הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לבודפשט

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
טס הסופ"ש עם בת זוג, אשמח להמלצות למקומות שאסור לפספס. גם חיי יום איפה לטייל, לראות, וגם חיי לילה - פאבים, מועדונים וכו'. מקומות עם אוכל טוב כמובן יתקבלו בברכה. אם מישהו מכיר ברים או מועדונים של רוק/מטאל ששווה לבקר לי אישית זה מעולה.
חנויות של תוספי תזונה או ציוד ליפטינג גם יהיה נחמד.
מישהו? משהו?

מקום בשם for sale pub
סוג של בר שיש שם אוכל מצוין ובכללי מקום מיוחד כל התקרה פתקים שאנשים השאירו עם המלצות וביקורות
היינו שם פעמיים במהלך שבוע בבודפשט 😃
לקחנו שם את הגולש מנה גדולה וטובה
אני אכלתי גם סטייק עם ים בצל מטוגן כזה מעליו ממש טוב

Ruszwurm סוג של קונדיטוריה כזו, בעקבות הרבה המלצות לקחנו שם את הקרמשניט, מדהים

היינו במעיינות חמים, לא זוכר איך נקרא המקום אבל יש נדמה לי 2 מרכזיים בסגנונות שונים..אנסה להיזכר

אסתכל בערב יותר בפירוט על עוד מקומות אזכר וארשום

נערך לאחרונה:
ממליץ על מסעדת הבשרים La Pampa Steakhouse, אם אני זוכר נכון היא לא רחוקה מהואצ'י אוצ'ה (המדרחוב המרכזי ביותר בעיר), במסעדה תמצא נתחים מעולים.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם 😃
היינו במעיינות חמים, לא זוכר איך נקרא המקום אבל יש נדמה לי 2 מרכזיים בסגנונות שונים..אנסה להיזכר
סצ'ני, משהו כזה קוראים לאחד מהם? שווה לבקר?

תודה לכם 😃

סצ'ני, משהו כזה קוראים לאחד מהם? שווה לבקר?
כן בזה היינו
שמע ממש בגדול אין שם משהו ממש ממש מיוחד, יש שם המון סוגים של מרחצאות בטווח טמפרטורות מים שונה החל מממש קר עד ממש חם. מתחם ממש ענק מגוון ובנוי יפה(סגנון עתיק כזה) ועשינו שם חצי יום כיף כזה ברגוע היה ממש נחמד
לנו היה שבוע בבודפשט ככה שהיה לנו זמן והיה שווה את זה, אם יש לכם פחות תשקלו אם בא לכם

• פותח/ת השרשור
כן בזה היינו
שמע ממש בגדול אין שם משהו ממש ממש מיוחד, יש שם המון סוגים של מרחצאות בטווח טמפרטורות מים שונה החל מממש קר עד ממש חם. מתחם ממש ענק מגוון ובנוי יפה(סגנון עתיק כזה) ועשינו שם חצי יום כיף כזה ברגוע היה ממש נחמד
לנו היה שבוע בבודפשט ככה שהיה לנו זמן והיה שווה את זה, אם יש לכם פחות תשקלו אם בא לכם
יש לנו כמעט 4 ימים (3 לילות), ראיתי כמה אנשים כבר שהמליצו על זה, נראה לי נלך לכמה שעות. זה שם אפשר להזמין ג'קוזי עץ או משהו כזה, עם ברז בירה חופשי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית