הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליגה הטובה בעולם חוזרת!!

• פותח/ת השרשור
2-1 על טוטנהאם , אף אחד לא מדבר מילה.
צ׳לסי תדבר חזק בליגה העונה (טופ4)
ותמשיך במירוץ ההתחמשות לקראת זכיה בליגת האלופות אחרי שריאל תגמור את הקדנציה עם זידאן
לריאל מדריד יש חתיכת דור המשך, עם או בלי זיזו
אסנסיו, וויאחו, איסקו, וינישיוס, חכימי, סאביוס וכנראה שיהיו עוד רכשים לעתיד (אמבפה ?)
אגב זה קצת מצחיק שאתה לא מחשיב את פסז במשוואה הזו, עם כמה שריאל קבוצה נפלאה, זה לא כזה מובן מאליו שהם יזכו שוב בצמפיונס כשפסז עם ניימאר

אסנסיו, וויאחו, איסקו, וינישיוס, חכימי, סאביוס וכנראה שיהיו עוד רכשים לעתיד (אמבפה ?)
אגב זה קצת מצחיק שאתה לא מחשיב את פסז במשוואה הזו, עם כמה שריאל קבוצה נפלאה, זה לא כזה מובן מאליו שהם יזכו שוב בצמפיונס כשפסז עם ניימאר
ריאל מזכירה מאוד את בארסה של פפ שחקנים קרובים אחד לשני במשחק פוזשן גבוה הרבה מסירות כל אחד מחפש איך לפרגן צעירים מדהימים בניה דור המשך קטלנית בלי רכישות מפוצצות(לפחות בשנתיים האחרונות) הדוגמא הכי טובה זה הגול של קסמירו אחרי 44 מסירות זידאן פשוט יודע לגעת בשחקנים ולהוציא מהם את המקסימום נגיד את ואזקאז וקסמירו קידם בצורה אדירה הם פייבורטים לפי דעתי לזכיה שלישית

אני חושב שכמו שנאמר לפריז , שהיא אגב קבוצה מפלצת, יקח זמן להתחבר.
הם גם משחקים בליגה הצרפתית ומתרגלים למאצ׳אפים יחסית קלים ואז בליגת האלופות יהיה להם טיפה יותר קשה.
ריאל מחוברת ונראית מעולה, לא רואה איך פריז עוצרת אותה בשלב הזה.
שזידאן יעזוב אני מאמין שרונאלדו יעזוב ועוד כמה אחרים.
פריז תהיה היורשת אם היא תתחבר אבל עד אז הרבה מהשחקנים הטובים שלה יהיה קצת עייפים.
לדעתי אחרי שריאל תרד מהכתר המנצחת הבאה בליגת האלופות תהיה קבוצה אנגלית...(מקווה שצ׳לסי אבל יש קבוצות טובות באנגליה חוץ ממנה)

מה הקטע עכשיו עם ברצלונה שתובעת משפטית את ניימאר ?

2-0 צ׳לסי על אברטון, צ׳לסי עוברת קבוצה טובה משחק שני ברציפות ומתחילה להיראות מעולה...

• פותח/ת השרשור
מאוהב בהתקפה שלנו
פליז שיביאו את ואן דייק כבר
סאלחחחח 😍
שברתם את ארסנל איזה תלונות יש לך
אם מסתכלים על כל העונה ולא על המשחק הספציפי הזה, אנחנו חייבים חייבים בלם, לוברן מוכר אותנו כל משחק ובלי בלם אנחנו לא נצליח לרוץ גבוה. אני מאמין שנצטרך גם איזה קשר לרוטציה
חוץ מזה, אליפות באנגליה לוקחים מול הקבוצות הקטנות, אנחנו תמיד חכמים על הגדולות ובסוף מתבזים מול איזה פאלאס

סאלחחחח 😍

אם מסתכלים על כל העונה ולא על המשחק הספציפי הזה, אנחנו חייבים חייבים בלם, לוברן מוכר אותנו כל משחק ובלי בלם אנחנו לא נצליח לרוץ גבוה. אני מאמין שנצטרך גם איזה קשר לרוטציה
חוץ מזה, אליפות באנגליה לוקחים מול הקבוצות הקטנות, אנחנו תמיד חכמים על הגדולות ובסוף מתבזים מול איזה פאלאס

אליפות באנגליה אתם לא תקחו בזמן הקרוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית