הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קניית רכב

תגדיר גדול,נסעתי שבוע בפיקנטו וסבלתי מכל שניה בגלל הגודל,קופסאת טונה יותר מרווחת מהרכב הזה
גדול יחסית לi10, בתכלס אני לא יכול לשבת קדימה ברכבי מיני, בגלל זה יש לי מאזדה 3

גדול יחסית לi10, בתכלס אני לא יכול לשבת קדימה ברכבי מיני, בגלל זה יש לי מאזדה 3
נכון,גם אני מחפש משהו יחסית מרווח וחסכוני,לפי מה שהבנתי מחברים שמזדה 3 דיי זוללת אז זה די מרתיע אותי כאחד שנוסע די הרבה ביום

נכון,גם אני מחפש משהו יחסית מרווח וחסכוני,לפי מה שהבנתי מחברים שמזדה 3 דיי זוללת אז זה די מרתיע אותי כאחד שנוסע די הרבה ביום
אכן זוללת, אבל כל אוטומט 1600 שתחפש תזלול... אם אתה מחפש חסכון ולא נוסע בפקקים לך על ידני

לאמא שלי יש מאזדה 3 (2015) והיא לא זוללת בכלל. לפני זה היה לה מאזדה 6 (2007 או 2008) והיא אכן זללה

לאמא שלי יש מאזדה 3 (2015) והיא לא זוללת בכלל. לפני זה היה לה מאזדה 6 (2007 או 2008) והיא אכן זללה
ה2015 הרבה מעבר לתקציב שלי,הסיוויק האצ'בק יותר נראת לי מתאימה (2012) מבחינת מחיר וצריכת דלק

ה2015 הרבה מעבר לתקציב שלי,הסיוויק האצ'בק יותר נראת לי מתאימה (2012) מבחינת מחיר וצריכת דלק
חשוב שתבין שכל רכב עם גיר אוטומט במנוע 1600 "יזלול"(1 ל10-12), אל תצפה לביצועים מטורפים.

כשמתלבטים בין רכבי 1600 יפניים כדאי להסתכל במיוחד על הוצאות שוטפות(ביטוח, טיפול 10000, טיפולים גדולים).
ההפרשים בדלק מינוריים ומי שטוען אחרת משקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית