טוב אז ככה אני נמצא במסה כבר כמה חודשים ועליתי מ58 KG ל63 עכשיו אני בדיוק חוזר לאימונים אחרי חודש וקצת שלא יכולתי להתאמן בעקבות ניתוח ונסיעה לחו''ל.
עד עכשיו הייתי מתאמן עם תוכנית FBW מפוצלת והמשקלים שלי הם כאלה:
דדליפט: 100X5
סקוואט: 72.5X5
פרס : 40X5
בנץ': 55X5
ברור לי ללא כל צל של ספק שאני עוד יכול לסחוט מהתוכנית הזאת אבל קצת נמאס לי ממנה ואני רוצה להתחיל לשלב יותר אימוני היפרטרופיה (המטרה שלי היא להתחזק מבחינת כוח כמובן אבל במקביל גם לעבוד על היפרטרופיה ו''לגדול'')
עכשיו אני ממש מתלבט עם איזה תוכנית להמשיך:
חשבתי על לעשות AB גנרית של עליון תחתון כאשר אני ממשיך לעבוד על תרגילי הבסיס במתכונת של 3X5 ותרגילי העזר במתכונת של 3X8~12.
לעומת זאת אני חושב אולי בכלל כדי לי ללכת על תוכנית בסגנון 5\3\1 או משהו בסגנון SS(למרות שאני יודע שSS לא בדיוק משרת את המטרות שלי).
עוד תוכנית שנתקלתי בה ושמעתי עליה הרבה דברים טובים ומעניינים היא זאת:
2_Suns_531_LP_4Day_Revised.xlsx
אשמח לחוות דעת על התוכנית הזאת או בכללי המלצות להמשך האימונים שלי.
אני מודע לעניין שדיאטה היא המפתח בגדול ומאז שהתחלתי (פרט לחודש וקצת שלא יכולתי להתאמן) שמרתי על עלייה יחסית עקבית של כ250 גרם בשבוע.
חשוב לציין גם שאני עושה שני אימוני אירובי בשבוע (כרגע זה בימי ''מנוחה'') של 35 דק כל אחד.
@MasterSplitter @Daniel Barack @White Walker
עד עכשיו הייתי מתאמן עם תוכנית FBW מפוצלת והמשקלים שלי הם כאלה:
דדליפט: 100X5
סקוואט: 72.5X5
פרס : 40X5
בנץ': 55X5
ברור לי ללא כל צל של ספק שאני עוד יכול לסחוט מהתוכנית הזאת אבל קצת נמאס לי ממנה ואני רוצה להתחיל לשלב יותר אימוני היפרטרופיה (המטרה שלי היא להתחזק מבחינת כוח כמובן אבל במקביל גם לעבוד על היפרטרופיה ו''לגדול'')
עכשיו אני ממש מתלבט עם איזה תוכנית להמשיך:
חשבתי על לעשות AB גנרית של עליון תחתון כאשר אני ממשיך לעבוד על תרגילי הבסיס במתכונת של 3X5 ותרגילי העזר במתכונת של 3X8~12.
לעומת זאת אני חושב אולי בכלל כדי לי ללכת על תוכנית בסגנון 5\3\1 או משהו בסגנון SS(למרות שאני יודע שSS לא בדיוק משרת את המטרות שלי).
עוד תוכנית שנתקלתי בה ושמעתי עליה הרבה דברים טובים ומעניינים היא זאת:
2_Suns_531_LP_4Day_Revised.xlsx
אשמח לחוות דעת על התוכנית הזאת או בכללי המלצות להמשך האימונים שלי.
אני מודע לעניין שדיאטה היא המפתח בגדול ומאז שהתחלתי (פרט לחודש וקצת שלא יכולתי להתאמן) שמרתי על עלייה יחסית עקבית של כ250 גרם בשבוע.
חשוב לציין גם שאני עושה שני אימוני אירובי בשבוע (כרגע זה בימי ''מנוחה'') של 35 דק כל אחד.
@MasterSplitter @Daniel Barack @White Walker
נערך לאחרונה: