הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה ממש חשובה על תוקף לחומרים מבקבוק סגור

טיל בליסטי

משתמש מתחיל
70
7
נק' מוניטין:
7
70
7
זה משהו לעזור לחבר שלי הוא לפני שנתים אפילו שנתיים וקצת יותר הביא חומרים בעיקר סוסטנון ממקור שלו אנדרגראונד אבל מקור טוב הבקבוקים במגירה וסגורים בפלומבה עם הקופסה המקורית והכל השאלה שלי האם ניתן להשתמש בהם ובכלל אם יש דבר כזה פג תוקף לזה וכעוד פעם מזכיר שזה זה היה לפנ שנתיי וחצי שהוא קנה את החומר תודה רבה למי שיענה אני מאוד אשמח פחות להשערות ויותר לקביעה כי האיש לא יודע אם לקחת או לא לקחת אותם עכשיו וחבל יש לו איזה 5 או 6 בקבוקים

• פותח/ת השרשור
לא רשום אחי זה אנדרגראונד זה לא ויאלים זה בקבוקים איפה רשום באנדרגראונד אחי חח אין דבר כזה השאלה אם שנתיים פלוס זה עדיין סביר כשהבקבוק כמובן סגור הרמטית ובמגרה עם צל

לא רשום אחי זה אנדרגראונד זה לא ויאלים זה בקבוקים איפה רשום באנדרגראונד אחי חח אין דבר כזה השאלה אם שנתיים פלוס זה עדיין סביר כשהבקבוק כמובן סגור הרמטית ובמגרה עם צל
אתה מסטלבט או משהו? איזה בקבוקים?
מה זה , קולה?
יש ויאל ויש אמפולה, מה יש לחבר שלך?
מה קשור אנדרגראונד או לא?
כל מה שאתה משתמש בארץ חוץ מבית מרקחת זה אנדרגראונד. לא ראיתי ויאלים עם חומרים ללא תוקף. תסתכלו שניכם מה רשום על ויאל.

התוקף רשום על הויאל ועל האריזה (אם יש), אממה, זה ug, משמע אם מכינים לבד חומר, מכניסים אותו לויאל ומדביקים מדבקה, אפשר גם לכתוב איזה תאריך שרוצים. אתה יכול להשתמש אבל זה הימור, כמו עצם השימוש בחומר שהוא ug.

רק יש כמה יצרני UG סטלנים ששוכחים להוציא מדבקות מעודכנות, ואז רשום שזה פג תוקף שבפועל זה לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית