תומך בזה, הנדסת חשמל או מדמח נשמעים לי כמו כיוון טוב.אם אתה רוצה הכנסה גבוהה בצורה בטוחה בתור שכיר, לך על תואר בחשמל או הנדסת מחשבים. אם אתה רוצה להכנס לעולם העסקים, הבורסה והנדלן כי שם מגיע הכסף האמיתי ממליץ להתייעץ עם מישהו שמבין בזה טוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תומך בזה, הנדסת חשמל או מדמח נשמעים לי כמו כיוון טוב.אם אתה רוצה הכנסה גבוהה בצורה בטוחה בתור שכיר, לך על תואר בחשמל או הנדסת מחשבים. אם אתה רוצה להכנס לעולם העסקים, הבורסה והנדלן כי שם מגיע הכסף האמיתי ממליץ להתייעץ עם מישהו שמבין בזה טוב.
גם מדמ"ח יעבוד. אבל אם הבנאדם כבר מוכן לסבול בשביל הרבה כסף שילך על תואר שהתעסוקה בו מובטחת ולא רק המשכורת הגבוהה. תואר במדמ"ח (בעיקר במקום לא נחשק כמו הטכניון) יכול להוביל אותך למצב שיקח לך כמה שנים להגיע למשכורת גבוהה אם אתה לא תותח בתחום או בעל קשרים בגוגל. אני בתור מדמ"חיסט יכול להגיד מנסיון שפגשתי אנשים שעושים את התואר הזה בשביל כסף והם סובלים כאן וגם רובם יותר גרועים ממני בכל מה שקשור לכתיבת קוד.תומך בזה, הנדסת חשמל או מדמח נשמעים לי כמו כיוון טוב.
תגדיר משכורת גבוהה? למיטב ידיעתי מפתח ג׳וניור במרכז מרוויח באזור ה18k ברוטו וסניור 32kגם מדמ"ח יעבוד. אבל אם הבנאדם כבר מוכן לסבול בשביל הרבה כסף שילך על תואר שהתעסוקה בו מובטחת ולא רק המשכורת הגבוהה. תואר במדמ"ח (בעיקר במקום לא נחשק כמו הטכניון) יכול להוביל אותך למצב שיקח לך כמה שנים להגיע למשכורת גבוהה אם אתה לא תותח בתחום או בעל קשרים בגוגל. אני בתור מדמ"חיסט יכול להגיד מנסיון שפגשתי אנשים שעושים את התואר הזה בשביל כסף והם סובלים כאן וגם רובם יותר גרועים ממני בכל מה שקשור לכתיבת קוד.
משכורת גבוהה הכוונה 40k+תגדיר משכורת גבוהה? למיטב ידיעתי מפתח ג׳וניור במרכז מרוויח באזור ה18k ברוטו וסניור 32k
ובגדול אפשר להגיע לזה גם בלי תואר אלא רק עם קורס תעודה רלוונטי (אם כי כדאי לעשות תואר כלשהו ועדיף שיהיה רלוונטי באיזשהו שלב)
אם עושים תואר במדמח אז עדיף במקום כזה שיאפשר לעבוד משנה שניה
בשביל זה כבר צריך באמת המון שנים או תואר שני, לא רואה איך הנדסת תוכנה תביא אותך לזה משמעותית יותר מהר מתואר במדמחמשכורת גבוהה הכוונה 40k+
גם אני לא. בגלל זה לא דיברתי על הנדסת תוכנה.בשביל זה כבר צריך באמת המון שנים או תואר שני, לא רואה איך הנדסת תוכנה תביא אותך לזה משמעותית יותר מהר מתואר במדמח
גם מדמ"ח יעבוד. אבל אם הבנאדם כבר מוכן לסבול בשביל הרבה כסף שילך על תואר שהתעסוקה בו מובטחת ולא רק המשכורת הגבוהה. תואר במדמ"ח (בעיקר במקום לא נחשק כמו הטכניון) יכול להוביל אותך למצב שיקח לך כמה שנים להגיע למשכורת גבוהה אם אתה לא תותח בתחום או בעל קשרים בגוגל. אני בתור מדמ"חיסט יכול להגיד מנסיון שפגשתי אנשים שעושים את התואר הזה בשביל כסף והם סובלים כאן וגם רובם יותר גרועים ממני בכל מה שקשור לכתיבת קוד.
לדוגמא מקום שהתואר בו לא מעניין אף אחד בתעשיה כמו מכללות חרטא סייבר למניהן. בנוסף אני מגדיר "מקום לא נחשק" בתור מקום שבו קשה יותר למצוא עבודה במשרת סטודנט, משהו שמאוד יכול לקדם מישהו בקורות חיים לאחר סיום התואר. לדעתי האישית עבודה במשרת סטודנט זה דבר נהדר לקורות חיים שלך וכל סטודנט בהנדסה צריך לשאוף לעבוד בזמן תואר.מקום לא נחשק מאיזה בחינה?
ממתי הטכניון נחשב למקום לא נחשק?לדוגמא מקום שהתואר בו לא מעניין אף אחד בתעשיה כמו מכללות חרטא סייבר למניהן. בנוסף אני מגדיר "מקום לא נחשק" בתור מקום שבו קשה יותר למצוא עבודה במשרת סטודנט, משהו שמאוד יכול לקדם מישהו בקורות חיים לאחר סיום התואר. לדעתי האישית עבודה במשרת סטודנט זה דבר נהדר לקורות חיים שלך וכל סטודנט בהנדסה צריך לשאוף לעבוד בזמן תואר.
סליחה קצת פספסתי סימני פיסוק הכוונה שלי הייתה מקומות פחות נחשקים ולא ברמה של הטכניון (או ת"א/באר שבע ושאר המקומות שבהם התואר במדמ"ח כן שווה)ממתי הטכניון נחשב למקום לא נחשק?
הבעיה שבכל המקצועות שציינתי אני לא חושב שאני אסבול@kosta לבחור מקצוע על בסיס השכר, זה מתכון לחיים מלאי תסכול.
'קשה מאוד לשרוד את היום יום במחשבה אני לא אוהב להיות פה אבל משלמים לי טוב ומהיר מאוד גם הופכים להיות עובדים לא טובים.
לדעתי אתה באמת צריך להסתכל יותר על התמונה הגדולה מה אתה רוצה לעשות בחיים שלך, כי לצורך העניין לעשות הרבה כסף אפשר לעשות גם במכירות בעגלות בארה'ב בלי ללמוד כלום
אז למה פתחת את הנושא? בכל מקצוע שתהיה בו טוב - תוכל להרוויח.הבעיה שבכל המקצועות שציינתי אני לא חושב שאני אסבול
בכל מקצוע אתה צריך לעבוד קשה בשביל להרוויח טוב
ולעבוד קשה אין לי בעיה
ואני חושב שחוץ מרו"ח כל מקצוע שציינתי יעניין אותי בסוף אז אפשר להוריד את העיניין של "אהבה" למקצוע כלשהו
כי מה שמעניין אותי איזה מקצוע לא יחליפו רובוטים בעוד 10 שניםאז למה פתחת את הנושא? בכל מקצוע שתהיה בו טוב - תוכל להרוויח.
תתחיל מלהסתכל על סכמי קבלה לאוניברסיטה, לשפר בגרויות, פסיכו'.
במקרה הזה כדאי לך לא לעבוד בתור נהג אוטובוס או קופאית בסופר 🤣כי מה שמעניין אותי איזה מקצוע לא יחליפו רובוטים בעוד 10 שנים
איזה תואר צריך בשביל זה ? 😉במקרה הזה כדאי לך לא לעבוד בתור נהג אוטובוס או קופאית בסופר 🤣
תואר ראשון בנהיגת מונית, ואז תואר שני עם התמחות באוטובוס.איזה תואר צריך בשביל זה ? 😉