עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא את הפרוטוקל של ה HCG, אתה מתכנן לקחת את ה HCG בשיטה הישנה.
אני במקומך מעלה את המינון של הטסט, הוא נמוך מדי. מה שיקרה -תהיה לך בעיה של חוסר חשק מיני כי המינון של הטרן גדול מהטסט. (טרן ודקה שניהם 19 נור)
אחרי תאונת אופנוע (לא קשה) אבל מושבת 8 חודשים עם אימוני אירובי בלבד.
בשיא הייתי 92 על 10 אחוז שומן.
אעלה תמונות אם תרצה
צודק ,אגב...חותם על כל מילהמה זה הבולשיט הזה?
"אתה צריך להיות חיה או מפלץ כשאתה על סייקל"?
Says Who?
אתה מכיר בכלל אתלטים/אנשים רגילים שהם לא בודיבילדרים ומשתמשים בחומרים? אתה בעצמך משתמש בחומרים? תצא מההנחה המוטעית הזאת שאתה מזריק חצי גרם טסט' ואוכל קצת מתאן ואתה הופך להיות שוורצנגר. זה לא עובד ככה. לא כל מי שמשתמש בחומרים נראה כמו דוריאן ייטס ולא כל מי שמשתמש רוצה בהכרח גם להיראות ככה. ישנם אנשים רגילים או אתלטים בענפי ספורט אחרים (כמוני) שמשתמשים בחומרים למטרות אחרות לגמרי, והגדילה במסה ובכח הן ערך מוסף בעבורינו. אני ממליץ לך לתת מבט עם לוחמי MMA/ספרינטרים/שחקני רוגבי ואז תדבר.
חלק גדול מהם נראה טבעי לחלוטין, אבל הם צרכנים של חומרים. ולא בשביל להיראות כמו ארנולד.
ואתה יודע מה? אם בנאדם רוצה להשתמש בחומרים כדי לתת לעצמו בוסט למראה ולבטחון העצמי, למה לא?! אם הוא מרגיש שהוא רכש מספיק ידע והוא יודע למה הוא נכנס שיתכבד...כל אחד והגוף שלו ואם זה גורם לו להרגיש טוב, אז בכלל מצויין. די כבר לחשוב שכל אחד שמשתמש בחומרים צריך להיות 1.75 על 100 ק"ג עם 8% שומן.
מצטער שאני נשמע כל כך נסער, אבל זה פשוט משגע אותי כל פעם מחדש.
ואגב, כל הפוסל במומו פוסל. אני משוכנע שחלק מחברי הפורום שמשתמשים פה בחומרים לא הלכו ב100% לפי הספר מבחינת אימונים ותזונה כמו שהם ממליצים לפני שהם נכנסו לתחום, אז תהיו כנים עם עצמכם.