הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל מאסה מתקדם

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
1-14 Testosterone Enanathate 500mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/ED
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

הארות והערות יתקבלו בברכה
סייקל 4
בן 28
84 קילו על 178
15% שומן

מה זה הבולשיט הזה?
"אתה צריך להיות חיה או מפלץ כשאתה על סייקל"?
Says Who?
אתה מכיר בכלל אתלטים/אנשים רגילים שהם לא בודיבילדרים ומשתמשים בחומרים? אתה בעצמך משתמש בחומרים? תצא מההנחה המוטעית הזאת שאתה מזריק חצי גרם טסט' ואוכל קצת מתאן ואתה הופך להיות שוורצנגר. זה לא עובד ככה. לא כל מי שמשתמש בחומרים נראה כמו דוריאן ייטס ולא כל מי שמשתמש רוצה בהכרח גם להיראות ככה. ישנם אנשים רגילים או אתלטים בענפי ספורט אחרים (כמוני) שמשתמשים בחומרים למטרות אחרות לגמרי, והגדילה במסה ובכח הן ערך מוסף בעבורינו. אני ממליץ לך לתת מבט עם לוחמי MMA/ספרינטרים/שחקני רוגבי ואז תדבר.
חלק גדול מהם נראה טבעי לחלוטין, אבל הם צרכנים של חומרים. ולא בשביל להיראות כמו ארנולד.
ואתה יודע מה? אם בנאדם רוצה להשתמש בחומרים כדי לתת לעצמו בוסט למראה ולבטחון העצמי, למה לא?! אם הוא מרגיש שהוא רכש מספיק ידע והוא יודע למה הוא נכנס שיתכבד...כל אחד והגוף שלו ואם זה גורם לו להרגיש טוב, אז בכלל מצויין. די כבר לחשוב שכל אחד שמשתמש בחומרים צריך להיות 1.75 על 100 ק"ג עם 8% שומן.

מצטער שאני נשמע כל כך נסער, אבל זה פשוט משגע אותי כל פעם מחדש.
ואגב, כל הפוסל במומו פוסל. אני משוכנע שחלק מחברי הפורום שמשתמשים פה בחומרים לא הלכו ב100% לפי הספר מבחינת אימונים ותזונה כמו שהם ממליצים לפני שהם נכנסו לתחום, אז תהיו כנים עם עצמכם.

כן, אני בטוח שפותח האשכול הוא אתלט מקצועי. או זה, או שפשוט רצית להביע את סערת הרגשות שלך.

לא מסכים,
סייקל זה כלי
צריך לדעת להשתמש בו
בשביל קצת בייספס וקוביות זה ממש מיותר

אתלטים, צריכים לגדול מהר בד"כ באוף סיזן, צריכים להתאושש, וזה כלי שמשרת אותם
אם בא לך סתם להזריק זה טיפשי, זכותך אבל זה טיפשי

70-80%‏ של המשתמשים לא מקבלימ תוצאות שהיו רוצים לקבל. ברובם עפילו לא נחשוד... יש פתגם ברוסית-עם לתת לתמבל זין מזכוכית-הוא גם ישבור את הזין גם יחתוך את הידיים... זה מה שקורה לרוב הםשתמשים. הסיבה היא לדעתי חוסר ידע ודגשים לא נכונים-חוסר התייחות לתזונה ויותר מדי כבוד לחומרים

זה מה שאני אומר
עדיף לא להשתמש
אם החלטת כן להשתמש, מכל סיבה שהיא, ספורט מקצועי, BB..
אז קודם תדע להתאמן ולאכול

מה זה הבולשיט הזה?
"אתה צריך להיות חיה או מפלץ כשאתה על סייקל"?
Says Who?
אתה מכיר בכלל אתלטים/אנשים רגילים שהם לא בודיבילדרים ומשתמשים בחומרים? אתה בעצמך משתמש בחומרים? תצא מההנחה המוטעית הזאת שאתה מזריק חצי גרם טסט' ואוכל קצת מתאן ואתה הופך להיות שוורצנגר. זה לא עובד ככה. לא כל מי שמשתמש בחומרים נראה כמו דוריאן ייטס ולא כל מי שמשתמש רוצה בהכרח גם להיראות ככה. ישנם אנשים רגילים או אתלטים בענפי ספורט אחרים (כמוני) שמשתמשים בחומרים למטרות אחרות לגמרי, והגדילה במסה ובכח הן ערך מוסף בעבורינו. אני ממליץ לך לתת מבט עם לוחמי MMA/ספרינטרים/שחקני רוגבי ואז תדבר.
חלק גדול מהם נראה טבעי לחלוטין, אבל הם צרכנים של חומרים. ולא בשביל להיראות כמו ארנולד.
ואתה יודע מה? אם בנאדם רוצה להשתמש בחומרים כדי לתת לעצמו בוסט למראה ולבטחון העצמי, למה לא?! אם הוא מרגיש שהוא רכש מספיק ידע והוא יודע למה הוא נכנס שיתכבד...כל אחד והגוף שלו ואם זה גורם לו להרגיש טוב, אז בכלל מצויין. די כבר לחשוב שכל אחד שמשתמש בחומרים צריך להיות 1.75 על 100 ק"ג עם 8% שומן.

מצטער שאני נשמע כל כך נסער, אבל זה פשוט משגע אותי כל פעם מחדש.
ואגב, כל הפוסל במומו פוסל. אני משוכנע שחלק מחברי הפורום שמשתמשים פה בחומרים לא הלכו ב100% לפי הספר מבחינת אימונים ותזונה כמו שהם ממליצים לפני שהם נכנסו לתחום, אז תהיו כנים עם עצמכם.

1. בוקר טוב - אל תקח את הדברים כ"כ קשה אני נותן את דעתי ולא כדי לפגוע במר סניור או באף אחד אלא רק בשביל טובתו - בשורה התחתונה כתבתי שיעשה מה שבא לו.
2. גם אני בא מתחום של אומנויות לחימה ו BB זה לא הספורט הראשון.
3. ברור לי שבכל ספורט מקצועי יש סטרואידים או משפרי ביצועים.
4. נראה כי המטרה של מר סניור זה פיתוח גוף ככה שכל מה שכתבת בנוגע לשימוש בחומרים לא למטרת גדילה (כמטרה ראשונית) לא רוולנטי.
5. אם מר סניור יכול לעשות את זה (זה ==להיות שרירי וחתיך ולא מפלץ) טבעי , למה עם סטרואידים (זאת השאלה המרכזית כאן)?
6. אני לא משתמש בחומרים , לא השתמשתי אף פעם ואתה מוזמן להסתכל על התמונות שלי ולשפוט בעצמך אם אני יודע על מה אני מדבר ב-BB
7. ראיתי מספיק ליצנים שלקחו את הסייקל המומלץ ולא הגיעו לשום מקום ובטח לא לשוורצי - כולל שותף לאימונים - מתאגרף תאילנדי (התאמנו יחד באגרוף) שהוא גם מתחרה בזירות.
8. סטרואידים בשביל בוסט לביטחון העצמי? אתה רואה מה כתבת כאן? זה מועד לכישלון מההתחלה.
9. זה לא פורום של הומואים שתשים בו משהו ויגידו לך אוי כמה אתה יפה, אוי כמה אתה חזק, אוי איזה מגניב אתה שאתה דוחק 170 (הספוטר מרים לך חצי) או עושה רבע סקוואט עם 250 ק"ג ויקראו לך חיה...יש מקומות אחרים שאנשים עסוקים לקבל שם מחמאות ובוסט לביטחון העצמי - הנה פתרון טבעי לבוסט לביטחון העצמי - מי שפותח פה פוסט שיהיה מספיק כנה עם עצמו ע"מ לקבל ביקורת.
10. סטרואידים זה אחלה, אבל בחיים צריך להגדיר מה אתה רוצה....זה יותר חשוב מכמה גרם דיבול אתה דוחף....אז שמר סניור או כל מי שרוצה "סייקל מאסה" יגדיר לעצמו טוב טוב מה הוא רוצה ומה היעד ויראה אם שימוש בסמים מצריך את זה.
כדי להיות מר ישראל - מצריך - לפחות בשביל לנצח את אנטון.
להיות כמו בתמונה - לא נראה לי.
ביטחון עצמי - לאאאאאאאאאא.
11. אני כנה ואני גם חפרן....😉
12. BJJ rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח/ת השרשור
תגובתי

ובכן התחלתי להתאמן עם 70 קילו
גדלתי ל80 טבעי ומשם הדרך לחומרים הייתה קצרה.

לא רוצה להיות בודי בילדר
וגם לא לא שחקן שש בש מקצועי
מי שמכיר אותי מנעורי לא ממש מזהה אותי היום (בשיא משהו כמו 20 קילו יותר)

ובכלל הדיון הזה על אם לקחת או לא כבר מוצה פה עד.
אז אם למישהו יש עצות לגופו של עניין אני אשמח.
לגבי הרגליים הייתי שחקן כדורגל מספיק לי אימון אחד בשבוע (בעצימות נמוכה) כדי לשמור על הקיים.

תודה על הביקורת לקחתי לתשומת ליבי (אם כי נראה לי שאחרים נפגעו בשבילי פה חחח)

ולמען האמת אני מת על ההרגשה "על" סייקל...כל הBOOST הזה בכוח, בחשק המיני, בגדילה המאסיבית...ובכלל כל הטקס של הזריקה והתכנון עושה לי טוב.

אזזזזזז...

תכלס אם הרצון שלך הוא "להראות כוסון" אז אין לך יותר מדי איפה לשנות.
זה שלא אימנת רגליים - מראה שאתה לא מתאמן רציני (לא בא לפגוע, אבל עובדתית, מי שלא עושה סקוואט ודד ליפט פשוט לא מתאמן, בטח לא כבד).

בקשר לרגליים - הכדורגלן היחיד שראיתי אי פעם עם מאסההההההההההההההההה (חח זה מדבק) ברגליים היה רוברטו קרלוס, ככה שלא נראה לי שאתה צודק לגבי זה.

תכלס הבן אדם רוצה להיות "כוסון", ואם משתמשים בחומרים זה נהיה קל (אם לא מדי), והוא השיג מה שהוא רוצה, ככה שאני לא חושב שיש עוד מה להגיד...

החילוקי דעות כאן הן בעיקר בגלל הגישה כאן, שכל עוד לא מיצית את עצמך טבעית, בלי קשר לתחום בו אתה עוסק, אין מה להשתמש בסטרואידים.
תכלס קשה לי להבין מישהו שבחיים לא התאמן כבד והרביץ כמה סייקלים, אבל שוב, להיות כוסון לא הכי מטריד אותי כרגע.

אתה בסדר גמור +. נראה הרבה יותר אטלתי מ99 % המשתמשים באתר. עצה? אתה יודע בידיוק מניסיון שלך בתחום מה טוב בשבילך,מה עובד ומה לא. תמשיך בשלך. לא הכל אפשר לכתוב פה,תמצא אותי במסן או בפייס,אני אספר לך עוד כמה דברים ממה שאני מבין.

אני מאוד מעריך את הכנות שלך והאומץ לשם תמונות ולדבר אמת.
אנטון - זה שהבחור נראה טוב אין ספק...את זה גם אמרתי על ההתחלה...אבל לקחת טרן?
זה לא חומר של סוסים שלא אושר לשימוש בבני אדם?
למה??
בקשר להרגשת ה-HIGH על סייקל אני לא יכול להתווכח (אני רק יכול לדמיין).
מה אגיד ...אם עשיתה את החשבון , הבנת את מכלול הסיכונים ואתה עדיין חושב שזה שווה את זה - אזזזזזזז בהצלחה ותהנה 😃

נ.ב
subzero זה שמישהו רוצה להראות טוב זה לא עושה אותו כוסית.

נ.ב2
אחחחחחחחחח רוברטו קרלוס

יוסי,דיברנו אל זה שלהרבה שמנים מפריע פה שאיך שאנחנו נראים. לי למשל ברור כמה סניור עבד כדי להגיע לגוף כזה. עם יפנה אליי בפרטי-אני אוריד אותו מעניין שלטרן.
אני לא בעד סייקלים מפוצצים ולא בא לי יותר לשמוע מה המועצת החכמים חושבים על זה. אז בפרטי.

ובכן התחלתי להתאמן עם 70 קילו
גדלתי ל80 טבעי ומשם הדרך לחומרים הייתה קצרה.

לא רוצה להיות בודי בילדר
וגם לא לא שחקן שש בש מקצועי
מי שמכיר אותי מנעורי לא ממש מזהה אותי היום (בשיא משהו כמו 20 קילו יותר)

ובכלל הדיון הזה על אם לקחת או לא כבר מוצה פה עד.
אז אם למישהו יש עצות לגופו של עניין אני אשמח.
לגבי הרגליים הייתי שחקן כדורגל מספיק לי אימון אחד בשבוע (בעצימות נמוכה) כדי לשמור על הקיים.

תודה על הביקורת לקחתי לתשומת ליבי (אם כי נראה לי שאחרים נפגעו בשבילי פה חחח)

ולמען האמת אני מת על ההרגשה "על" סייקל...כל הBOOST הזה בכוח, בחשק המיני, בגדילה המאסיבית...ובכלל כל הטקס של הזריקה והתכנון עושה לי טוב.

אזזזזזז...

ואללה. שיחקת כדורגל אז בטח יש לך רגליים מאוד חזקות ומהירות. בגלל זה כל השחקנים בNFL עושים סקוואטים, כדי להיות כבדים ואיטיים. לך תגיד להם שהריצה מספיקה.

לשמור על הקיים = להשאר עם רגליים של ילדה, הבנתי.

יוסי,דיברנו אל זה שלהרבה שמנים מפריע פה שאיך שאנחנו נראים. לי למשל ברור כמה סניור עבד כדי להגיע לגוף כזה. עם יפנה אליי בפרטי-אני אוריד אותו מעניין שלטרן.
אני לא בעד סייקלים מפוצצים ולא בא לי יותר לשמוע מה המועצת החכמים חושבים על זה. אז בפרטי.

אז מה שהשמנים כותבים כאן מגיע מקנאה?
ואללה, אני דווקא ראיתי באשכול הזה כמה טיעונים שאשכרה מחזיקים מים.

אם לא בא לך לשמוע, אתה לא חייב לקרוא.

זה גוף שלו. לא כולם פריקים של רגליים של היפופוטם. אני פריק. אנשים ממש סובלים עם הם לא יכולים למצוא ג`ינס לפי מידה.

זה גוף שלו. לא כולם פריקים של רגליים של היפופוטם. אני פריק. אנשים ממש סובלים עם הם לא יכולים למצוא ג`ינס לפי מידה.
הדיון פה לא על מה שאנשים אוהבים או לא אוהבים, אלא על אם נחוץ סייקל למטרות כאלו.

הגישה שלי תמיד הייתה (ותמיד תשאר) לגבי חומרים היא שאם אתה לא מקצוען בתחום (לעילגים - אחד שמתפרנס מהתחום שבו הוא עוסק) אז אין שום סיבה שבעולם להזריק. מטרות אסטטיות אפשר להשיג גם בלי להכניס כימיה.

ואיך זה קשור לזה שלשמנים פה מפריע איך אתם נראים?

הדיון פה לא על מה שאנשים אוהבים או לא אוהבים, אלא על אם נחוץ סייקל למטרות כאלו.

הגישה שלי תמיד הייתה (ותמיד תשאר) לגבי חומרים היא שאם אתה לא מקצוען בתחום (לעילגים - אחד שמתפרנס מהתחום שבו הוא עוסק) אז אין שום סיבה שבעולם להזריק. מטרות אסטטיות אפשר להשיג גם בלי להכניס כימיה.

א. אתה צודק 100%
ב.מי קבע את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית