הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ myprotien אמינו שופ- טעמים

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני מניח שכבר כולכם ראיתם את האבקה שאמינו שופ מוכרים ב180 שקל.
אני רוצה לקנות 2 אבקות והייתי שמח אם מישהו שכבר ניסה את האבקה ימליץ על טעמים.
בינתיים אני חושב שאני אקנה בננה ושוקלד לבן.

הטעימות הן על בסיס מים, ולדעתי הן משקפות את המוצר בצורה טובה יותר.
אני יכול להמליץ על השוקולד בראוניז, מוקה והפאי תפוחים, זה מה שהם גם הציעו לטעום.
קניתי 2 שקים של מוקה, 1 של שוקולד בראוניז, לצערי בדיוק אזל להם הפאי תפוחים מהמלאי בחנות ולא התכוונתי לחכות שיגיע מהמחסנים.
חוץ מזה יש להם וניל, בננה, שוקולד לבן, ועוד כמה טעמים, לאיזולאט יש גם טעמים אחרים.

עכשיו אני בדיוק מסיים שייק מוקה מ2 סקופים (לא היה היום בשר בבית 🤦‍♂️), טעים, מתוק, יש טיפה גושים (בשייקר עם קפיץ על בסיס מים), קצת מתוק מידי לטעמי אבל אשרוד, אחרי האימון המתיקות הזו יותר זורמת.

האמת טעמתי שם והטעמים לא מוצלחים. השווקלד לבן חסר טעם ודי דוחה, הפאי תפוחים מרגיש מלאכותי בטירוף. היחיד שאהבתי הוא הבראוניס. ולמרות מה שכתבתי, 180 שקל לאבקת חלבון של 100 מנות זה פצצה, שווה את סה לגמרי.

האמת טעמתי שם והטעמים לא מוצלחים. השווקלד לבן חסר טעם ודי דוחה, הפאי תפוחים מרגיש מלאכותי בטירוף. היחיד שאהבתי הוא הבראוניס. ולמרות מה שכתבתי, 180 שקל לאבקת חלבון של 100 מנות זה פצצה, שווה את סה לגמרי.
טעמת את המוקה?

כרגע אני לא רואה חצי מטעמים שציינתם באתר, כרגע יש רק:

בננה, וניל, קרם שוקולד, רוקי רואד (שוקולד מרשמלו), שוקולד בננה, שוקולד בראוניז, שוקולד חמאת בוטנים, שוקולד לבן, תות שדה.
איפה עוגת הגבינה עם אוכמניות איפה?

עזבו שטויות אם כבר להזמין מהאתר שלהם ללא ספק הפנקייקים חובה, עם סירופ מייפל או שוקולד
186 קלוריות לסקופ 50 גרם
32 גרם חלבון
5 פחמימה
מדהים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית