- פותח/ת השרשור
קצת מוזר,שיחקת עם ההגה?1.86 שוקל כמעט 120
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת מוזר,שיחקת עם ההגה?1.86 שוקל כמעט 120
בספארק ניסיתי, בפיקנטו לאקצת מוזר,שיחקת עם ההגה?
בפיקנטו יש,די משמעותיבספארק ניסיתי, בפיקנטו לא
בספארק אין בכלל אופציה של הגבהה של ההגה
גדול יחסית לi10, בתכלס אני לא יכול לשבת קדימה ברכבי מיני, בגלל זה יש לי מאזדה 3תגדיר גדול,נסעתי שבוע בפיקנטו וסבלתי מכל שניה בגלל הגודל,קופסאת טונה יותר מרווחת מהרכב הזה
נכון,גם אני מחפש משהו יחסית מרווח וחסכוני,לפי מה שהבנתי מחברים שמזדה 3 דיי זוללת אז זה די מרתיע אותי כאחד שנוסע די הרבה ביוםגדול יחסית לi10, בתכלס אני לא יכול לשבת קדימה ברכבי מיני, בגלל זה יש לי מאזדה 3
אכן זוללת, אבל כל אוטומט 1600 שתחפש תזלול... אם אתה מחפש חסכון ולא נוסע בפקקים לך על ידנינכון,גם אני מחפש משהו יחסית מרווח וחסכוני,לפי מה שהבנתי מחברים שמזדה 3 דיי זוללת אז זה די מרתיע אותי כאחד שנוסע די הרבה ביום
לאמא שלי יש מאזדה 3 (2015) והיא לא זוללת בכלל. לפני זה היה לה מאזדה 6 (2007 או 2008) והיא אכן זללהנכון,גם אני מחפש משהו יחסית מרווח וחסכוני,לפי מה שהבנתי מחברים שמזדה 3 דיי זוללת אז זה די מרתיע אותי כאחד שנוסע די הרבה ביום
ה2015 הרבה מעבר לתקציב שלי,הסיוויק האצ'בק יותר נראת לי מתאימה (2012) מבחינת מחיר וצריכת דלקלאמא שלי יש מאזדה 3 (2015) והיא לא זוללת בכלל. לפני זה היה לה מאזדה 6 (2007 או 2008) והיא אכן זללה
חשוב שתבין שכל רכב עם גיר אוטומט במנוע 1600 "יזלול"(1 ל10-12), אל תצפה לביצועים מטורפים.ה2015 הרבה מעבר לתקציב שלי,הסיוויק האצ'בק יותר נראת לי מתאימה (2012) מבחינת מחיר וצריכת דלק