ייעוץ סייקל מאסה מתקדם

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
1-14 Testosterone Enanathate 500mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/ED
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

הארות והערות יתקבלו בברכה
סייקל 4
בן 28
84 קילו על 178
15% שומן

• פותח/ת השרשור
סליחה זה הנכון :
1-14 Testosterone Enanathate 250mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/EW
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

• פותח/ת השרשור
סליחה זה הנכון :
1-14 Testosterone Enanathate 250mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 400mg/EW
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

תקרא את הפרוטוקל של ה HCG, אתה מתכנן לקחת את ה HCG בשיטה הישנה.
אני במקומך מעלה את המינון של הטסט, הוא נמוך מדי. מה שיקרה -תהיה לך בעיה של חוסר חשק מיני כי המינון של הטרן גדול מהטסט. (טרן ודקה שניהם 19 נור)

תקרא את הפרוטוקל של ה HCG, אתה מתכנן לקחת את ה HCG בשיטה הישנה.
אני במקומך מעלה את המינון של הטסט, הוא נמוך מדי. מה שיקרה -תהיה לך בעיה של חוסר חשק מיני כי המינון של הטרן גדול מהטסט. (טרן ודקה שניהם 19 נור)

אח שלי זה לא נכון ההנחה הזאת שאם אתה לוקח יותרטרן מטסט אז יהיה לך חוסר בחשק מיני
500מג טסט בשבוע הוא יהיה חרמן כמו סוס. אני יכול להגיד לך שאני כרגע על אותו מינון של טסט וטרן ותאמין לי רק תנשוף לידי והכל מתרומם.

לגבי הסייקל אחי מה הקשר של הוינסטרול הזה בסייקל מאיפה הבאת את זה? תוריד את הוינסטרול
זה לא תורם לכלום בסייקל הזה

אני גם לא מבין למה הוינסטרול, והייתי מוסיף דיאנבול כדי לתת קיק קטן לסייקל כי החומרים שלך הם עם אסטרים ארוכים אז הדיאנבול דיי יוסיף להתחלה אני חושב.

• פותח/ת השרשור
עדי אתה עם טרן באסטר ארוך? יש לי גם אפשרות לקחת את האסטר הקצר מה עדיף?
לגבי הווינסטרול סייקל שעבר שילבתי והגעתי לסוף הסייקל בלי טיפת מים....
10 שבועות גדילה וב4 שבועות האחרונים לתת חיטוב גם מבחינת תזונה...(מינימום איבוד שריר)
מסכימים?
או שעדיף להמשיך עד סוף הסייקל במאסה ואז לתת חודש אחרי חיטוב (אני מכיר את הגוף שלי אני אאבד הרבה שריר בדרך לקוביות)

תגיד לי איך אתה סייקל 4 ועם הנתונים האלו? הזרקת מיים 3 סייקלים קודמים?
אתה יודע להתאמן או/ו לאכול? כי זה לא נראה ככה.

• פותח/ת השרשור
למשה הציניקן

אחרי תאונת אופנוע (לא קשה) אבל מושבת 8 חודשים עם אימוני אירובי בלבד.
בשיא הייתי 92 על 10 אחוז שומן.
אעלה תמונות אם תרצה

שמע,
יש לך גוף יפה...(אני לא הומו), אבל:
1. לא הראת רגליים ואני מתחיל לחשוד.
2. אתה לא מסיבי.
3. כזה גוף אפשר לבנות טבעי - שוב אתה לא מסיבי בכלל.
4. מישהו על סייקל צריך להיות חיה- אתה לא נראה חיה.

עכשיו אני חוזר למה שאמרתי התחלה.
אתה באמת נראה טוב על סייקל אבל אתה יכול להראות ככה גם בלי, לפחות לדעתי.
אני לא כותב את זה כי אני יושב בבית , משעמם לי ובא לי לרדת ולהציק לך.
אני כותב את זה כי אני באמת חושב שאתה יכול להגיע לתוצאה זהה באופן טבעי (או לתוצאה יפה יותר עם סייקל).
נראה כאילו בחרת ב"קיצור דרך".

תעבוד שנה כמו שממליצים פה (ורק איך שממלצים פה) תגדל ותחטב אחרכך.
אחרי זה תעשה סייקל (אם עוד תרצה) ותהפוך למפלץ כמו שסייקל אמור להפוך אותך.✌️

אני גם בא ממקום שאני רוצה כמה שיותר מאסה (כמטרה ראשונית - פיתוח גוף) איכותית אני לא מסתיר את זה , בניגוד לכמה פה בפורום (שכבודם במקומם מונח).
אבל בשביל להיות באמת מסיבי אתה צריך להיות קודם כל חזק (או חזק יותר - כי יכול להיות שאתה כבר חזק:)) ואין מקום יותר טוב ללמוד ממנו (בעברית) להיות חזק וגדול מאשר כאן - משה תרשום - סוכן של LBS.

אני לא מכיר את כל הנתונים עליך ,אולי הגנטיקה שלך ממש חרא..אני לא יודע...אולי עשיתה הכל ולא הצלחתה (לא נראה לי).
את כל זה אתה יודע וכמובן שאתה מחליט מה לעשות, זאת רק דעתי ובכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!

יא ווארדי כמה חפרתי...אולי ברוח תקופת המבחנים.

הגדרה מאסה איכותית:
חחח...לא נראה לי....

מה זה הבולשיט הזה?
"אתה צריך להיות חיה או מפלץ כשאתה על סייקל"?
Says Who?
אתה מכיר בכלל אתלטים/אנשים רגילים שהם לא בודיבילדרים ומשתמשים בחומרים? אתה בעצמך משתמש בחומרים? תצא מההנחה המוטעית הזאת שאתה מזריק חצי גרם טסט' ואוכל קצת מתאן ואתה הופך להיות שוורצנגר. זה לא עובד ככה. לא כל מי שמשתמש בחומרים נראה כמו דוריאן ייטס ולא כל מי שמשתמש רוצה בהכרח גם להיראות ככה. ישנם אנשים רגילים או אתלטים בענפי ספורט אחרים (כמוני) שמשתמשים בחומרים למטרות אחרות לגמרי, והגדילה במסה ובכח הן ערך מוסף בעבורינו. אני ממליץ לך לתת מבט עם לוחמי MMA/ספרינטרים/שחקני רוגבי ואז תדבר.
חלק גדול מהם נראה טבעי לחלוטין, אבל הם צרכנים של חומרים. ולא בשביל להיראות כמו ארנולד.
ואתה יודע מה? אם בנאדם רוצה להשתמש בחומרים כדי לתת לעצמו בוסט למראה ולבטחון העצמי, למה לא?! אם הוא מרגיש שהוא רכש מספיק ידע והוא יודע למה הוא נכנס שיתכבד...כל אחד והגוף שלו ואם זה גורם לו להרגיש טוב, אז בכלל מצויין. די כבר לחשוב שכל אחד שמשתמש בחומרים צריך להיות 1.75 על 100 ק"ג עם 8% שומן.

מצטער שאני נשמע כל כך נסער, אבל זה פשוט משגע אותי כל פעם מחדש.
ואגב, כל הפוסל במומו פוסל. אני משוכנע שחלק מחברי הפורום שמשתמשים פה בחומרים לא הלכו ב100% לפי הספר מבחינת אימונים ותזונה כמו שהם ממליצים לפני שהם נכנסו לתחום, אז תהיו כנים עם עצמכם.

מה זה הבולשיט הזה?
"אתה צריך להיות חיה או מפלץ כשאתה על סייקל"?
Says Who?
אתה מכיר בכלל אתלטים/אנשים רגילים שהם לא בודיבילדרים ומשתמשים בחומרים? אתה בעצמך משתמש בחומרים? תצא מההנחה המוטעית הזאת שאתה מזריק חצי גרם טסט' ואוכל קצת מתאן ואתה הופך להיות שוורצנגר. זה לא עובד ככה. לא כל מי שמשתמש בחומרים נראה כמו דוריאן ייטס ולא כל מי שמשתמש רוצה בהכרח גם להיראות ככה. ישנם אנשים רגילים או אתלטים בענפי ספורט אחרים (כמוני) שמשתמשים בחומרים למטרות אחרות לגמרי, והגדילה במסה ובכח הן ערך מוסף בעבורינו. אני ממליץ לך לתת מבט עם לוחמי MMA/ספרינטרים/שחקני רוגבי ואז תדבר.
חלק גדול מהם נראה טבעי לחלוטין, אבל הם צרכנים של חומרים. ולא בשביל להיראות כמו ארנולד.
ואתה יודע מה? אם בנאדם רוצה להשתמש בחומרים כדי לתת לעצמו בוסט למראה ולבטחון העצמי, למה לא?! אם הוא מרגיש שהוא רכש מספיק ידע והוא יודע למה הוא נכנס שיתכבד...כל אחד והגוף שלו ואם זה גורם לו להרגיש טוב, אז בכלל מצויין. די כבר לחשוב שכל אחד שמשתמש בחומרים צריך להיות 1.75 על 100 ק"ג עם 8% שומן.

מצטער שאני נשמע כל כך נסער, אבל זה פשוט משגע אותי כל פעם מחדש.
ואגב, כל הפוסל במומו פוסל. אני משוכנע שחלק מחברי הפורום שמשתמשים פה בחומרים לא הלכו ב100% לפי הספר מבחינת אימונים ותזונה כמו שהם ממליצים לפני שהם נכנסו לתחום, אז תהיו כנים עם עצמכם.
צודק ,אגב...חותם על כל מילה

לא מסכים,
סייקל זה כלי
צריך לדעת להשתמש בו
בשביל קצת בייספס וקוביות זה ממש מיותר

אתלטים, צריכים לגדול מהר בד"כ באוף סיזן, צריכים להתאושש, וזה כלי שמשרת אותם
אם בא לך סתם להזריק זה טיפשי, זכותך אבל זה טיפשי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית