הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מאסה מתקדם

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
1-14 Testosterone Enanathate 500mg/EW
1-8 Trenbolone enanthate 75mg/ED
1-6 winstrol 50mg/ED
12-16 HCG 1500IU/E5D
16-20 PCT

הארות והערות יתקבלו בברכה
סייקל 4
בן 28
84 קילו על 178
15% שומן

חסרים אנשים שכושלים במקצוע שלהם ולא מרוויחים ממנו כסף?
זאות לא דוגמא מתאימה.אם יש פרופסר בפיסיקה שמנקה רחובות אז כרגע המקצוע שלו הוא מנקה רחובות.זה שיש לו דוקטורט זה יפה אבל זה לא המקצוע שלו עד שהוא לא יתחיל לעבוד ולהיתפרנס מזה.

איך תואר במשהו = מקצוע? אני חושב שיש לך בעיה
לפני שתגיד משהו: טניסאי זה לא תואר

הופה, אני אוהב עברייני מקלדת. בבקשה אל תפגע בי, הבייספ החסר תועלת שלך כל כך מפחיד אותי :(
על זה דיברתי-יצאת פחדן ואפס...אני רק רוצה שתגיד לי את אותם הדברים בפנים,בוא תזמין אותי לאימון משוטף,נרים ביחד,נקשקש,נכיר...מה נלחצת?
אתה מוזמן ,אגב,לא מאמין שתגיע,אבל מזמין מכל הלב!!!😉

מי קבע את מה? אני מניח שאתה מדבר על נושא הדיון.
ברגע שאמרת שהוא לא אוהב רגלי היפופוטם של פריק מבחינתי הסטת את נושא הדיון ולכן עניתי על מה שאמרת. גם לאורך קריאת הדיון זה הרושם שנוצר אצלי ולכן התייחסתי לנושא.
בשבילי הבעיה היא בדואליות שבדבר- אני גם נגד שאנשים שלא מעורבים בתחום תחרותי או מיקצועי או מתאמנים באותם עומסים שקרובים לתחרותיים ישתמשו...אבל מצד שני מי יכול להחלית בשביל כולם מה טוב,מה אסור לגבי הגוף שלהם...
אני מתקשה לסגנן את זה ברור אולי,אבל עם טופיק סטארטר בגיר החלית שזה טוב לא,אז מי ישפוט? מי ייתן עצות? עצות של מי יותר שוות?..בעיה...:nono:

בשבילי הבעיה היא בדואליות שבדבר- אני גם נגד שאנשים שלא מעורבים בתחום תחרותי או מיקצועי או מתאמנים באותם עומסים שקרובים לתחרותיים ישתמשו...אבל מצד שני מי יכול להחלית בשביל כולם מה טוב,מה אסור לגבי הגוף שלהם...
אני מתקשה לסגנן את זה ברור אולי,אבל עם טופיק סטארטר בגיר החלית שזה טוב לא,אז מי ישפוט? מי ייתן עצות? עצות של מי יותר שוות?..בעיה...:nono:
גם אני בעד שאנשים יתחרו במשהו. אין לי שום בעיה עם זה שהוא לא מעוניין להתחרות בשום תחום אפילו באופן חובבני, כתבתי כבר שהדיון כאן הוא כנגד השימוש בסטרואידים בשביל להשיג מטרה אסתטית שלא לצורכי תחרות (או פרנסה אם רוצים להשתמש במילים המדוייקות בדיון).

על זה דיברתי-יצאת פחדן ואפס...אני רק רוצה שתגיד לי את אותם הדברים בפנים,בוא תזמין אותי לאימון משוטף,נרים ביחד,נקשקש,נכיר...מה נלחצת?
אתה מוזמן ,אגב,לא מאמין שתגיע,אבל מזמין מכל הלב!!!😉
יאללה תפגשו תצלמו את האימון מהשותף:s85:

אפשר להגיע לגוף של דוגמן גם בדרך טבעית לפי מה שאתה טוען.. אבל גם דוגמן הוא מקצוען (מרוויח כסף מהמקצוע שלו וזה) אז לו מותר להזריק או לא?

מכיר אישית חשפנים במוסקבה שבמשכורת יש להם תוספת תקציב לרכישת סטרואידים. עובדים במועדון "כיפה אדומה"

מכיר אישית כמה מהנדסים מרפא"ל שעבדו על "כיפת הברזל" ... במשכורת יש להם תוספת לרכישת אפדרין וקפאין.

אפשר להגיע לגוף של דוגמן גם בדרך טבעית לפי מה שאתה טוען.. אבל גם דוגמן הוא מקצוען (מרוויח כסף מהמקצוע שלו וזה) אז לו מותר להזריק או לא?

לכולם מותר להזריק...השרשור הה סוטה יותר מפרוייד...
מספיק.
השאלה היא למה לעשות קיצור דרך עם סייקל למה שניתן להשיג טבעי....
זה הכל...
סניור מבסוט מה-HIGH ותעזבו את זה בשקט...

כוולנו נצפה בקולדפייר מתפמפם בפעם הראשונה בחייו...מרגש!!!
CANT WAIT TO SEE THE DAY
אין תגובה בינתיים...אבל אני מת להתאמן עם MOO...נראה לי פארטנר יותר רציני ל"אימון -חויה של החיים"😉
אתה בא עם הוא בסוף יתארגן? אני מגיע מב"ש

אין תגובה בינתיים...אבל אני מת להתאמן עם MOO...נראה לי פארטנר יותר רציני ל"אימון -חויה של החיים"😉
אתה בא עם הוא בסוף יתארגן? אני מגיע מב"ש

Name the time, Name the place

בכל מקרה אם אתה בצפון , תודיע ואני אארגן כניסות לחדכ טכניון (גם לתמר:).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית