אתם 200 שנה לא ראיתם אליפות לפני שאברמוביץ קנה אתכם, איזה ווינרים? זה משחק של כסף חחחחחכי שכחתם מה זה להיות ווינרים...
איך אני מת על אוהדי צ'לסי, חוץ מגיאנפרנקו זולה הם לא יודעים מי שיחק שם לפני שרומן הגיע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם 200 שנה לא ראיתם אליפות לפני שאברמוביץ קנה אתכם, איזה ווינרים? זה משחק של כסף חחחחחכי שכחתם מה זה להיות ווינרים...
יונייטד בהליכה לצערי, קבוצה טובה מדיאף מילה על מנצ'סטר ?
מאזן 3-0
יחס שערים 10-0
לדעתי זוכה השנה באליפות ולא בגלל הפתיחה הטובה, רשמתי עוד לפני תחילת הליגה.
אתם 200 שנה לא ראיתם אליפות לפני שאברמוביץ קנה אתכם, איזה ווינרים? זה משחק של כסף חחחחח
איך אני מת על אוהדי צ'לסי, חוץ מגיאנפרנקו זולה הם לא יודעים מי שיחק שם לפני שרומן הגיע
יונייטד בהליכה לצערי, קבוצה טובה מדי
אל תתרגש יותר מדי, חלק מלהיות אוהד ליברפול זה לדעת שנסיים במקרה הטוב ב4 הראשונות. אם סטיבי לא היה מחליק...יום מטורף של ליברפול, נאבי קייטה עבר את הבדיקות הרפואיות ויעבור אלינו בקיץ הבא (48 מיליון יורו פלוס בונוסים בהתאם להצלחות של לייפציג העונה, כלום לשחקן כזה), הוגשו 3 הצעות למונאקו על תומא למאר כשהאחרונה הייתה 70 מיליון פאונד + אוריגי, ולפי שמועות מחר תהיה פגישה עם סוטון לגביי וואן דייק
אם נסיים את החלון עם וואן דייק ולמאר אפשר ברצינות לדבר על מאבק האליפות. מרגש להיות אוהד ליברפול
מכינים את הקרקע לעזיבה של קוטיניו ואולי גם צאן ליובנטוס בקיץ הבא, למאר יכול לשחק (ושיחק גם) כ10 מאחורי שלישיית ההתקפה ואני מאמין שזה הכיוון כי מאנה וסאלח באנקרים.אל תתרגש יותר מדי, חלק מלהיות אוהד ליברפול זה לדעת שנסיים במקרה הטוב ב4 הראשונות. אם סטיבי לא היה מחליק...
בכל מקרה קיטה רלוונטי רק לעונה הבאה, ואן דייק יכול להכניס אותנו לטופ 4. לגבי למאר לא יודע אםיש לו מקום. אני בעד להפטר מקוטיניו הוא לא ראוי ללבוש שום את המדים
זה לא נכון הוגשו עליו 3 הצעות שתיהם פשוט נדחו הוגשה הצעה חדשה לא אמרו עליה כלום עדיין מקסמיום לבירפול יציעו יותר אני מאמין שזה הגיוני הם מביאים אותו כי קוטיניו עוזב כנראה ויהיה להם את הכסף ממנו אם יביאו חיזוק הגנתי לפי דעתי הם יכולים להתמודד חזק בצמרתאני הבנתי שלמאר לא יגיע בסוף, לגבי אמרה צאן - אסור לשחרר בפחות מ40 מיליון חייבים לעשות עליו רווח. הוא צעיר והוא טכני בטירוף וקשוח, זה שחקן שעוד דנה שנתיים בארסה תשים עליו 50 בקלות.
הכי חשוב להביא בלם יש לנו הגנה מזוויעה.
וכן רואים שזו קובצה של קלופ, הוא תמיד לא ידע לאמן הגנה:) אבל לפחות אנחנו משחקים התקפי וכיף לראות. עם למאר וללאנה שצריך לחזור יש לנו את ההתקפה הכי מפחידה באנגליה ובין המפחידוצ באירופה כולה
שומע נראה לי שיחקת המון פיפא וזה יפה, אבל קלופ המאמן לא אתה. גם על מאנה חשבנו שזו רק מהירות ושהמחיר מוגזם...קניה נוראית שחקן שיש לו שנה אחרונה בחוזה הוא בכלל קשר או מגן ימני ויש לו רק מהירות חוץ מזה כלום ועוד הוא לא ישחק את התפקיד הטבעי שלו הוא ישחק בעמדה של קוטיניו באמצע וכל זה ב 35 מיליון פאונד ליברפול לא יודעים לעשות רכש
מה קשור לפיפא בוא רגע נחשוב דקה אתה מביא שחקן לא לעמדה שלו שיש לו שנה אחרונה לחוזה שלו במחיר 35 מיליון פאונד כבר מחיר מופקע נעזוב את זה הוא קשר ימין לא קשר אמצע כמו שאתם צריכים ואתם בכל זאת מביאים אותו לא יודע מה יש לקלופ בראש זה נראה לי מטומטםשומע נראה לי שיחקת המון פיפא וזה יפה, אבל קלופ המאמן לא אתה. גם על מאנה חשבנו שזו רק מהירות ושהמחיר מוגזם...
אתה אוהד ארסנל / רואה ליגה אנגלית שאתה יכול לומר את זה ?מה קשור לפיפא בוא רגע נחשוב דקה אתה מביא שחקן לא לעמדה שלו שיש לו שנה אחרונה לחוזה שלו במחיר 35 מיליון פאונד כבר מחיר מופקע נעזוב את זה הוא קשר ימין לא קשר אמצע כמו שאתם צריכים ואתם בכל זאת מביאים אותו לא יודע מה יש לקלופ בראש זה נראה לי מטומטם
בגדול אני חוזר לעניין שלדעתי שיחקת המון פיפא או מנג'ר שזה נחמד ויפה, אבל יש דברים שהם מעבר ל"לשים את השחקן במשבצת שלו" שלא אתה ולא אני יודעים..אני רואה ליגה אנגלית מעדיף את יוניטד ואני יכול להגיד לפי דעתי סה ביזבוז כסף ארסנל היו נואשים למכור וצלסי היו המועדמדים היחידים היה עדיף להשקיע את הכסף בבלם טוב נחיה ונראה איך ישתלב ברוטציה
בגדול אני חוזר לעניין שלדעתי שיחקת המון פיפא או מנג'ר שזה נחמד ויפה, אבל יש דברים שהם מעבר ל"לשים את השחקן במשבצת שלו" שלא אתה ולא אני יודעים..
הכדורגל המודרני דורש משחקנים יותר, אוקס בעיניי שחקן בינוני פלוס וגם אני אכלתי כובע לגבי מאנה והמחיר ששילמו עליו. גם על סאלח אני עדיין רצת סקפטי, אבל יש לנו את הממאן ההתקפי הכי טוב בעולם היום וזה עןבדתית נכון.
קלופ מאמין בלהבקיע יותר מלספוג, אם קבוצות יתגוננו נגדנו זה כבר לא יעזור להן כי יש לנו עכשיו מספיק כלים התקפיים לשחק נגד כל הגנה (וזה אומר נקודות נגד בונקרים גם שזה משהו שהיה חסר לליברפול)
קיצר, אחרי הרבה שנים אני אופטימי שיש חנו התחלה של כיוון להאבק על תואר משמעותי וסגל עמוק מספיק החל מהעונה הבאה כדי לשחק בשתי מסגרות כמו צמפיונס ופריימירליג.
אם ואן דייק יגיע יש גם טיפה תקווה שנאבק על משהו השנה אפילו.
הקישקושים שלך בתור אןהד יןנייטד הם לא יותר מרעש רקע. אתם כנראה תזכו באליפות השנה אם לא יקרה משהו חריג, אבל הדעה שלך לא רלוונטית בנוגע לרכש של קלופ, שעד עכשיו הוא לא פחות ממעולה.