הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לסמולוב גוניור לבנץ

אביה

משתמש מתחיל
5
3
נק' מוניטין:
3
5
3
סיימתי ab סטנדרטית תוך שילוב של הפוברן לבנץ (מדהימה) ואני מעוניין לעשות את הסמולוב קצת רקע עלי
משקלי העבודהעבור סינגלים
בנץ 125 (עצירה)
דדליפט 180 סומו 200
סקוואט 140(אני והסקוואט לא חברים טובים וגם לא נהיה לא פעם נפצעתי ממנו, אבל אני ממשיך להשקיע בו)
עשיתי לינארית וטקסס בעבר, אבל עבר זמן מאז וקורונה.
אני מעוניין להתחיל סמולוב גוניור לבנץ אבל אני מתלבט אם איזה תוכנית לשלב אותה לסקוואט דדליפט (5 3 1 ,או טקסס למרות שנשמע לי טו מאץ)
אשמח להצעות

כשעושים סמולוב, בין אם זה לבנץ או לסקוואט כדאי ששאר הדברים יידחקו אחורה לדעתי.

הייתי עושה עבודת סקוואט/דדליפט יחסית מינמלית רק כדי לשמר את הקיים ולא יותר מזה.

סיימתי ab סטנדרטית תוך שילוב של הפוברן לבנץ (מדהימה) ואני מעוניין לעשות את הסמולוב קצת רקע עלי
משקלי העבודהעבור סינגלים
בנץ 125 (עצירה)
דדליפט 180 סומו 200
סקוואט 140(אני והסקוואט לא חברים טובים וגם לא נהיה לא פעם נפצעתי ממנו, אבל אני ממשיך להשקיע בו)
עשיתי לינארית וטקסס בעבר, אבל עבר זמן מאז וקורונה.
אני מעוניין להתחיל סמולוב גוניור לבנץ אבל אני מתלבט אם איזה תוכנית לשלב אותה לסקוואט דדליפט (5 3 1 ,או טקסס למרות שנשמע לי טו מאץ)
אשמח להצעות
כמה ה5x5 שלך? בבנץ 😃

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג, אני עובד במתכונת הפוברן.

תודה, השאלה רק איך לשלב את הסקוואט ודדליפט (5/3/1 או לימארית או טקסס)

• פותח/ת השרשור
אז אמור להיות לך דאבל ל125,לא?
בכל אופן,יש פה מקצוענים שיתנו לך הכוונה.
לא, זה לסינגל, רשמתי לעיל.
מה עשית לאחרונה לסקןואט ולדדליפט ואיך זה הלך?
לא משהו די דרכץי, עשיתי סוג של ab יום אחד נפח בתרגיל מסוים והשני עצימות.

לא, זה לסינגל, רשמתי לעיל.

לא משהו די דרכץי, עשיתי סוג של ab יום אחד נפח בתרגיל מסוים והשני עצימות.

וזה עבד לך?

אם כן, הייתי ממשיך אותו הדבר ולא משנה ממש כלום. אולי מצמצם קצת בתרגילי העזר. אם תוך כדי התכנית תרגיש שזה יותר מידי, תתחיל בעדינות להוריד.

אז אתה צריך לנסות להבין למה לא התקדמת ולטפל בזה, או לבקש עזרה איך לטפל בזה, אבל תצטרך לתת יותר מידע לגבי מה שעשית. זה שדרכת במקום זה לא מספיק מידע בשבילי בשביל לנסות ולחשוב למה מה שעשית לא עבד.

זה שנזרוק לך שמות של תוכניות זה אחלה ניחוש שיכול לעבוד אבל למה לעבוד בניחושים.

ממה שהצעת 531 בבסיס שלה הכי נוחה והכי משתמשת בauto regulation, הבעיה שיש לה 7,500 גרסאות אז אתה צריך להיות יותר ספציפי.

5/3/1 זה לא תכנית אחת, אלא מעין אוסף של רעיונות שאפשר לקחת כמו "סלט להרכבה" ולקבל "תכנית 5/3/1".

אם אתה מתכוון לתכנית 5/3/1 ה"קלאסית" - אז זו באמת אופציה פחות אגרסיבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית