הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשר למשלוח אינזר

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
רציתי לדעת האם כשאני מזמין אינזר מהאתר הרשמי לכתובת בארצות הברית אני מחוייב על משלוח, או שאני משלם את ה90 דולר על החגורה וזהו?
יש לי חבר שגר בארצות הברית ויכול לשלוח אליי בדואר וכמה שאלות - האם המשלוח אליי יעלה לשולח כסף? (מפאת משקל החגורה והמשלוח הבינלאומי)
והאם לבקש ממנו לשים את החגורה בקופסה שונה? בגלל ששמעתי שיש לקופסאות של אינזר נפח גדול ומחייבים על זה במכס.

האם כשאני מזמין אינזר מהאתר הרשמי לכתובת בארצות הברית אני מחוייב על משלוח, או שאני משלם את ה90 דולר על החגורה וזהו?
תלוי באתר, הרבה פעמים משלוח פנים בארה"ב הוא חינם או חינם מעל סכום מסויים - שים קישור

יש לי חבר שגר בארצות הברית ויכול לשלוח אליי בדואר וכמה שאלות - האם המשלוח אליי יעלה לשולח כסף?
כמובן שיעלה כסף (גם לשלוח דף נייר עולה כסף) תלוי גם באיזו שיטת שילוח חבר שלך יבחר כך תדע כמה זה יעלה

והאם לבקש ממנו לשים את החגורה בקופסה שונה? בגלל ששמעתי שיש לקופסאות של אינזר נפח גדול ומחייבים על זה במכס.
שוב, תלוי בשיטת המשלוח. בד"כ קופסא קטנה יותר = זול יותר.
מכס מחשבים לפי עלות מוצהרת של הפריט ולפי חוקי יבוא נוספים. יש שיטות לקבלת פטור ממכס על החגורה של אינזר גם ביבוא מסחרי שלה

• פותח/ת השרשור
האם כשאני מזמין אינזר מהאתר הרשמי לכתובת בארצות הברית אני מחוייב על משלוח, או שאני משלם את ה90 דולר על החגורה וזהו?
תלוי באתר, הרבה פעמים משלוח פנים בארה"ב הוא חינם או חינם מעל סכום מסויים - שים קישור

יש לי חבר שגר בארצות הברית ויכול לשלוח אליי בדואר וכמה שאלות - האם המשלוח אליי יעלה לשולח כסף?
כמובן שיעלה כסף (גם לשלוח דף נייר עולה כסף) תלוי גם באיזו שיטת שילוח חבר שלך יבחר כך תדע כמה זה יעלה

שוב, תלוי בשיטת המשלוח. בד"כ קופסא קטנה יותר = זול יותר.
מכס מחשבים לפי עלות מוצהרת של הפריט ולפי חוקי יבוא נוספים. יש שיטות לקבלת פטור ממכס על החגורה של אינזר גם ביבוא מסחרי שלה
קישור לפריט
Inzer Advance DesignsDetailed Information

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית