הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חוות דעת לגבי תזונה ואימונים

• פותח/ת השרשור yaronb
  • פורסם בתאריך

yaronb

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
שלום ,

זה יהיה קצת ארוך אז סליחה מראש 😃

אני אתחיל קודם כל מרקע.

עד לפני כ-2-3 שנים הייתי מתאמן באופן קבוע בחדר כושר וצורך תזונה מתאימה למטרה שלי.
הפסקתי להתאמן, ולפני כשבועיים חזרתי להתאמן רציף + תזונה (לפני חודש תכלס אבל הייתי במילואים)

הרכבתי תכנית אימונים שעובדת בסטריט מכיוון שכרגע אין באפשרותי להירשם למכון כושר.

משקל :87
גובה:1.68

עובד בעבודה עם מאמץ בינוני.

תכנית חדשה שהרכבתי היום:

תכנית אימונים
יום א
יום ב
גב-יד קדמית
מתח 3*5 חזה +יד אחורית
מתח אוסטרלי 3*10 מקבילים 3*10
מתח סטטי 2 שכיבות סמיכה רגיל3*10
מתח בנות 3*5 שכיבות סמיכה בשיפוע חיובי 3*10
שכיבות סמיכה רחב 3*10 שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי 3*10
שכיבות סמיכה יהלום 3*5
רגליים
תאומים 3*20 כתפיים
שכיבות סמיכה פייק 3*10
לאנג'ים 3*20 פאסודו 3*5
שכיבות סמיכה +קפיצה 3*10 push up bar עליה 3*10
סקווט 3*20 push up bar L sit 3
אינטרוולים 5 שכיבות סמיכה בעמידת ידיים 3*8

בטן
סופר סט של: 3
רגיל 20
רגליים למעלה וידיים לצד 15
ידיים לצדדים אלכסונים 30
בטן סטטית 3*50 שניות

מכיוון שהיני מתקשה להעתיק לכאן את כל התפריט, אני אראה רק ערכים, אך אין לי בעיה לענות על כל שאלה שתבוא מכם.

קלוריות
: 1816

פחמימה: 103 גרם

חלבונים : 145 גרם

שומן : 83 גרם

היתה לי ירידה של 2 קילו בשבועיים עם תפריט של 1932 קלוריות, לכן הורדתי 100 קלוריות, ובסהכ ירידה של בערך 5 קילו בחודש.

ניסיתי להגיע לערך חלבון של 1.7 ושומן על כל קילו גוף, והשאר להביא מהפחמימה, לזה התכוונת?
כן.

למה 1.7 ולא 2?
ולמה כל כך מעט קלוריות?

• פותח/ת השרשור
כן.

למה 1.7 ולא 2?
ולמה כל כך מעט קלוריות?

מעט? הbmr שלי הוא 1887, אני מוסיף עוד 300 קלוריות לפעילות לעבודה שלי בערך, משמע סביב ה-2200. אני מוריד בסביבות ה-300-400 גרם גירעון קלורי. זה נחשב מעט? אני שואל בשביל להבין 😃
מה לשנות?

אשמח לפירוט

מעט? הbmr שלי הוא 1887, אני מוסיף עוד 300 קלוריות לפעילות לעבודה שלי בערך, משמע סביב ה-2200. אני מוריד בסביבות ה-300-400 גרם גירעון קלורי. זה נחשב מעט? אני שואל בשביל להבין 😃
מה לשנות?

אשמח לפירוט
אתה צודק, ערבבתי שני נושאים בראש. סליחה 😃

אם ככה זה נראה תקין, רק שהייתי מעלה ל2 גרם חלבון.

לגבי תוכנית האימונים, אני אישית מתנגד לכל נושא הסטריט. בעיקר מסיבת היכולת לייצר התקדמות לאורך זמן. זה יספיק לאדם הממוצע לתקופה מסויימת ואז יפסיק לעבוד.
ושם תשאל השאלה האם אתה תמשיך, האם תדע לזהות את זה, והאם בכלל תגיע לזה.

דעתי אומרת שאין מנוס מלהגיע לחדר כושר.

אבל.. בתור התחלה כנראה שזה יהיה מספיק, נסה להוסיף יותר התנגדות (על פני כמות חזרות) זאת אומרת אם יש לך יכולת להוסיף משקלים מאימון לאימון זה יעזור (כמו למשל תיק עם משקולות..)

אתה יכול להכנס ל www.madbarz.com יש שם המון רעיונות לתוכניות סטריט

לגבי תוכנית האימונים, אני אישית מתנגד לכל נושא הסטריט. בעיקר מסיבת היכולת לייצר התקדמות לאורך זמן. זה יספיק לאדם הממוצע לתקופה מסויימת ואז יפסיק לעבוד.

אבל.. בתור התחלה כנראה שזה יהיה מספיק, נסה להוסיף יותר התנגדות (על פני כמות חזרות) זאת אומרת אם יש לך יכולת להוסיף משקלים מאימון לאימון זה יעזור (כמו למשל תיק עם משקולות..)

בדיוק.
רק אוסיף משהו שהפריע לי לעין; המינימום של השומן הוא 0.9ג לקג מג - מה שאומר שאם בא לך אתה יכול להוריד ממנו ולהעלות מאקרו אחר, או להשאיר ככה.

• פותח/ת השרשור

האמת שקשה קצת להגיע, אני חושב אולי אפסיק לאכול 3 ביצים עם טונה, ובמקום זה אקנה אבקת חלבון ואשתה את זה יחד עם טונה.

בקשר לסטריט אין ספק שאני מסכים איתך, למרות שבקרוב אתחיל גם להתאמן על תרגילים מורכבים יותר .
בדיוק.
רק אוסיף משהו שהפריע לי לעין; המינימום של השומן הוא 0.9ג לקג מג - מה שאומר שאם בא לך אתה יכול להוריד ממנו ולהעלות מאקרו אחר, או להשאיר ככה.

אתה צודק, אולי הוריד כף שמן זית, ובמקום זה אוסיף כף טחינה מחיטה מלאה גולמית, ובמקביל כמו שרשמתי ליוגב אצרוך אבקת חלבון במקום 3 ביצים.

Back
למעלה תחתית