הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של פטריית הפלא או איך לעוף מקהילת הפאוורליפטינג הגדולה והחזקה בישראל

מצב
השרשור נעול
1. ד'ר לתזונה מטעם איזה מוסד? מה היו עבודות המחקר שלו? באיזה מוסד הוא למד תואר ראשון ושני?

2. היכן אישורי בדיקות המעבדה של מוצריו או לחילופין אישור משרד הבריאות?

3. תראה לי מחקר אחד לפחות שטוען לטובת פטריית הקסם. מחקר אחד.

עדיף היה לבסס את התגובה שלך במשהו שמחזיק מים מאשר לצטט את יאנוש קורצ'אק.

על שאר הנושאים בתגובה הזאת כבר נכתב פה מספיק.

אם זה כל כך חשוב לך, גש אליו לחנות ושאל אותו.

אם זה כל כך חשוב לך, גש אליו לחנות ושאל אותו.

הסיבה שהעלתי את כל השאלות הללו היא כי אתה העלת טענות לא מבוססות בתגובתך. אם אתה מעלה טענות מצופה ממך לבססן אחרת זה מוריד את מהימנות טענותיך. זה לא קשור לא אלי ולא למר אדטו.

נראה שיש לנו פה דפוס חוזר כי ממש באותה צורה, אדטו שאותו אתה מהלל ומצדיק זרק טענות לאוויר על מחקרים ועובדות וכשנשאל על ביסוס לטענות הוא שלח אנשים לאינטרנט בטענה שהוא "לא בית ספר".
אם אתה זורק טענות לאוויר, תגבה אותן. זה כלל בסיסי.

לאחר שהסיפור התפוצץ אגב, הוא צירף "הפניות" שמביך בכלל לדבר עליהן כ"הפניות" (ראה תגובתי בעמוד הראשון כאן).

הפוסט המדובר נמחק ובמקומו קיבלנו:

Screenshot_2017-09-15-10-57-20-377_com.facebook.katana.png

יהיה מעניין לראות את בוכניק נגד סופטי באיגוד נייטרלי דווקא...
בהצלחה!

זה אולי קטנוני, אבל הדבר שהכי מפריע לי בכל הסיפור הזה, יותר מסתימת הפיות (ראיתי שמישהו דיבר על פגיעה בחופש הביטוי, אז רק אציין שאדם פרטי עם עמוד פרטי לא מחוייב לשמור על חופש ביטוי בפלטפורמה שלו), זה העניין עם הדוקטור. לנו זה אולי נראה רק בגדר מגוחך, אבל יש ילדים שמסתובבים שם, רואים "דוקטור" ורצים לקנות את המוצרים ההזויים שהוא מפרסם.

זה אולי קטנוני, אבל הדבר שהכי מפריע לי בכל הסיפור הזה, יותר מסתימת הפיות (ראיתי שמישהו דיבר על פגיעה בחופש הביטוי, אז רק אציין שאדם פרטי עם עמוד פרטי לא מחוייב לשמור על חופש ביטוי בפלטפורמה שלו), זה העניין עם הדוקטור. לנו זה אולי נראה רק בגדר מגוחך, אבל יש ילדים שמסתובבים שם, רואים "דוקטור" ורצים לקנות את המוצרים ההזויים שהוא מפרסם.

.
זה נכון אם קוראים לעמוד "העמוד של הדוקטור" ולא "קהילת פאוואר ליפטינג ישראל",במקרה השני אתה מתיימר להיות הבית לפאוורליפטינג בישראל ולא עמוד מסחרי של אדם אחד.

זה נכון אם קוראים לעמוד "העמוד של הדוקטור" ולא "קהילת פאוואר ליפטינג ישראל",במקרה השני אתה מתיימר להיות הבית לפאוורליפטינג בישראל ולא עמוד מסחרי של אדם אחד.

זה נכון גם במקרה הזה, מבחינה משפטית לפחות.
זה בהחלט מקומם, וכל אחד יכול לבחור אם הוא מעוניין לקחת חלק בדף שכזה (בעיני ברור שלא), אבל זכותו לעשות מה שבא לו עם הדף הזה. הוא לא מקבל מימון מהמדינה, זה לא גוף ממלכתי בשום צורה ולכן זכותו, המשפטית, לחסום את מי שהוא רוצה.

זה נכון גם במקרה הזה, מבחינה משפטית לפחות.
זה בהחלט מקומם, וכל אחד יכול לבחור אם הוא מעוניין לקחת חלק בדף שכזה (בעיני ברור שלא), אבל זכותו לעשות מה שבא לו עם הדף הזה. הוא לא מקבל מימון מהמדינה, זה לא גוף ממלכתי בשום צורה ולכן זכותו, המשפטית, לחסום את מי שהוא רוצה.
אף אחד לא דיבר פה על עניין משפטי,ברור שבעמוד שלו הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה.
אנחנו מבקרים אותו מבחינה מוסרית,לא חוקית.

מחכה ליום שמישהו יגיש תלונה על התחזות.

אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ׳התחזות׳ כי אני די בטוח שהוא דוקטור בדרך לא דרך.
העניין המוסרי פה הוא הבעייתי כמו שנאמר לך, השימוש בתואר והפלטפורמה וההשפעה על אנשים (הרבה מהם ילדים) לטובת רווחים כלכליים תוך התעלמות בוטה מדרך ארץ, תרבות דיון, חופש הביטוי בתוך פלטפורמה שנועדה לקדם ספורט ובמסווה מקדמת אינטרסים אישיים.
הבחור גם אדם דתי אם אני לא טועה.

אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ׳התחזות׳ כי אני די בטוח שהוא דוקטור בדרך לא דרך.
העניין המוסרי פה הוא הבעייתי כמו שנאמר לך, השימוש בתואר והפלטפורמה וההשפעה על אנשים (הרבה מהם ילדים) לטובת רווחים כלכליים תוך התעלמות בוטה מדרך ארץ, תרבות דיון, חופש הביטוי בתוך פלטפורמה שנועדה לקדם ספורט ובמסווה מקדמת אינטרסים אישיים.
הבחור גם אדם דתי אם אני לא טועה.

אז אני דווקא די בטוח שהוא לא דוקטור, באף דרך שתהיה. אדם שמדבר ומתנהל כמוהו, הוא לא דוקטור.

ברור שהעניין פה הוא מוסרי,כמו שגם כתבתי בעצמי. התגובה שלי על העניין המשפטי הייתה למשתמש שהתחיל לצטט את אגרנט בקול העם וכו', ורק בשביל להבהיר.

אז אני דווקא די בטוח שהוא לא דוקטור, באף דרך שתהיה. אדם שמדבר ומתנהל כמוהו, הוא לא דוקטור.

ברור שהעניין פה הוא מוסרי,כמו שגם כתבתי בעצמי. התגובה שלי על העניין המשפטי הייתה למשתמש שהתחיל לצטט את אגרנט בקול העם וכו', ורק בשביל להבהיר.

לא יודע איך אתה קשור לעולם המשפט אבל שואל ברצינות, למה שלא תגיש תלונה בעצמך?

ערב טוב לכולם, זאת מאיה, ואני מגיבה גם בשמי וגם בשמו של גל ששומר שבת ולא יכול לכתוב פה.

1. קודם כל ברצוני להתייחס לתקרית של מחיקת אנשים מהקבוצה לפני יומיים - אין זה נעשה מתוך צנזורה, אלא בטעות גמורה, כמה חברים שרובם היו טרולים נחסמו וביניהם אנשים נורמטיביים לחלוטין, שיום למחרת הוחזרו לקבוצה עם הודעה בפרטי והתנצלות (שלא טרחו אגב להציג כאן).

2. בשמי ובשם של גל אני מתנצלת אם מישהו בקבוצה נפגע בעקבות המדיניות של מנהליה. במובן זה הצדק איתכם ואנחנו בהחלט נשנה את גישתנו.

3. לאחר מחשבה רבה הוחלט שלהבא הקבוצה תשמש בית פתוח לכל המכונים, לכל המאמנים ולכל המתאמנים, ללא התייחסות להשתייכות, איגודים או העדפות אישיות. וכהוכחה אני מזמינה אותכם לקבוצה לראות את הפוסט של אפי רובין שלא קשור אלינו בשום דרך עם ההזמנה לסמינר שהוא מארגן.
אנחנו הגענו למסקנה שהספורט הוא מעל הכל ולהבא נפעל רק בדרך זאת, לכן שינינו את הגדרות הקבוצה. בסופו של דבר לכולנו אינטרס משותף.

4. לגבי ההשכלה של גל - יש לו תואר שלישי אקדמי שנקרא "דוקטור" PhD לתזונה, ובנוסף הוא נטורופת בכיר. גל לעולם לא טען שהוא דוקטור לרפואה, אלא רק בעל תואר שלישי בתחום מסוים. בניגוד לכל אלה שמדברים בלשון רעה, אנחנו יכולים להציג בכל רגע נתון את תעודת הדוקטורט של גל, את עבודת הגמר שלו בנושא גידולים ממאירים בשתי השפות - אנגלית ועברית, ואת תמונות סיום התואר. כך שהימנעו מלשון הרע ומכל ההשלכות של זה. את העתק של התעודה ניתן לראות בחדר השקילות בחנות שלנו, ואילו המקור נמצא בבית הוריו של גל.

5. תוספי התזונה שגל משווק לגיטימיים, יעילים ומי שלא מעוניין לרכוש אותם, באמת שלא חייב. הכל נעשה במסגרת החוק במדינת ישראל, על פי התקנון של משרד הבריאות העומד בתקן GMP וכמובן השימוש בהם לא נכפה על אף אחד, אנחנו בכלכלת שוק חופשי.

נ.ב. מאוד בוגר מצידכם ללכלך עם בנאדם שאין לו אפילו חשבון כאן בפורום. היה אפשר לפנות בהודעה פרטית או אפילו בצורה גלויה בקבוצה.

בברכת שבת שלום, ד"ר גל ומאיה אדטו

נערך לאחרונה:
גבי ההשכלה של גל - יש לו תואר שלישי אקדמי שנקרא "דוקטור" PhD לתזונה, ובנוסף הוא נטורופת בכיר. גל לעולם לא טען שהוא דוקטור לרפואה, אלא רק בעל תואר שלישי בתחום מסוים. בניגוד לכל אלה שמדברים בלשון רעה, אנחנו יכולים להציג בכל רגע נתון את תעודת הדוקטורט של גל, את עבודת הגמר שלו בנושא גידולים ממאירים בשתי השפות - אנגלית ועברית, ואת תמונות סיום התואר. כך שהימנעו מלשון הרע ומכל ההשלכות של זה. את העתק של התעודה ניתן לראות בחדר השקילות בחנות שלנו, ואילו המקור נמצא בבית הוריו של גל.

לא יודע אם עדיין לא הבנתם אבל זה שמסתלבטים על עניין הדוקטור לא דוקטור שלו זה בגלל שהוא בכל מקום טורח לציין את זה שהוא דוקטור ללא שום תכלית וקשר לחיים
וסתם מתוך סקרנות היכן למד ?

ערב טוב לכולם, זאת מאיה, ואני מגיבה גם בשמי וגם בשמו של גל ששומר שבת ולא יכול לכתוב פה.

1. קודם כל ברצוני להתייחס לתקרית של מחיקת אנשים מהקבוצה לפני יומיים - אין זה נעשה מתוך צנזורה, אלא בטעות גמורה, כמה חברים שרובם היו טרולים נחסמו וביניהם אנשים נורמטיביים לחלוטין, שיום למחרת הוחזרו לקבוצה עם הודעה בפרטי והתנצלות (שלא טרחו אגב להציג כאן).

2. בשמי ובשם של גל אני מתנצלת אם מישהו בקבוצה נפגע בעקבות המדיניות של מנהליה. במובן זה הצדק איתכם ואנחנו בהחלט נשנה את גישתנו.

3. לאחר מחשבה רבה הוחלט שלהבא הקבוצה תשמש בית פתוח לכל המכונים, לכל המאמנים ולכל המתאמנים, ללא התייחסות להשתייכות, איגודים או העדפות אישיות. וכהוכחה אני מזמינה אותכם לקבוצה לראות את הפוסט של אפי רובין שלא קשור אלינו בשום דרך עם ההזמנה לסמינר שהוא מארגן.
אנחנו הגענו למסקנה שהספורט הוא מעל הכל ולהבא נפעל רק בדרך זאת, לכן שינינו את הגדרות הקבוצה. בסופו של דבר לכולנו אינטרס משותף.

4. לגבי ההשכלה של גל - יש לו תואר שלישי אקדמי שנקרא "דוקטור" PhD לתזונה, ובנוסף הוא נטורופת בכיר. גל לעולם לא טען שהוא דוקטור לרפואה, אלא רק בעל תואר שלישי בתחום מסוים. בניגוד לכל אלה שמדברים בלשון רעה, אנחנו יכולים להציג בכל רגע נתון את תעודת הדוקטורט של גל, את עבודת הגמר שלו בנושא גידולים ממאירים בשתי השפות - אנגלית ועברית, ואת תמונות סיום התואר. כך שהימנעו מלשון הרע ומכל ההשלכות של זה. את העתק של התעודה ניתן לראות בחדר השקילות בחנות שלנו, ואילו המקור נמצא בבית הוריו של גל.

5. תוספי התזונה שגל משווק לגיטימיים, יעילים ומי שלא מעוניין לרכוש אותם, באמת שלא חייב. הכל נעשה במסגרת החוק במדינת ישראל, על פי התקנון של משרד הבריאות העומד בתקן GMP וכמובן השימוש בהם לא נכפה על אף אחד, אנחנו בכלכלת שוק חופשי.

היי מאיה, שמח שהתייחסת לתקרית אחת מתוך מליון.
הקבוצה שלכם מזמן הפכה לפח, חבל שרק כאשר אושר סופטי מאיים עליכם זה מתחיל להזיז לכם.
אני מבין שהאגו של מר אדטו עדיין לא מרשה לו להגיב פה או שהוא עדיין מפחד מוויכוחים אינטלקטואלים עם אנשים רציניים ולא ילדים בני 15(היו לו מספיק ימים לפני יום השבת הזה)
שבעלך יהיה מספיק גבר להתמודד עם ביקורת ולענות על שאלות נוקבות בפורום אולי אנשים רציניים יקחו אותו ברצינות.
כרגע אתם ראש לשועלים בעולם של ילדים שקל להשפיע עליהם.

אין לי שום טענות לגביי ההתנהלות שלכם מבחינה כלכלית , תעשו מה שבא לכם (במסגרת החוק)
מי שמספיק פראייר לקנות מוצרים שנויים במחלוקת זאת בעיה שלו.
אבל עם ההתנהגות המוסרית שלכם יש לי בעיה כבר הרבה זמן ואני מקווה שתבינו ותתחילו להעריך את האינטיליגנציה של רוב חברי הקבוצה, בפייסבוק ובפורום. תרדו מהעץ שעליתם עליו ותתחילו להתייחס לאנשים בכבוד הראוי וברצינות הנדרשת לאנשים שמנסים לשנות משהו ספורטיבי בישראל.
כרגע, לטעמי, אתם רודפי בצע שספורט הוא בתחתית סולם העדיפויות שלו ובא לעשות סיבוב על ׳מושפעים׳ זה ותו לא.

נ.ב. מאוד בוגר מצידכם ללכלך עם בנאדם שאין לו אפילו חשבון כאן בפורום. היה אפשר לפנות בהודעה פרטית או אפילו בצורה גלויה בקבוצה.

לזה אני אתייחס באופן ספציפי.
הד״ר המהולל חושב שהוא יותר מידי טוב כדי להגיב בפורום הזה אך לעומת זאת הוא יודע לקרוא פה יפה מאוד ולהתייחס לעצמו כ׳אל׳ או כ׳טוב מידיי בכדיי להגיב פה׳
כאשר אני ׳לכלכתי׳ עליו באופן גלויי בקבוצה קיבלתי באן (כי היה דיון ונתתי הערה על שגיאות הכתיב המופלאות של הדוקטור)
אז את שוב באה לפה, פה יש אנשים בעלי תארים אמיתיים במקצועות אמיתיים כאלו שמשנים את העולם ושצריך אשכרה ללמוד בשבילם.
ואת מנסה לחנך את האנשים פה? גברת נכבדה את ובעלך צריכים להבין שזאת זכות גדולה לכתוב בפורום של אנשים כאלו רציניים ואינטיליגנטים אתם אלו שלא מתאימים כאן ברמה השכלית.
פה לעומת מה שכתבת יש מקום לכולם , בעלך היקר יכול לפתוח חשבון ולכתוב פה כמו כולם לא להתחבא מאחורי קבוצה שהוא יכול למחוק ולערוך מה שבא לו.
(הוא יכול לכתוב דרך הפלאפון, כדי שיהיה לו תיקון אוטומטי לשגיאות הכתיב)
אז קדימה, אין דבר שחלק מהכותבים פה רוצה יותר מאשר שבעלך יהיה גבר מספיק לפתוח חשבון ולענות על כמה שאלות בלי היכולת לברוח, למחוק, להסתתר.

אם בעלך בטוח מספיק באינטיליגנציה ובידע שלו, באמת , ובמה שהוא מפרסם שיגיע לכאן , ירשם לפורום כאחרון הכותבים ויתחיל לתת את דעתו ולהתמודד עם ביקורת.
כמובן שהוא לא יעשה את זה כי בתוככם אתם יודעים שכל מה שרשמתי פה הוא נכון ואני מקווה שתנסו להוכיח לי אחרת.

לזה אני אתייחס באופן ספציפי.
הד״ר המהולל חושב שהוא יותר מידי טוב כדי להגיב בפורום הזה אך לעומת זאת הוא יודע לקרוא פה יפה מאוד ולהתייחס לעצמו כ׳אל׳ או כ׳טוב מידיי בכדיי להגיב פה׳
כאשר אני ׳לכלכתי׳ עליו באופן גלויי בקבוצה קיבלתי באן (כי היה דיון ונתתי הערה על שגיאות הכתיב המופלאות של הדוקטור)
אז את שוב באה לפה, פה יש אנשים בעלי תארים אמיתיים במקצועות אמיתיים כאלו שמשנים את העולם ושצריך אשכרה ללמוד בשבילם.
ואת מנסה לחנך את האנשים פה? גברת נכבדה את ובעלך צריכים להבין שזאת זכות גדולה לכתוב בפורום של אנשים כאלו רציניים ואינטיליגנטים אתם אלו שלא מתאימים כאן ברמה השכלית.
פה לעומת מה שכתבת יש מקום לכולם , בעלך היקר יכול לפתוח חשבון ולכתוב פה כמו כולם לא להתחבא מאחורי קבוצה שהוא יכול למחוק ולערוך מה שבא לו.
(הוא יכול לכתוב דרך הפלאפון, כדי שיהיה לו תיקון אוטומטי לשגיאות הכתיב)
אז קדימה, אין דבר שחלק מהכותבים פה רוצה יותר מאשר שבעלך יהיה גבר מספיק לפתוח חשבון ולענות על כמה שאלות בלי היכולת לברוח, למחוק, להסתתר.

אם בעלך בטוח מספיק האינטיליגנציה שלו ובידע שלו, באמת שלו ובמה שהוא מפרסם שיגיע לכאן , ירשם לפורום כאחרון הכותבים ויתחיל לתת את דעתו ולהתמודד עם ביקורת.
כמובן שהוא לא יעשה את זה כי בתוככם אתם יודעים שכל מה שרשמתי פה הוא נכון ואני מקווה שתנסו להוכיח לי אחרת.

תמחה את הקצף מהשפתיים ותסדיר את הנשימה.

אתה תוקף פה אנשים לגופם באופן הכי בוטה שקיים כאילו הם מינימום אמרו שקרוספיט זה בדיחה ושהפופולריות שלו היא בעיקר בקרב סרטוני Fail ביוטיוב.

אתה לא יכול להתלונן על שיח לא תקין מצידם עיי שיח לא תקין מצדך

אגב בעלך ידע להרשם לפורום שצריך ואז לברוח מהר עם הזנב בין הרגליים שהבין מי הנפשות הפועלות פה
לדוג:
דיון - איזה דוקטור גל אדטו?

תמחה את הקצף מהשפתיים ותסדיר את הנשימה.

אתה תוקף פה אנשים לגופם באופן הכי בוטה שקיים כאילו הם מינימום אמרו שקרוספיט זה בדיחה ושהפופולריות שלו היא בעיקר בקרב סרטוני Fail ביוטיוב.

אתה לא יכול להתלונן על שיח לא תקין מצידם עיי שיח לא תקין מצדך

איזה שיח לא תקין?

ברשותך (וגם לא ברשותך) אני מעוניין להתייחס לחלק המודגש והצבוע באדום. את, כמו אותו ד"ר לתזונה לכאורה, טרחת לציין כי התוספים שאותו אדון שהוא במקרה גם בעלך משווק הם יעילים.

האם תוכלי לספק עדויות מדעיות לגבי היעילות של אותו תוסף שהוא הבסיס לתופעה שבה עוסק הדיון?

הרי על זה למעשה נחסם אותו משתמש מהקבוצה שלכם - דבר שהסברתם שנעשה בטעות וכלל ללא קשר לשאלה ששאל. אז אולי תועילו לענות עליה כאן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית