הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון , לא טסט אנטט

Rwad95b

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
0
115
0
בן דודה ( בן 27 מתאמן כמה שנים ) שלי רצה להתחיל סייקל , הלכנו לאיזה מאמן אישי שמבין בתחום ומפורסם קצת .

זה מה שנתן לו , אמרתי לו ששמעתי שמומלץ סייקל ראשון רק טסט אנטט, הוא ענה לי שזה שטיות וכו׳

דעתכם?
תמונות החומרים , הוא נתן לו חומר מספיק ל5 שבועות ולפני שייגמר הוא יתן לו את השאר

קבצים מצורפים

• IMG_2605.JPG
    IMG_2605.JPG
    KB 137.2 · צפיות: 411
  • IMG_2607.JPG
    IMG_2607.JPG
    KB 109.7 · צפיות: 508
  • IMG_2608.JPG
    IMG_2608.JPG
    KB 103.8 · צפיות: 531
נערך לאחרונה:
מוזר מאוןד לא מכירא את החברה הזאת סייקל ראשון טסט מספיק לגמרי בשביל מה טורינו אים זה בכלל טורינו עוד משהו כדאי שתיזהר בקלן זה חוןמר מסוכן

מוזר מאוןד לא מכירא את החברה הזאת סייקל ראשון טסט מספיק לגמרי בשביל מה טורינו אים זה בכלל טורינו עוד משהו כדאי שתיזהר בקלן זה חוןמר מסוכן
שאתה רושם למישהו "תזהר מקלן זה חומר מסוכן" תסביר את עצמך . מפורט שיהיה ברור לכולם.

שמע אחי אני עברתי דפיקות לב בקצב מפחיד באמת פחד מוות דופק שהלב כמעט מתפוץץ ולא במינון גבוה לקחתי כולה 80 מיקרוגרם לא נוגע בזה יותר לעולם לא שווה תסיכון

שמע אחי אני עברתי דפיקות לב בקצב מפחיד באמת פחד מוות דופק שהלב כמעט מתפוץץ ולא במינון גבוה לקחתי כולה 80 מיקרוגרם לא נוגע בזה יותר לעולם לא שווה תסיכון
סבבה אז מחר מתאמן ירשום פה שהוא לקח קפאין 400-600 מלגרם והוא ירשום את אותם תופעות מה שהרגשת. אז מה זה אומר ? שקפאין זה חומר מסוכן ? ממש לא. יש דרך להתחיל להשתמש בקלן. ומי שזה פעם ראשונה שלו. צריך להתחיל מ 20 מיקרוגרם להתרגל למינון הזה. ואז לעלות ל-40. להתרגל למינון הזה. ומ -40 אפשר לקפוץ ל 80 כאשר יש הפרש של כ-4-6 שעות בין מנה למנה של 40 מיקרוגרם. ואז אתה מתרגל ל-80 ויכול לעלות גם ל-120 מחולק ל 3 מנות ביום. וכך אתה דיי נמנע מכל התופעות לוואי האלה. אגב שוב זה שאתה נלחצת פחד מוות מזה לא אומר ש קלן זה תרופה מסוכנת. אנשים אם ראש על הכתפיים משתמשים בזה שנים.

השתמשתי שנים זה קרה לי פעם ראשונה
החלפתי חברות זה כן

אולי הפעם היה חומר חזק לא יודע

ככה לא הרגשתי אף פעם הייתי גם 100 מיקרוגרם
אחרי דבר כזה תבין טראומה גבר זה היה כאבים בחזה כמה ימים הייתי בחרדות ברוך ה עבר לי אבל עכשעיו יש מחסום מזה מפחד מאוד לא יודע שמע ככה לא היה לי אף פעם לפחות 5 או 6 פעמים הייתי קלנים בעבר כל מיני חברות ולאר קרוב אפילו לדבר כזה

• פותח/ת השרשור
אוי ואבוי.
למה?
סבבה אז מחר מתאמן ירשום פה שהוא לקח קפאין 400-600 מלגרם והוא ירשום את אותם תופעות מה שהרגשת. אז מה זה אומר ? שקפאין זה חומר מסוכן ? ממש לא. יש דרך להתחיל להשתמש בקלן. ומי שזה פעם ראשונה שלו. צריך להתחיל מ 20 מיקרוגרם להתרגל למינון הזה. ואז לעלות ל-40. להתרגל למינון הזה. ומ -40 אפשר לקפוץ ל 80 כאשר יש הפרש של כ-4-6 שעות בין מנה למנה של 40 מיקרוגרם. ואז אתה מתרגל ל-80 ויכול לעלות גם ל-120 מחולק ל 3 מנות ביום. וכך אתה דיי נמנע מכל התופעות לוואי האלה. אגב שוב זה שאתה נלחצת פחד מוות מזה לא אומר ש קלן זה תרופה מסוכנת. אנשים אם ראש על הכתפיים משתמשים בזה שנים.

אחי מה אתה אומר על הסייקל בגדול? הסייקל ראשון?

אחי מה אתה אומר על הסייקל בגדול? הסייקל ראשון
שיקח רק את הויאל של הסוסטנון, 500 מג בשבוע (2 cc). צריך סה"כ 2 ויאלים כאלה על מנת להשלים 10 שבועות. במקום הכדורים שיקח נולבדקס וכלומיד בשביל pct.

לפי הצבע של החומר בבקבוק זה נראה כמו טרן,נראה לי הדילר שלך עושה עלייך ניסויים
לקחתי אנאבר של אותה חברה והיה חומר סבבה לגמריי,אני מכיר עוד אנשים שלקחו גם אנדרול מאותה החברה וגם היו מרוצים,אבל לך תאמין לישראלים שכל אחד יכול למלות לך חרא באותה אריזה תחת אותו השם,מנסיון שלי זה קרה מלא פעמים

אנאבר עוד לא ראיתי טוב בארץ בכלליות היה לי ניסיון טוב בכללי עים זנקו לגבי טסט זה כן אבל לגבי טרן אני לא בטוח ולגבי בולדנון אני גם לא בטוח מאסטרון גם לא בטוח בעיקרון טסטים כמה שניסיתי וניסיתחי הרבה הרוב פה איכשהו בסדר לא יודע אים על מאה אחוז יש לך 250 שם חומר פעיל אבל משהו בטוח יש. היתר לא סגור על זה גם לא באוראלים וויני וכאלה לא הרגיש לי כמו הדבר האמיתי שמדברים עליו אבל אולי זו רק תחושה זה הבעיה באנדרגראונד שלעולם לא תוכל לדגעת בטוח וגפ איש יש חומר טוב של חברה אחת זה לא אומר בטוח שגם היתר באותה רמה או בכלל ברמה חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית