הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודש של ריצות

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אשמח לייעוץ אנשים.
אני מתאמן כבר די הרבה זמן, עד לפני שלושה חודשים עשיתי תוכנית כוח (SS) ואז עברתי לחיטוב שאותו אני עושה עד עכשיו(תוכנית ביל סטאר).
עקב תקופות לחוצות בלימודים ועבודה, החיטוב הזה ממש נהרס לי.
פיספסתי אימונים, לא השקעתי בתזונה, וירדתי במשקלי העבודה. התוצאה היא שפשוט הצטמקתי ורזיתי, עדיין יש קצת שומן אבל בכללי רזיתי אבל לא כמו שרציתי, פשוט רזה בלי שרירים וזה נראה פחות או יותר כאילו לא התאמנתי מעולם.
החלטתי מחודש הבא לקחת את עצמי בידיים ולחזור חזרה לתוכנית כוח כדי לעלות את המשקלים חזרה ולחזור לעצמי, אבל עד אז אני בחיטוב.. והשאלה שלי:
האם אפשר בחודש הקרוב(חודש אחרון לחיטוב) לעשות רק ריצות בלי אימוני משקולות?
בגלל שזה חודש אחרון אני רוצה להשקיע יותר בהורדת שומן, לתת לשרירים להירגע, ומחודש הבא לחזור למסלול..
זה אפשרי? זה יכול לפגוע במשקלי העבודה שהגעתי אליהם משמעותית?

תודה !

אפשר? הכל אפשרי.
אידיאלי? להיפך, תרוויח יותר מאימוני כוח וגירעון מאשר אירובי וגירעון, גם מבחינת שמירה על הכוח וגם מבחינת שמירה על מסת השריר.

• פותח/ת השרשור
אבל למרות שרזיתי, יש לי עדיין שומן עודף. לא עדיף בגלל שזה חודש אחרון, להשקיע באירובי? כדי לצמצם כמה שאפשר את השומן עד לחודש הבא שאתחיל מסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית