזו ולאחר מכן לעבור לfbw המפוצלת של tank? או להמשיך בתוכנית הזו ולעבור לfbw מפוצלת אחרת?
תודה רבה לעוזרים 😃
בן כמה אתה?
בכל אופן או שתמשיך בתוכנית הזו או שתעבור לSS, אתה לא צריך תוכנית יותר מורכבת מזו בוודאות.
שיהיה בהצלחה 😃

עריכה:
מעבר לזה, תדאג להיות בפלוס קלורי עם מינימום שומן וחלבון, ותשאף לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון.

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה?
בכל אופן או שתמשיך בתוכנית הזו או שתעבור לSS, אתה לא צריך תוכנית יותר מורכבת מזו בוודאות.
שיהיה בהצלחה 😃

עריכה:
מעבר לזה, תדאג להיות בפלוס קלורי עם מינימום שומן וחלבון, ותשאף לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון.
בן 16.7, וכן אני מקפיד על התפריט גם בזמן שלא התאמנתי, בנוגע ל ss אני לא חושב שאני יכול מכיוון שצריך פלוס קלורי אפילו גבוה יותר ממה שאני אוכל עכשיו וכרגע לפחות לדעתי אני לא מסוגל ליותר.
מה הכוונה , כל אימון לעלות 2.5 קילו? בכל תרגיל או בספציפיים ?

בן 16.7, וכן אני מקפיד על התפריט גם בזמן שלא התאמנתי, בנוגע ל ss אני לא חושב שאני יכול מכיוון שצריך פלוס קלורי אפילו גבוה יותר ממה שאני אוכל עכשיו וכרגע לפחות לדעתי אני לא מסוגל ליותר.
מה הכוונה , כל אימון לעלות 2.5 קילו? בכל תרגיל או בספציפיים ?
תשאף לזה, אם לא כל אימון אז כל 2.
וזה ממש לא מחייב לגבי SS, באיזה פלוס אתה נמצא כרגע?

יש תרגילים שאתה מנוע מלעשות כרגע?

Back
למעלה תחתית