פגישה ראשונית תעלה כמה עשרות ש''ח כמו ביקור מומחה רגיל. אח''כ זה יעלה ככה, אבל אם תקבל לפני זה הפניה מרופא יכול להיות שהקופה תחזיר חלק מזה.300 שח בערך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פגישה ראשונית תעלה כמה עשרות ש''ח כמו ביקור מומחה רגיל. אח''כ זה יעלה ככה, אבל אם תקבל לפני זה הפניה מרופא יכול להיות שהקופה תחזיר חלק מזה.300 שח בערך
אתה מדבר פה על פסיכולוג דרך קופת חולים, לא בטוח שהוא יקבל את זה, אני לא בטוח בדיוק איך זה עובד.פגישה ראשונית תעלה כמה עשרות ש''ח כמו ביקור מומחה רגיל. אח''כ זה יעלה ככה, אבל אם תקבל לפני זה הפניה מרופא יכול להיות שהקופה תחזיר חלק מזה.
צודק אני באמת לפעמים לא מעריך את מה שיש לי. זה יכול מאוד לעזור אם אחשוב על דברים שיש לי וזה לא מובן מאליו.
תודה רבה על התשובה!ניתן לראות על פי הפוסטים שלך שאתה לא מוצא את עצמך, אין משהו שממלא אותך בסיפוק אמיתי. ודרך אגב הדבר האחרון שיעזור לך זה לעשן גראס כמו שפרסמו פה.
לדעתי אתה צריך למצוא מה אתה אוהב לעשות\ללמוד וללכת על זה בכל הכוח, הרבה מחפשים את עצמם בטווח הגילאים הזה. חלק גדול יודע מה הוא רוצה לעשות ומלא בתוכניות ל10 שנים הקרובות, וחלק גדול עדיין מחפש את עצמו אם זה בלימודים ואם זה בעבודה.
תתחיל לחקור כמה שיותר בנוגע ללימודים ועבודה עד שתראה משהו שמושך אותך, בסופו של דבר זה הדבר העיקרי שמביא לבן אדם אושר לעשות דברים שגורמים לו סיפוק, ואני לא מדבר על סיפוק רגעי כתוצאה מכסף\בילויים\סמים.
עבודה היא חיינו, קח לכל אחד או אחת פה את העבודה שלהם שהם אוהבים כולל אלה שמתלוננים לפעמים שקשה, ותראה איך תוך שבוע הם מרגישים מתים-מהלכים כתוצאה מלשבת בבית בחוסר מעש.
זהו שזה בדיוק זה. חשבתי שזה יכול להיות בגלל מחסור ועשיתי בדיקה והכל תקין.כמובן שלדבר עם איש מקצוע, במידה ויש חרדות\דכאון ודברים שעלולים לגרום להפרעה בשיגרת החיים הרגילה.
אם המצב הנפשי קרה בגלל משהו מסויים, אז למצוא תעסוקה אחרת שתוציא לך את המחשבות הרעות מהראש ותכניס מחשבות חדשות של איך להתמודד עם אתגר\משימה חדשה.
החל מלימודים,אספנות,משחק כלשהו או קריאה של ספר.
אם יש מצב רוח ירוד, חוסר במוטיבציה וזה לא בהכרח מגיע בגלל משהו מסויים אז לא הייתי שולל לבדוק את נושא התזונה, מחסור בויטמינים מסויימים או מחסור בסרטונין.
מתי השתחררת מהצבא?תודה רבה על התשובה!
ומה איתך נגיד? אתה בגיל שלי.
מה התכניות שלך ?
זהו שזה בדיוק זה. חשבתי שזה יכול להיות בגלל מחסור ועשיתי בדיקה והכל תקין.
רוב הזמן זה בלי סיבה ונטו בגלל באסה בגלל שזמנים טובים עברו ואי אפשר להחזיר אותם ופחד שבגלל שאני מהסס ולא יודע מה לעשות בחיים אני אדפק בלי כלום בסוף.
כן, יחסית.השתחררת לאחרונה?
עכשיו הכל ברור
זמנים טובים תמיד יעברו ויישארו רק בזכרונות, אין מנוס מזה.רוב הזמן זה בלי סיבה ונטו בגלל באסה בגלל שזמנים טובים עברו ואי אפשר להחזיר אותם ופחד שבגלל שאני מהסס ולא יודע מה לעשות בחיים אני אדפק בלי כלום בסוף.
תודה! כיף לדעת שאני לא לבד מרגיש ככה.זמנים טובים תמיד יעברו ויישארו רק בזכרונות, אין מנוס מזה.
אבל כן אפשר לשמר אותם בכל מיני דרכים וליצור זכרונות חדשים.
גם אני הייתי נורא נוסטלגי בערך מגיל 21 ועד היום אפילו, אז אני מכיר את התחושה שאתה מדבר עליה.
לפעמים יש תקופות יותר טובות ולפעמים פחות טובות, אבל הכי חשוב לקחת את המצב הנוכחי בכל רגע נתון ולנצל מזה את כל הטוב שיש.
אתה בן 21, יש לך עוד את כל החיים קדימה ויודע מה? גם מספיק זמן כדי לעשות החלטות שגויות ולהתמודד עם ההשלכות שלהן.
אתה תמיד יכול להפסיק ללמוד, אף אחד לא יכריח אותך לעשות משהו שאתה לא רוצה.קצת פוחד מלהתחיל ללמוד כדי לא למצוא את עצמי בעוד 5 שנים עם תואר במשהו שאני לא באמת אוהב.
תודה רבה! נראה שאתה באמת מבין את התחושות שאני מתאר, אקח את העצות שלך.אתה תמיד יכול להפסיק ללמוד, אף אחד לא יכריח אותך לעשות משהו שאתה לא רוצה.
אתה גם יכול לחכות עם זה קצת, לעבוד קצת ולחסוך כסף ולטייל בעולם. אחכ תדאג ללימודים.
בהצלחה, קח הכל בקלות 😃תודה רבה! נראה שאתה באמת מבין את התחושות שאני מתאר, אקח את העצות שלך.
כן להסגר בבית זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות במקרה כזה. העצה שהבאת לי באמת נשמעת טוב וסיכוי טוב שגם אלך על זה כי זה נשמע לי מעניין. צריך רק לראות שזה באמת מה שאני רוצה כי אם אני לא באמת רוצה משהו אני לא מסוגל לבצע אותו בצורה הכי טובה. לא יעזור אם אעשה משהו כאילו אני עושה טובה למישהו או סתם כדי לעשות וי. אצרתך להתלבט עוד טיפה לפני שאני באמת מחליט...עכשיו הכל ברור
ייעצתי לך בפרטי לגבי לימודים
יש לי הרגשה שעוד לא מצאת עבודה ואתה לא ממש מתכנן טיול, תקן אותי אם אני טועה.
מציע לך להתחיל ללמוד משהו(בלי קשר למה שייעצתי בפרטי), אתה יכול לקחת קורס בודד באונ הפתוחה, קורס פסיכומטרי אם תרצה ללמוד בארץ, למצוא חוגים, אני אישית לומד ריקוד פעם עד פעמיים בשבוע ונראלי שעיסוק כזה שכולל תנועה(בתקווה שהפציעה לא תפריע פה) יתן לך אפקט חיובי דומה לאימונים ויצור לך אינטראקציה עם אנשים וירחיב את המסגרת החברתית.
תראה הכל עוד פתוח בפניך ותלוי בהחלטה שלך, ניסיתי להציע פה דברים שלא יעלו לך יותר מידי ויאפשרו לך גם לנסות כיוונים שונים וגם לצאת מהמצב הזהכן להסגר בבית זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות במקרה כזה. העצה שהבאת לי באמת נשמעת טוב וסיכוי טוב שגם אלך על זה כי זה נשמע לי מעניין. צריך רק לראות שזה באמת מה שאני רוצה כי אם אני לא באמת רוצה משהו אני לא מסוגל לבצע אותו בצורה הכי טובה. לא יעזור אם אעשה משהו כאילו אני עושה טובה למישהו או סתם כדי לעשות וי. אצרתך להתלבט עוד טיפה לפני שאני באמת מחליט...
דרך קופת חולים,אתה אפילו לא צריך הפניה מהרופא.21. כמה נראה לך תעלה שיחה כזאת?
מפתיע שזה כזה זול, אם הולכים דרך קופת חולים זה כנראה נרשם בתיק הרפואי.דרך קופת חולים,אתה אפילו לא צריך הפניה מהרופא.
54 ש''ח פגישה ראשונה, קצת פחות ממאה לכמה פגישות לאחר מכן, 136 לשאר הפגישות עד 30 פגישות,אם הפסיכולוג רואה שאתה צריך יותר,הוא שולח מכתב לקופה שיאשרו לך עוד 30 טיפולים במחיר מוזל.
אם תצטרך עזרה אתה יכול לדבר איתי בפרטי,אוכל להפנות אותך .
רק אם עוקבים אחרייך או שאתה משתף את זה או אולי אם אתה משלם עם אשראי ומישהו רואה את זה בפירוט החודשימפתיע שזה כזה זול, אם הולכים דרך קופת חולים זה כנראה נרשם בתיק הרפואי.
אם הולכים באופן עצמאי ומשלמים כנראה סביבות 300 לפגישה, זה נרשם איפה שהוא בתיק האישי? מישהו יכול לדעת שהייתי אצל פסיכולוג?