נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
אני מצפה כשאשר תצא השבת, גל יפרסם התנצלות ממנו.בשמי ובשם של גל אני מתנצלת אם מישהו בקבוצה נפגע בעקבות המדיניות של מנהליה
שבת שלום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מצפה כשאשר תצא השבת, גל יפרסם התנצלות ממנו.בשמי ובשם של גל אני מתנצלת אם מישהו בקבוצה נפגע בעקבות המדיניות של מנהליה
משעשע ש @yujinius עשה אז לייק לתגובה של הדוקטור.אגב בעלך ידע להרשם לפורום שצריך ואז לברוח מהר עם הזנב בין הרגליים שהבין מי הנפשות הפועלות פה
לדוג:
דיון - איזה דוקטור גל אדטו?
כשמבקשים מהם להתנהג בצורה בוגרת ולא לזלזל באינטליגנציה של עוקבי העמוד שלהם התוצאה היא שהם מתנהגים בצורה ילדותית ומזלזלים באינטליגנציה של קוראי העמוד כמו שהדיג'יי (אין לי אפילו מושג איך קוראים לו) מראה כאן כל פעם מחדש בהתנשאות המגעילה שלו שרק גורמת לי יותר ויותר להבין עם איזה סוג של אנשים יש לנו עסק. בוא נגיד אני לא קונה את זה שהעיפו אותך מהקבוצה "בטעות".איזה יופי, אם משחקים אותה חכמים ומצטטים סופרים ונביאים אז לא צריך להגיב לגופו של עניין
I want that szechuan chicken mcnugget sauceדיג'יי יקירי.
כל שיכולתי לחשוב בגין ההודעות שלך, זה על הציטוט הבא של ריק: "wubba lubba dub dub".
נדב יקירי.
כל שיכולתי לחשוב בגין ההודעות שלך, זה על הפסוק מישעיה הנביא: "הוי, חכמים בעיניהם; ונגד פניהם, נבונים".
נדב יקירי.
כל שיכולתי לחשוב בגין ההודעות שלך, זה על הפסוק מישעיה הנביא: "הוי, חכמים בעיניהם; ונגד פניהם, נבונים".
גם אני לא קונה את זה, בגלל זה לא טרחתי לכותב כאן את מה שמאיה אמרה, שאחרי יום הוחזרתי לקבוצה וקיבלתי התנצלות בפרטי. כי זה נראה כמו "שיט הוא צילם מסך והראה למלא אנשים בפורום בואו ניתמם ונגיד שזה היה בטעות".בוא נגיד אני לא קונה את זה שהעיפו אותך מהקבוצה "בטעות"
איזה יופי, אם משחקים אותה חכמים ומצטטים סופרים ונביאים אז לא צריך להגיב לגופו של עניין
אתה אפילו יודע מה הפירוש של הפסוק? , כי אם כן יצאתה נגד עצמך בגדול.נדב יקירי.
שוב כתבת מגילה ארוכה די על שום דבר. או בשפה שאתה אוהב: שוב כתבת מגילה ארוכה אך מלאה בבליל שטויות ריקות מתוכן.אני חושב שהבהרתי כבר בעקיפין, כי אין זה מענייני האישי מה אחרים חושבים עליי או על צורת הכתיבה שלי. לא בחיים האמיתיים ולבטח שלא מעל דפי האינטרנט.
בהודעותיי הקודמות ציינתי במפורש:
1. אין שום בעיה בהעברת ביקורת על גל. לנזקקים לפירוש: לא תמכתי בצורה משוללת רסן בחסימות מהקבוצה הכללית. זאת עשיתי עי"כ שהסכמתי לביקורת, כלפיו, כלפיי וכלפי כל אדם באשר הוא.
2. לפני שנה וקצת כתבתי גם שהקבוצה הזו היא יציר כפיו של גל, על כן מבחינת ההיגיון כשאדם בונה בית והבית רשום על שמו בטאבו, שמורה לו הזכות את מי הוא רוצה שם ואת מי לא. האם אני אישית מסכים עם צורת הניהול של גל את ביתו שלו? זו שאלה שכלל אינה רלוונטית. זאת מאחר וזה ביתו שלו, ולא שלי. על כן אם היה מעיף גם אותי מהקבוצה לא הייתי מלין על כך אלא מוצא בית משל עצמי. כך שכל הנהי והקינות שנישאות פה לעיני כל אינן מובנות לי כלל וכלל.
3. מיותר לציין שהעיסוק שלי בפאוורליפטינג הוא מינימלי בהחלט בימים אלו מפאת קוצר הזמן. עם זאת, איני יכול שלא לתמוה על קבוצת אנשים המחזיקים מעצמם מלומדים ומרשים לעצמם לתקוף אדם בארסיות ושטניות כה רבה רק בגלל שהוא אמר להם (שימו לב) שאינם רצויים בבית שהוא בנה בשתי ידיו בעמל, יגיעה ומאמץ.
4. בפוסט שנדב העלה לציטוט, היכן שגל כן הגיב, מצוי למעשה הנימוק מדוע אינני לוקח את הדיון הזה (כמו גם אחרים) ברצינות. כי שם אנו מוצאים כבר אנשים שמזלזלים בכל דבר שאינו מדעי פאר אקסלנס, כמו נטורופתיה למשל.
אמנם אין נטורופתיה מדע, אך כך גם פילוסופיה, היסטוריה, מדע המדינה, ספרות וכד'. עצם העובדה שאדטו אינו מדען אינה אומרת שיש לזלזל בו ובהישיגיו.
5. בנימה רצינית, עצוב לי לראות אנשים אינטלקטואלים לכאורה שאינם יודעים או רוצים להתבטא בצורה מכובדת ומכבדת. הקרקס שמתנהל פה מקדמת דנא כנגד האיש הזה מגוחך ועצוב. שאלתי גם לפני מה קדם למה: הביצה או התרנגולת? האם אנשים מפה מלכתחילה ניסו בכל מקום להכפיש את גל ועל כן נחסמו. או שאנשים קודם נחסמו ואח"כ הכפישו את גל. זו שאלה שעל האינטלקטואלים והמשכילים לדון בה בכובד ראש.
6. אני חושב שמיציתי את תפקידי הזניח בקהילה הזו ומניח שזו ההודעה האחרונה שלי בנושא, ובכלל. שהתחלתי לצלם עמד לנגד עיני החזון של קהילת אנשים מלומדים, משכילים וחזקים בעיקר נפשית, שלא ממהרים להכפיש וללכלך את הפה על כל קושי שמתעורר.
התבדתי. כבר לפני שנה המלצתי בחום לגל לסגור את העסק ולמשוך את ידיו. זה לא שווה את זה ואף פעם לא היה שווה את זה.
7. הציטוטים שאני מביא אין בהם משום להתגאות בידע הנרחב שיש לי (במקרה זה אין בכוונתי להתעטף באצטלה של ענווה) אלא להעביר מסר; אין חכמה בלי דרך ארץ. אין ידע בלי ארחות חיים. במובן זה כולם פה נכשלים כשלון חרוץ ומהדהד. המזל הוא שהקליקה פה מזינה את עצמה, הייתי שמח לראות אותה מזינה את עצמה גם אחרי שגל ימשוך את ידיו ויפסיק עם התחרויות.
ולבסוף, עיסוק ברע לא מביא את הטוב. על כן הדיג'יי חייב להיות נאמן לפילוסופיית החיים של עצמו ולהפסיק לכתוב בבמה מכובדת זו.
הדיג'יי מאחל הצלחה לכל אחד מהכותבים המלומדים ומקווה שיפוצו מעיינותם חוצה.
כשבנאדם קורה לקבוצה "קהילת הפאוורליפטינג של ישראל" זה אומר שהוא מתיימר להפוך את זה לבית של הפאוורליפטינג בישראל ולא רק לביתו הפרטי.2. לפני שנה וקצת כתבתי גם שהקבוצה הזו היא יציר כפיו של גל, על כן מבחינת ההיגיון כשאדם בונה בית והבית רשום על שמו בטאבו, שמורה לו הזכות את מי הוא רוצה שם ואת מי לא. האם אני אישית מסכים עם צורת הניהול של גל את ביתו שלו? זו שאלה שכלל אינה רלוונטית. זאת מאחר וזה ביתו שלו, ולא שלי. על כן אם היה מעיף גם אותי מהקבוצה לא הייתי מלין על כך אלא מוצא בית משל עצמי. כך שכל הנהי והקינות שנישאות פה לעיני כל אינן מובנות לי כלל וכלל.
לא לוקח ברצינות אבל טורח לכתוב כאן מגילות אסתר. ריקות מתוכן ולא קשורות לנושא אבל משקיע מאמץ בזה.בפוסט שנדב העלה לציטוט, היכן שגל כן הגיב, מצוי למעשה הנימוק מדוע אינני לוקח את הדיון הזה (כמו גם אחרים) ברצינות.
"פרצו לי לחשבון"."שיט הוא צילם מסך והראה למלא אנשים בפורום בואו ניתמם ונגיד שזה היה בטעות".
אתה בוחר להתעלם מהפוסט הנוכחי, זה נורא חמוד מצידך.שאלתי גם לפני מה קדם למה: הביצה או התרנגולת?
אמנם אין נטורופתיה מדע, אך כך גם פילוסופיה, היסטוריה, מדע המדינה, ספרות וכד'. עצם העובדה שאדטו אינו מדען אינה אומרת שיש לזלזל בו ובהישיגיו.
אותך אישית זה לא מעניין, אבל זה בהחלט צריך לעניין את מי שנחשף לפרסום הזה, כקהילה/ חברה.העניין של כן תוסף לא תוסף, כן טכניה לא טכניקה לא מעניין אותי בגרוש.
המשמעות של המשפט הזה הוא ניסיון לנהל חברה מתוקנת, ואני חושב שגם אתה מכיר בכך שפרסום שיש בו טעם לפגם במקרה הטוב, הוא דבר פסול שהחברה צריכה להוקיע בדיוק באותה נשימה, כמו את השמירה על חופש הביטוי.אתחיל בדבריו של וולטיר מלפני 350 שנה: "אני מתנגד לכל דיבור ודיבור שיצא מפיך, אבל אלחם עד טיפת דמי האחרונה על זכותך להשמיעו"
דווקא כאדם שעוסק בפילוסופיה זה מפליא שתנדב הגדרה כל כך מפוצצת ושברירית כמו "טוב אבסולוטי".הדיג'יי התעצב אל ליבו על כל הלשון הרע שנאמר פה על אדם שכל רצונו הוא הטוב האבסולוטי.
תשמע, כשרואים את הדברים כפי שהם נראים - בצורה מאוד מכוערת, הדבר האחרון שצריך להתעכב עליו זה עד כמה השפה מכובדת.אבל חברי הפורום המהולל, שמקפידים על לשון נקייה ותחביר נכון, אינם מקפידים ואינם הקפידו אף פעם בכבודו של האחר. הזר, זה שנמצא מאחורי מסך בקצה אחר של העולם. על זה אמר יאנוש קורצ'ק: "יזכור נא, שיש פורצי גדר המתהדרים בדיבורם, ויש מצטיינים במידות טובות שלשונם מדברת גסות".
זאת הגזמה פרועה.חבל מאוד שפורום שאמור להיות מקצועי מתעסק בצואה רוב הזמן במקום לדבר על הספורט וכד'. מסתבר שהספורט המרכזי שכולם נוטלים בו פה חלק זה ספורט של השפלת האחר ונאיצתו. מזל שכל אחד פה מלא מעצמו עד אפס מקום כך שגם הדברים שכתבתי כנראה ישמשו פה עוד טריגר לזריקת רפש האחד על השני, ולא לעצירת השחיתות המוסרית שמשתוללת פה.
המוציא מחברו עליו הראייה. משחק מילים דו משמעי כאן, אבל אם אני אציע לאנשים מוצר חדשני ואטען לגבי סגולות שלו, בוודאי שלכל הפחות אני ראוי שאספק הסברים לגביו. מביך שאני צריך להסביר את זה.אם זה כל כך חשוב לך, גש אליו לחנות ושאל אותו.
דבר אחד זה לקדם את העסק שלך בקבוצה שפתחת (או שאושר פתח בכלל? או דר יוסף?), ודבר שני זה לפרסם סייקל פטריות לשיפור ביצועים בלי לנדב הסבר שפוי אחד.2. לפני שנה וקצת כתבתי גם שהקבוצה הזו היא יציר כפיו של גל, על כן מבחינת ההיגיון כשאדם בונה בית והבית רשום על שמו בטאבו, שמורה לו הזכות את מי הוא רוצה שם ואת מי לא. האם אני אישית מסכים עם צורת הניהול של גל את ביתו שלו? זו שאלה שכלל אינה רלוונטית. זאת מאחר וזה ביתו שלו, ולא שלי. על כן אם היה מעיף גם אותי מהקבוצה לא הייתי מלין על כך אלא מוצא בית משל עצמי. כך שכל הנהי והקינות שנישאות פה לעיני כל אינן מובנות לי כלל וכלל.
משגה רציני להשוות נטורופתיה לשאר תחומי הדעת שציינת.אמנם אין נטורופתיה מדע, אך כך גם פילוסופיה, היסטוריה, מדע המדינה, ספרות וכד'. עצם העובדה שאדטו אינו מדען אינה אומרת שיש לזלזל בו ובהישיגיו.
הפורום היה מפואר יותר עוד לפני שהיו תחרויות ככה שזה לא העניין, ולגבי המשפטים שאתה מצטט - זכותך להאמין בהם אבל הם לא מחייבים אף אחד.7. הציטוטים שאני מביא אין בהם משום להתגאות בידע הנרחב שיש לי (במקרה זה אין בכוונתי להתעטף באצטלה של ענווה) אלא להעביר מסר; אין חכמה בלי דרך ארץ. אין ידע בלי ארחות חיים. במובן זה כולם פה נכשלים כשלון חרוץ ומהדהד. המזל הוא שהקליקה פה מזינה את עצמה, הייתי שמח לראות אותה מזינה את עצמה גם אחרי שגל ימשוך את ידיו ויפסיק עם התחרויות.
אני חושב שהבהרתי כבר בעקיפין, כי אין זה מענייני האישי מה אחרים חושבים עליי או על צורת הכתיבה שלי. לא בחיים האמיתיים ולבטח שלא מעל דפי האינטרנט.
זה לא מה שאתה מציג כאן, אחרת לא היית קורא 6 דפים של דיון ואז כותב שתי מגילות, אבל בלי קשר, את מי זה מעניין למה אתה מתייחס ולמה לא? הדיון לא על זה בכלל
בהודעותיי הקודמות ציינתי במפורש:
1. אין שום בעיה בהעברת ביקורת על גל. לנזקקים לפירוש: לא תמכתי בצורה משוללת רסן בחסימות מהקבוצה הכללית. זאת עשיתי עי"כ שהסכמתי לביקורת, כלפיו, כלפיי וכלפי כל אדם באשר הוא.
אז מה הבעיה? זה מה שרוב האנשים עושים כאן, על מה המגילה?
2. לפני שנה וקצת כתבתי גם שהקבוצה הזו היא יציר כפיו של גל, על כן מבחינת ההיגיון כשאדם בונה בית והבית רשום על שמו בטאבו,
שמורה לו הזכות את מי הוא רוצה שם ואת מי לא. האם אני אישית מסכים עם צורת הניהול של גל את ביתו שלו?
אנלוגיה לא נכונה בכלל אבל שיהיה
זו שאלה שכלל אינה רלוונטית. זאת מאחר וזה ביתו שלו, ולא שלי. על כן אם היה מעיף גם אותי מהקבוצה לא הייתי מלין על כך אלא מוצא בית משל עצמי. כך שכל הנהי והקינות שנישאות פה לעיני כל אינן מובנות לי כלל וכלל.
נזרום עם האנלוגיה שלך, נניח וגל בביתו שלו פותח מכון נטורופתיה ועובד על אנשים במחירים מוגזמים ותוספים שלא עובדים, אתה לא חושב שצריך להעביר ביקורת גם אם זה ה"שטח" שלו, כמו שעושים כתבות תחקיר בטלוויזיה וכו?
3. מיותר לציין שהעיסוק שלי בפאוורליפטינג הוא מינימלי בהחלט בימים אלו מפאת קוצר הזמן. עם זאת, איני יכול שלא לתמוה על קבוצת אנשים המחזיקים מעצמם מלומדים ומרשים לעצמם לתקוף אדם בארסיות ושטניות כה רבה רק בגלל שהוא אמר להם (שימו לב) שאינם רצויים בבית שהוא בנה בשתי ידיו בעמל, יגיעה ומאמץ.
לא יודע.. לשאול "האם יש מחקר שתומך ביעילות התוסף?" זה תקיפה וארסיות כמו שאתה מתאר?
4. בפוסט שנדב העלה לציטוט, היכן שגל כן הגיב, מצוי למעשה הנימוק מדוע אינני לוקח את הדיון הזה (כמו גם אחרים) ברצינות. כי שם אנו מוצאים כבר אנשים שמזלזלים בכל דבר שאינו מדעי פאר אקסלנס, כמו נטורופתיה למשל.
יש כאלה שזלזלו ויש כאלה ששאלו שאלות רלוונטיות, זה אומר שצריך להתעלם ממה שרלוונטי?
פילוסופיה לא מתיימרת למכור תוסף שיעילותו מוטלת בספק תמורת 99.90₪ ( סתם מספר)
5. בנימה רצינית, עצוב לי לראות אנשים אינטלקטואלים לכאורה שאינם יודעים או רוצים להתבטא בצורה מכובדת ומכבדת.
שוב, לא כולם כאלה, הועלו שאלות רלוונטיות מאוד
הקרקס שמתנהל פה מקדמת דנא כנגד האיש הזה מגוחך ועצוב. שאלתי גם לפני מה קדם למה: הביצה או התרנגולת? האם אנשים מפה מלכתחילה ניסו בכל מקום להכפיש את גל ועל כן נחסמו.
לשאול את יעילותו של מוצר זה לגיטימי לגמרי, זה לא הכפשה וכו'
כנראה קשה לקבל את זה כי יעילות המוצר הוא בסימן שאלה גדול
או שאנשים קודם נחסמו ואח"כ הכפישו את גל. זו שאלה שעל האינטלקטואלים והמשכילים לדון בה בכובד ראש.
א:"האם המוצר יעיל?"
ב:"חצוף! מדבר ככה לד"ר? לחסום!"
6. אני חושב שמיציתי את תפקידי הזניח בקהילה הזו ומניח שזו ההודעה האחרונה שלי בנושא, ובכלל. שהתחלתי לצלם עמד לנגד עיני החזון של קהילת אנשים מלומדים, משכילים וחזקים בעיקר נפשית, שלא ממהרים להכפיש וללכלך את הפה על כל קושי שמתעורר.
התבדתי. כבר לפני שנה המלצתי בחום לגל לסגור את העסק ולמשוך את ידיו. זה לא שווה את זה ואף פעם לא היה שווה את זה.
7. הציטוטים שאני מביא אין בהם משום להתגאות בידע הנרחב שיש לי (במקרה זה אין בכוונתי להתעטף באצטלה של ענווה) אלא להעביר מסר; אין חכמה בלי דרך ארץ. אין ידע בלי ארחות חיים.
מה הקשר מכבסת המילים הזאת
במובן זה כולם פה נכשלים כשלון חרוץ ומהדהד. המזל הוא שהקליקה פה מזינה את עצמה, הייתי שמח לראות אותה מזינה את עצמה גם אחרי שגל ימשוך את ידיו ויפסיק עם התחרויות.
ולבסוף, עיסוק ברע לא מביא את הטוב. על כן הדיג'יי חייב להיות נאמן לפילוסופיית החיים של עצמו ולהפסיק לכתוב בבמה מכובדת זו.
הדיג'יי מאחל הצלחה לכל אחד מהכותבים המלומדים ומקווה שיפוצו מעיינותם חוצה.
1. קודם כל ברצוני להתייחס לתקרית של מחיקת אנשים מהקבוצה לפני יומיים - אין זה נעשה מתוך צנזורה, אלא בטעות גמורה, כמה חברים שרובם היו
לאחר שביררתי והבנתי גם מגל שזו הסיבה שחסם אותך,
אני מודיע כאן שאני לא אהיה חלק מהרודנות הזו.
את בטוחה בזה? פשוט: