אפשר,אבל לא על זה בנויה החברה הזאת.מסכים, רוב הכסף נמצא שם. אבל להגיעה לשכר סביר אפשר להגיעה ללא זה. אבל כמו שרשמתי היום הם באמת שלא רלוונטים .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר,אבל לא על זה בנויה החברה הזאת.מסכים, רוב הכסף נמצא שם. אבל להגיעה לשכר סביר אפשר להגיעה ללא זה. אבל כמו שרשמתי היום הם באמת שלא רלוונטים .
בגלל זה התעניינתי במערך החדש, כי כרגע ממה שהבנתי מי ש׳סוכן׳ יכול להרוויח יותר כסף מזה שהביא אותו ככה שזה לא בדיוק פרמידה.
אני יודע מבחינת ׳שטח׳ שבארהב כבר אין באז ובקושי שומעים על החברה הזאת.
אני רואה אותם רק שהם מספנסרים כל מיני אנשים ולא מכיר אחד (בארהב) מהמעגל שלי (שכולל מתאמנים מכל הסוגים גם) שמשתמש במוצרים שלהם.
אני באמת לא יודע איך המניה שלהם לא יורדת, יש פה עניין גם של היצע וביקוש וההיצע שלהם משום מה עולה.
אגב דוחות שנתיים/דירוגים וכו׳... זה משהו שאני לא סומך עליו לא משנה כמה זה נראה אמין.
ערך המניה שלהם מורכב בחלקו הגדול מהדוחות שלהם ודירוג האשראי שלהם. אם אתה "לא סומך" על זה למה אתה "סומך" על הערך של המניה?
גם ככה הכל ספקולציות. בנתיים המניה לא יורדת כי הם רושמים רווח ויש להם ביקוש. אתה יכול לרשום רווח גם אם אתה נותן ערך אפסי
אז שים שורט ותהיה מליונר
אגב "מניות המשכנתא" הן אגרות חוב