הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה ואימונים

• פותח/ת השרשור Lirons
  • פורסם בתאריך

Lirons

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
גיל 17
גובה 1.82
משקל 60

כל פעם שאני אומר לעצמי שאני יעלה במשקל ואתאמן אני מתייאש אחרי שבועיים,הזמן הארוך ביותר שהתאמנתי הוא חודש וזה היה בלי תפריט ובלי כלום.
אני עובד 3 פעמים בשבוע אחרי בית ספר אז אין לי כל כך זמן,לפעמים בשיעורי ספורט הייתי הולך לחדר כושר למרות שאני יודע שזה לא יעזור אם לא יהיה לי תפריט מסודר.
אני רוצה להתחיל לבנות תפריט מסודר ולהתאמן בבית,כי אין לי ממש זמן ללכת לחדר כושר. שנה שעברה הייתי עובד עם משקולות וכל זה אבל השנה התחלתי עם איזה אפליקציה מהפאלפון שיש שם כל מיני קטגוריות ותרגילים, הרגשתי איזשהו שינוי בכמות תרגילים שאני עושה אבל לא במראה.
אם אני מכין תפריט אני צריך לאכול על יום אותו דבר או שכל יום משהו אחר?
אני יודע שגיינר זה לא תחליף להכל אלא רק לארוחה אחת אז כמה פעמים אני צריך לקחת?
אני צריך עזרה בבניית התפריט תזונה בגלל שאני עובד אני לא יודע איך לעשות את זה וגם לפעמים אני מתעצל להכין אוכל אז אם אתם יכולים תביאו גם דוגמאות לתפריט.

תאכל כמה שיותר אתה לא צריך תפריט. פשוט תדחוס עד שתעלה לפחות ל75. מלוכלך או נקי לא משנה.

אתה רוצה לקנות אביזרים או לעבוד משקל גוף? יש לך מתח/מקבילים בבית?

תאכל כמה שיותר אתה לא צריך תפריט. פשוט תדחוס עד שתעלה לפחות ל75. מלוכלך או נקי לא משנה.

מה זה השטויות האלה ״תדחס עד שתעלה...״? זה העצות שלך לכל מתאמן?!

Lirons - אתה כולה בבית ספר איך לעזאזל אין לך זמן? אתה לא יכול למצוא שעה - שעה וחצי בישביל אימון? נראה שאתה סתם מתעצל ומחפש תירוצים. אם לא בא לך להתאמן אל תתאמן. אין טעם ללכת למכון בלי שאתה נהנה בכלל. אתה לא איזה מפתח גוף שזה החיים שלו.
דבר שני, לגבי התפריט, אתה ממש לא חייב לאכול אותו הדבר. פשוט תשתדל להיות על מאזן קלורי חיובי לא גדול במיוחד (200-300). אתה יכול להתחיל אפילו עם מאזן נייטרלי בתור התחלה ולראות איך אתה מתקדם.

• פותח/ת השרשור

מה זה משקל גוף?משקולות?
יש לי מתח אבל אני עובד יותר סוג של "טבעי" בלי משקולות

Lirons - אתה כולה בבית ספר איך לעזאזל אין לך זמן? אתה לא יכול למצוא שעה - שעה וחצי בישביל אימון? נראה שאתה סתם מתעצל ומחפש תירוצים. אם לא בא לך להתאמן אל תתאמן. אין טעם ללכת למכון בלי שאתה נהנה בכלל. אתה לא איזה מפתח גוף שזה החיים שלו.
דבר שני, לגבי התפריט, אתה ממש לא חייב לאכול אותו הדבר. פשוט תשתדל להיות על מאזן קלורי חיובי לא גדול במיוחד (200-300). אתה יכול להתחיל אפילו עם מאזן נייטרלי בתור התחלה ולראות איך אתה מתקדם.
אין לי זמן כי אני גם עובד אבל עכשיו במחצית הזאת יהיה לי יותר זמן ולגבי התפריט אתה בטוח? כי אמרו לי שצריך תפריט בשביל הסדר של האוכל

לגבי החלק של התפריט, אתה לא חייב לאכול כל יום אותו דבר.
תקרא קצת לגבי העניין, שתבין כמה אתה צריך לאכול בכל יום מבחינת ערכים (חלבון, שומן, קלוריות וכו'), ואז תתחיל להבין קצת מה אתה מכניס לפה... משאתה יודע איזה מקורות חלבון/שומן/פחמימה יש לך, אתה פשוט יכול לשחק ביניהם ולהחליף ביניהם בהתאם למה שבא לך באותו יום... או גם להשאיר דברים מסוימים אותו דבר - תלוי בהעדפה שלך.
אבל בשביל זה אתה צריך לקרוא, להעמיק ולהבין, אם לא אז סתם לאכול בלי להבין מה אתה עושה לא ייתן לך בהכרח הרבה.

ולגבי החלק השני של הפוסט - אין לנו איך לעזור, זה תלוי בך - אתה רוצה להתחיל להתאמן? תתחיל. אתה לא רוצה באמת? אז חבל על הזמן מלכתחילה אם אחרי שבועיים אתה הולך להפסיק.

אף אחד פה לא יכול לגרום לך לעשות משהו, אתה צריך ללמוד איך בונים תפריט וכמה לאכול לפי הגוף שלך ולעשות את זה.
וקשה לי להאמין שאין לך זמן להתאמן כי גם אני למדתי המון שעות בשבוע ועבדתי כמה פעמיים בשבוע והייתי הולך לעשות את האימון הכי מהיר שלי

אני מתעצל, אין לי כוח, אני ככה ואני ככה, ואני ככה, רוצה שאולי אתאמן ואוכל בשבילך? אולי תישן 6 שעות שינה ואני אשלים לך ל8?
שתחליט שבא לך ותפסיק עם התירוצים העניינים יתקדמו.

הוא 1.82 ששוקל 60. אני 1.85 על 78 ונחשב רזה. הצעתי לו מסה מלוכלכת. הוא מספיק לא רציני קשה לי להאמין שיתחיל לספור קלוריות ולעבוד לפי תפריט. שיוכל כמה שיותר חלבון ויתאמן.

הוא 1.82 ששוקל 60. אני 1.85 על 78 ונחשב רזה. הצעתי לו מסה מלוכלכת. הוא מספיק לא רציני קשה לי להאמין שיתחיל לספור קלוריות ולעבוד לפי תפריט. שיוכל כמה שיותר חלבון ויתאמן.
אם אתה אומר למישהו עם נתונים כאלו "תאכל כמה שיותר", אז ייצא המצב ההפוך שהוא בכלל לא אוכל מספיק, כי הוא לא יהיה במעקב על זה, ולפי התחושה שלו הוא יגיד - אכלתי מלא.

להפך - אם יעבוד מסודר כמו שהצענו לו, זה מה שיוכל כן להחזיק אותו למשך זמן, ולא לוותר אחרי שבועיים...

• פותח/ת השרשור
אף אחד פה לא יכול לגרום לך לעשות משהו, אתה צריך ללמוד איך בונים תפריט וכמה לאכול לפי הגוף שלך ולעשות את זה.
וקשה לי להאמין שאין לך זמן להתאמן כי גם אני למדתי המון שעות בשבוע ועבדתי כמה פעמיים בשבוע והייתי הולך לעשות את האימון הכי מהיר שלי
כמה פעמים היית מתאמן בשבוע וכמה זמן כל אימון?

אף אחד רציני בערך לא יתחיל לעזור לך ולפרט לך, למה? כי כרגע אתה השקעה לא משתלמת
רוצים לעזור לבן אדם כדי שהוא יצליח, הידע שלך שואף ל -0 ואני מחמיא לך (באמת תקח את זה למקום חיובי של הבנה)
ולפי זה נראה שרמת הרצינות שלך לא גבוהה, בתור בני אדם זמננו בכדור הארץ מוגבל, אעדיף לעזור למישהו שכבר עם הרגל בפנים
כי הוא עשה את החיפוש האישי שלו, מי שרוצה שיעזור לו צריך קודם לעזור לעצמו, תתחיל לקרוא והרבה, על תוכניות אימונים, תזונה נכונה.

בלי ידע בכלל לטווח הארוך אתה לא תראה תוצאות מיוחדות או תרגיש שאתה יודע מה אתה עושה - ולכן תפרוש בכל פעם מחדש
במידה ומה שאתה מחפש זה תוצאות, ולא לדבר עם חברים שלך במכון.

כמה פעמים היית מתאמן בשבוע וכמה זמן כל אימון?
3, אז זה היה בערך שעה וחצי כולל כ20 דק אירובי.
הכל עניין של עדיפויות, כנראה הייתי מוציא עוד כמה נקודות בבגרויות או מבחנים אבל לדעתי זה לא משהו ששווה לא להתאמן חודשיים בשבילו

Back
למעלה תחתית