עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שומע..איך לעזאזל אתה לא שומע Disturbed?
מה כל כך מיוחד בהם שאתה מופתע שמישהו לא שומע אותם?איך לעזאזל אתה לא שומע Disturbed?
זאת הלהקה הכי עוצמתית שקיימת.מה כל כך מיוחד בהם שאתה מופתע שמישהו לא שומע אותם?
מה כל כך מיוחד בהם שאתה מופתע שמישהו לא שומע אותם?
לא. פשוט לא.זאת הלהקה הכי עוצמתית שקיימת.
ממש לא שיר נחמד מינוס ולא להקה סבירה. יש להם סגנון מדהים והשירים שלהם עוצמתיים ביותר.לא. פשוט לא.
לא אמרתי שאני לא מכיר, אני לא ממש מבין מה אתה רוצה.
אם אתה חושב שזה משהו מיוחד זו בעיה. זה שיר נחמד מינוס, וזו להקה סבירה, זה הכל. אין לי בעיה איתם אבל משהו מיוחד הם בטח לא.
סגנון מדהים? הם לא המציאו שום דבר/ עשו משהו חדש. סה"כ עוד להקת מטאל אלטרנטיבי, על כמה שהם טובים אין למה להתווכח כי זה עניין של טעם אבל להגיד שהסגנון שלהם מדהים או להציג אותם כאיזושהי להקה מיוחדת שכל חובב רוק/ מטאל חייב להכיר ולשמוע זה מגוחך.ממש לא שיר נחמד מינוס ולא להקה סבירה. יש להם סגנון מדהים והשירים שלהם עוצמתיים ביותר.
לא.זאת הלהקה הכי עוצמתית שקיימת.
תן דוגמא לשיר עוצמתי יותר מהשירים שלהם? הם נותנים לי זריקת אנרגיה מטורפת מהמנגינה, הליריקס והקול. לא מכיר שום דבר שמתקרב אליהם.
את האמת שיש כמה שירים שלהם שאני שומע, אבל מפה ועד להגיד שהם מדהימים קצת הגזמת.תן דוגמא לשיר עוצמתי יותר מהשירים שלהם? הם נותנים לי זריקת אנרגיה מטורפת מהמנגינה, הליריקס והקול. לא מכיר שום דבר שמתקרב אליהם.
אתה מכיר את הביטוי "על טעם וריח..." ? "כל אחד והטעם שלו"?ממש לא שיר נחמד מינוס ולא להקה סבירה. יש להם סגנון מדהים והשירים שלהם עוצמתיים ביותר.
"לי" זאת מילת המפתח.תן דוגמא לשיר עוצמתי יותר מהשירים שלהם? הם נותנים לי זריקת אנרגיה מטורפת מהמנגינה, הליריקס והקול. לא מכיר שום דבר שמתקרב אליהם.