הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז עבדו עלי, מבקש עזרה קטנה לתוכנית למסה

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם.
ראיתי בגרופון לא מזמן דיל לגבי אימון אישי, ובמקום לרכוש את הקופון הציעו לי תוכנית הרבה יותר מקיפה.
בכל מקרה התקמצנתי במקום ללכת למישהו מקצועי או ביעוץ פה אפילו, זרקתי 900 שקל לפח (4 אימונים איישים+תפריט כושר ותזונה)
בכל מקרה אני יסביר את המצב שלי.
ירדתי לאחרונה במשקל, מבחינת תזונה אני קורא המון ומבין, ירדתי 12 קילו ועכשיו אני בדרך למאזן נייטרלי כמה שבועות.
מסתבר שיש לי המון עור עודף, ואני רוצה תוכנית רצינית למסה.
בכל מקרה, החלטתי לקרוא גם על עניין התוכנית אימון, כי אם אני מבין בתזונה (ידעתי הרבה יותר דברים מהתזונאית הקלינית!לא ציפיתי לזה)
בכל מקרה חשבתי להתחיל לקרוא על תוכנית GVT- תוכנית נפח גרמנית, ברגע שאני מסיים לעבור למאזן נייטרלי ועובר לחיובי.
מה אתם אומרים?או שעדיף SS?
אצלי ה"מאמן כושר" בנה לי תוכנית FBW, שמאוד קלה ליישום ואין בה שום דבר מיוחד מבחינת העלת משקלים או ירידה מאימון לאימון.
תודה לכולם!

נערך לאחרונה:
קודם כל - אם הוא תזונאי קליני, לא משנה כמה תקרא באינטרנט - יש לו יותר ידע ממך.

לפעמים זה לא נראה, כי אתה קורא דברים אחרים ושומע דברים אחרים אבל יש מעבר לעלות במשקל, BMR וכו

דבר שני, אם אני זוכר נכון את הפוסטים שלך אפשר להגיד שאתה בן אדם לא החלטתי, ולא הולך עד הסוף עם ההחלטות שלך.

דעה שלי ושוב רק שלי - לך על תוכנית AB פעמים בשבוע ותשלב אירובי

או שתרשום לייעוץ אצל מייק ולך איתו עד הסוף לא משנה אם זה נראה לך או לא.

Back
למעלה תחתית