בגין אל תעשה לנו מזל נאחס "בהפוכה".
הנאחסים שלי לא חלים על מוריניו, רק על גיא לוזון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגין אל תעשה לנו מזל נאחס "בהפוכה".
אני הסכמתי איתךחבל על כל הפוסט הזה,
רשמתי עוד לפני שהליגה התחילה שיונייטד תיקח אליפות
וכך יקרה.
רשמו בפניכם - היא תיקח בפור של לפחות 6 נקודות.
שום קבוצה לא תשלוט בליגה הזאת בשנים הקרובות, ודווקא לא ציפיתי ממך שתגיד את זה אבל האהדה התגברה על ההיגיוןלא משנה מה יהיה השנה, עם מה שקונטה בונה בצ׳לסי, צ׳לסי מעונה הבאה תשלוט בליגה
כרגע ליברפול אשפה, צריך לעשות ניקיון ולעלות עם הנוער בהגנה כי שערוריה.שום קבוצה לא תשלוט בליגה הזאת בשנים הקרובות, ודווקא לא ציפיתי ממך שתגיד את זה אבל האהדה התגברה על ההיגיון
למה ? כי קבוצות הטופ 4 (לפחות) די שוות אחת לשנייה, והן מתחזקות מעונה לעונה. כרגע אני לא חושב שצ'לסי או סיטי כל כך טובות שיכולות להגיע לרמת שליטה בליגה כמו שהיה עם יונייטד אז עם פרגוסון שהם באמת די שלטו בליגה
כרגע לדעתי צ'לסי, סיטי ויונייטד שוות, ליברפול אם בשנה הבאה סופסוף תנחית בלם ברמה, ביחד עם קייטה שיגיע בהחלט יכולה להיות שווה לשלושת הקבוצות שהזכרתי
שום קבוצה לא תשלוט בליגה הזאת בשנים הקרובות, ודווקא לא ציפיתי ממך שתגיד את זה אבל האהדה התגברה על ההיגיון
למה ? כי קבוצות הטופ 4 (לפחות) די שוות אחת לשנייה, והן מתחזקות מעונה לעונה. כרגע אני לא חושב שצ'לסי או סיטי כל כך טובות שיכולות להגיע לרמת שליטה בליגה כמו שהיה עם יונייטד אז עם פרגוסון שהם באמת די שלטו בליגה
כרגע לדעתי צ'לסי, סיטי ויונייטד שוות, ליברפול אם בשנה הבאה סופסוף תנחית בלם ברמה, ביחד עם קייטה שיגיע בהחלט יכולה להיות שווה לשלושת הקבוצות שהזכרתי
הגמר יהיה ריאל - פסז כל עוד הן לא ייפגשו בשלבים מוקדמים יותר.מה דעתכם על האלופות השנה? נראה את אחת האנגליות בגמר?
ויונייטד ממשיכה לדרוס.. 4-0 על קריסטל פלאס
בינתיים 0-0 בין סיטי לצ'לסי
צ׳לסי לא הגיעו היום למגרש
מי ששכח, דה בריינה נזרק מצ'לסי וזו הייתה הנקמה המושלמת.
אותם יהודים ששרים שירים אנטישמיים נגד טוטנהאם - היהודים האמיתיים ?׳נזרק׳ פשוט לא היה לו מקום בתקופתו והוא עוד היה צעיר.
יש איזו תמונה של השחקנים שצלסי שיחררו בזמן האחרון והם יוצרים הרכב מטורף.
אבל זה כדורגל, הליגה עוד ארוכה.
אבל כל מי ששמח לאיד שיזכור לפעם הבאה
סיטי- ערבים
צ׳לסי - יהודים
אותם יהודים ששרים שירים אנטישמיים נגד טוטנהאם - היהודים האמיתיים ?
רק אומר ....