עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת עדיין חברת פירמידה, זה פשוט עניין של זמן עד שהבעלים ייתפסו על משהו לא כשרלא חושב שהחברה תפשוט רגל, היא רושמת הכנסות יפות מההפסד בפועל של ה"סוכנים".
מי שמפסיד כסף זה האהבלים שהולכים להיות סוכנים. ועל בני אדם אי אפשר לשים שורט.
לא חושב שהחברה תפשוט רגל, היא רושמת הכנסות יפות מההפסד בפועל של ה"סוכנים".
מי שמפסיד כסף זה האהבלים שהולכים להיות סוכנים. ועל בני אדם אי אפשר לשים שורט.
אז איך זה שביל אקמן שם עליה מיליארד דולר אתה חושב שהוא לא מבין בזה?אני אענה למה לא לשים שורט(למרות שאתה יכול לעשות את זה בכיף)
א. החברה עשתה עסקת טיעון עם ה FTC, מה שנתן לגיטימציה מסויימת לחברה והעלה ב12% את המניה.
ב. היא עדיין לא בירידה
ג. אם היא תיפול, היא תיפול חזק ומהר, משמע פשיטת רגל, מה שיהפוך את כל הכסף ששמת בשורט לכלום
למה לא סומך?בגלל זה התעניינתי במערך החדש, כי כרגע ממה שהבנתי מי ש׳סוכן׳ יכול להרוויח יותר כסף מזה שהביא אותו ככה שזה לא בדיוק פרמידה.
אני יודע מבחינת ׳שטח׳ שבארהב כבר אין באז ובקושי שומעים על החברה הזאת.
אני רואה אותם רק שהם מספנסרים כל מיני אנשים ולא מכיר אחד (בארהב) מהמעגל שלי (שכולל מתאמנים מכל הסוגים גם) שמשתמש במוצרים שלהם.
אני באמת לא יודע איך המניה שלהם לא יורדת, יש פה עניין גם של היצע וביקוש וההיצע שלהם משום מה עולה.
אגב דוחות שנתיים/דירוגים וכו׳... זה משהו שאני לא סומך עליו לא משנה כמה זה נראה אמין.
ביל אקמן כבר הפסיד כמעט חצי מהכסף הזה...אז....אז איך זה שביל אקמן שם עליה מיליארד דולר אתה חושב שהוא לא מבין בזה?
אם החברה תקרוס אז הוא ירוויח מספיקביל אקמן כבר הפסיד כמעט חצי מהכסף הזה...אז....
הוא ספציפית ידע כנראה מתי לצאת מהמניה,אבל רוב האנשים כנראה שלא,וכשירצו לצאת כבר יהיה מאוחר מדי.אם החברה תקרוס אז הוא ירוויח מספיק
וזה לא קשור אתה כתבת שאם היא תקרוס הוא לא ירוויח (זה משנה מתי היא הייתה קורסת?)
אשמח אם תסביר לי איפה אני טועה כאן שורט זה למכור עכשיו ולקנות אחר כךהוא ספציפית ידע כנראה מתי לצאת מהמניה,אבל רוב האנשים כנראה שלא,וכשירצו לצאת כבר יהיה מאוחר מדי.
מה גם שיש לו הרבה מאוד כסף להחזיק בשורט הזה,לרוב האנשים אין.
לדוגמא השקעת את כל החסכונות שלך בתקווה שהמניה שלהם תיפול ותעשה בוחטות,בינתיים המניה עולה ואתה כבר הפסדת חצי מהחסכונות שלך,לא כל אחד יכול להמשיך להחזיק במניה הזאת,כי היא עלולה להוביל את אותו אדם למצב כלכלי רע מאוד.
אתה צודק,טעיתי,בתור מישהו שהשקיע רק בלונגים הייתי בטוח שזה אותו הדבר גם בכיוון השני,אם המניה שווה 0 זה המצב הטוב ביותר למישהו שלקח שורט, החיסרון הוא שההפסד הוא אינסופי אם ערך המניה לא יורד.אשמח אם תסביר לי איפה אני טועה כאן שורט זה למכור עכשיו ולקנות אחר כך
אז אם המנייה = 0 אתה לא מרוויח? 100%?
יש להם מחזור מנייתי מאוד תנודתי, כל שנתיים בערך המניה הזו עולה ב50% ויורדת ב50% פעם או פעמיים- לרוב לקראת מועדי סוף רבעון או תחילת רבעון ולא מאיזה אקזיטים שהם עושים או השקת מוצר.בגלל זה התעניינתי במערך החדש, כי כרגע ממה שהבנתי מי ש׳סוכן׳ יכול להרוויח יותר כסף מזה שהביא אותו ככה שזה לא בדיוק פרמידה.
אני יודע מבחינת ׳שטח׳ שבארהב כבר אין באז ובקושי שומעים על החברה הזאת.
אני רואה אותם רק שהם מספנסרים כל מיני אנשים ולא מכיר אחד (בארהב) מהמעגל שלי (שכולל מתאמנים מכל הסוגים גם) שמשתמש במוצרים שלהם.
אני באמת לא יודע איך המניה שלהם לא יורדת, יש פה עניין גם של היצע וביקוש וההיצע שלהם משום מה עולה.
אגב דוחות שנתיים/דירוגים וכו׳... זה משהו שאני לא סומך עליו לא משנה כמה זה נראה אמין.
תקרא את ההגדרה של פרמידה הרבלייף הם בדיוק כאלו (1 ל 1)קצת משהו שונה ממה שרשמו פה.
ההורים שלי עסקו בזה לתקופה של בערך 3-4 שנים. אמא שלי עבדה בעיקר בזה ויחסית הרוויחה מעל המינימום שכר לאותה תקופה יחסית בפחות שעות עבודה, הפסיקה בגלל לידת אחותי.
כיום המצב שלהם לדעתי הדרדר, כיום יש יותר חופש מידע ויותר חברות שמתחרות בתחום. ובסופו של דבר הם מוציאים זה תוסף תזונה כמו בערך אבקת חלבון אם קצת פחמימה במחיר יקר.
יש הגדרה לפירמידה, הרבלייף הם לא כאלו. אבל כיום שמחיר המוצר שלהם לא באמת משתווה לפתרונות אחרים. היתרון היחיד שהם סוג של צריכים ללוות אנשים וזה יכול באמת להרזות.
אתה טועה. בפירמידה הדרך היחידה להרוויח כסף זה ע"י צירוף אנשים. אצלהם אפשר באמת למכור מוצרים ולהרוויח מזה כסף. שתאכלס זה מה שאמא שלי הייתה ולמה היא לא הצליחה להמשיך כי לא היה לה צוות. ברגע שהיא פרשה היא הפסיקה להרוויח.תקרא את ההגדרה של פרמידה הרבלייף הם בדיוק כאלו (1 ל 1)
להגיד שזה לא הרבהלייף כדי שאמא שלך לא תצא רעה לא ישנה את האמת האם היא הרוויח מעל המינימום היא דפקה לא מעט אנשים
לפני 20 שנה הייתה להם בדיוק אותה צורת עבודהאתה טועה. בפירמידה הדרך היחידה להרוויח כסף זה ע"י צירוף אנשים. אצלהם אפשר באמת למכור מוצרים ולהרוויח מזה כסף. שתאכלס זה מה שאמא שלי הייתה ולמה היא לא הצליחה להמשיך כי לא היה לה צוות. ברגע שהיא פרשה היא הפסיקה להרוויח.
אני דווקא מכיר מאוד טוב את החברה. אני ממש נגדם נכון להיות. לפני 20 שנה צורת העבודה שלהם הייתה שונה טיפה. וכמו גם לא היו הרבה מתחרים.
אין לי בעיה ממה שאמא שלי עשתה. כמו שרשמתי נכון להיום יש יותר מידי מתחרים. אתה פשוט יכול לקנות חלבון קצת פחמימה ואתה מקבל את השייק היחסית יקר שלהם. אבל לפני 20 שנה התחום הזה היה פחות נפוץ והתעשייה עצמה הייתה פחות מפותחת.
אתה טועה. המשכורת של אמא שלי הייתה בערך 95% ממכירה של המוצרים. והיה לה אלבום תמונות של לקוחות שהרזו. שזה עזר לה יותר למכירות.לפני 20 שנה הייתה להם בדיוק אותה צורת עבודה
הדרך העיקרית שלהם להרוויח כסף זה ע"י צירוף אנשים (=פרמידה)
אתה טועה. המשכורת של אמא שלי הייתה בערך 95% ממכירה של המוצרים. והיה לה אלבום תמונות של לקוחות שהרזו. שזה עזר לה יותר למכירות.
ותקרא שוב על פירמידה. פירמידה זה כאשר אתה מרוויח רק מצירוף אנשים, כאשר אין באמת מוצר אמיתי. כאשר אתה תמיד תרוויח פחות ממי שמעליך וכו'.
בכל מקרה מקווה שנסגור את הדיון הזה. אני לא תומך בהם ולדעתי המוצרים שלהם לא שווים את הכסף. כיום לנסות למכיר אבקה ב 400 שקל כאשר יש לך חלבון ב 200 זה באמת רמאות. באותה תקופה לא היה את האבקות האלו (יכול להיות שהיה אבל זה לא היה נגיש, כי זה היה בערך לפני עידן האינטרנט)
זה סוג של זכינות. כמו שלפתוח סניף של גרג אתה צריך לשלם כסף לזכיין בשביל למכור מוצרים שלו. זה שאתה משלם כסף בשביל זכויות מכירה (שקיים בהמון תחומים) לא אומר שזה רמאות.זאת ההגדרה של פירמידה כמו שההגדרה של קומוניזם זה שוויון כלכלי.
מה שקורה בפועל זה שאתה צריך לשלם כסף כדי לעבוד בשביל החברה,מזימת פונזי במילים אחרות.
ההבדל הוא שבתור זכיין,אין לך אינטרס להביא זכיינים אחרים,מה ששונה מאוד במודל של הרבלייף ודומיו,ששם נמצא רוב הכסף.זה סוג של זכינות. כמו שלפתוח סניף של גרג אתה צריך לשלם כסף לזכיין בשביל למכור מוצרים שלו. זה שאתה משלם כסף בשביל זכויות מכירה (שקיים בהמון תחומים) לא אומר שזה רמאות.
הרווח העקרי של החברה זה מצירוף האנשים (תמיד היה) ולכן זה פרמידהאתה טועה. המשכורת של אמא שלי הייתה בערך 95% ממכירה של המוצרים. והיה לה אלבום תמונות של לקוחות שהרזו. שזה עזר לה יותר למכירות.
ותקרא שוב על פירמידה. פירמידה זה כאשר אתה מרוויח רק מצירוף אנשים, כאשר אין באמת מוצר אמיתי. כאשר אתה תמיד תרוויח פחות ממי שמעליך וכו'.
בכל מקרה מקווה שנסגור את הדיון הזה. אני לא תומך בהם ולדעתי המוצרים שלהם לא שווים את הכסף. כיום לנסות למכיר אבקה ב 400 שקל כאשר יש לך חלבון ב 200 זה באמת רמאות. באותה תקופה לא היה את האבקות האלו (יכול להיות שהיה אבל זה לא היה נגיש, כי זה היה בערך לפני עידן האינטרנט)
מסכים, רוב הכסף נמצא שם. אבל להגיעה לשכר סביר אפשר להגיעה ללא זה. אבל כמו שרשמתי היום הם באמת שלא רלוונטים .ההבדל הוא שבתור זכיין,אין לך אינטרס להביא זכיינים אחרים,מה ששונה מאוד במודל של הרבלייף ודומיו,ששם נמצא רוב הכסף.