הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Herbalife

Screenshot_2017-09-20-23-25-10-351_com.facebook.katana.png

בגלל זה התעניינתי במערך החדש, כי כרגע ממה שהבנתי מי ש׳סוכן׳ יכול להרוויח יותר כסף מזה שהביא אותו ככה שזה לא בדיוק פרמידה.

אני יודע מבחינת ׳שטח׳ שבארהב כבר אין באז ובקושי שומעים על החברה הזאת.
אני רואה אותם רק שהם מספנסרים כל מיני אנשים ולא מכיר אחד (בארהב) מהמעגל שלי (שכולל מתאמנים מכל הסוגים גם) שמשתמש במוצרים שלהם.
אני באמת לא יודע איך המניה שלהם לא יורדת, יש פה עניין גם של היצע וביקוש וההיצע שלהם משום מה עולה.
אגב דוחות שנתיים/דירוגים וכו׳... זה משהו שאני לא סומך עליו לא משנה כמה זה נראה אמין.

ערך המניה שלהם מורכב בחלקו הגדול מהדוחות שלהם ודירוג האשראי שלהם. אם אתה "לא סומך" על זה למה אתה "סומך" על הערך של המניה?
גם ככה הכל ספקולציות. בנתיים המניה לא יורדת כי הם רושמים רווח ויש להם ביקוש. אתה יכול לרשום רווח גם אם אתה נותן ערך אפסי

• פותח/ת השרשור
ערך המניה שלהם מורכב בחלקו הגדול מהדוחות שלהם ודירוג האשראי שלהם. אם אתה "לא סומך" על זה למה אתה "סומך" על הערך של המניה?
גם ככה הכל ספקולציות. בנתיים המניה לא יורדת כי הם רושמים רווח ויש להם ביקוש. אתה יכול לרשום רווח גם אם אתה נותן ערך אפסי

אני לא ׳סומך׳ על הערך של המניה זה העניין אני חושב שזאת פיקציה , אני חושב שהחברה שווה 0 כי היא לא חוקית. וגם אם היא חוקית המוצר שלה עצמו לא יותר טוב ולא יותר מבוקש משום מוצר אחר דומה בשוק. הוא רק יותר יקר בלי שום ערך מוסף.

אני חושב שיש הרבה מניות שהן ׳יוניקורן׳ שלא שוות את הערך שלהם (טסלה לדוג׳) אבל הרבלייף זה מגדל קלפים , בדיוק כמו מניות המשכנתא לפני 2008. רק מזל שאין פה השלכות כלכליות רחבות אופקים ברגע שהחברה תיפול.

אז שים שורט ותהיה מליונר
אגב "מניות המשכנתא" הן אגרות חוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית