הוא ימסור לו מחר בעוד יומיים.מסור דש לממוקה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא ימסור לו מחר בעוד יומיים.מסור דש לממוקה.
או בשפת המקומיים: "יעשה לך בובה".טבעי בריא וטוב
אז אם לדוגמה עד התחרות הקרובה גל לא יפרסם התנצלות, אתה והמתחרים שלך (שאלו בעצם חברי המכון שלך?) פשוט לא תתחרו?לאחר שביררתי והבנתי גם מגל שזו הסיבה שחסם אותך,
אני מודיע כאן שאני לא אהיה חלק מהרודנות הזו.
ועד שגל לא היכנס לכאן ויפרסם התנצלות אמיתית,
לא אני ולא המתחרים שלי נתמוך בתחרויות.
אני כותב על הפארטיה הזאת כבר מספיק זמן.
זה רק קמצוץ ממה שהולך שם, אבל לפחות האמת נחשפת לאט לאט.
את הביקורת שלי על מר דוקטור אפשר למצוא פה בתפריט החיפוש.
יש סיבה למה ביקשתי לפתוח קבוצת פייסבוק (שעובדת יפה אגב, כל הכבוד)
הרבה קורה בפורום הזה שהורס הרבה דברים יפים שנבנו פה ,
לגביי הסתלבט של חבריי הוולקנו על הטכניקה והביקורות של הפורום.
לי אין גישה לכך אבל מסתובב סרטון של ילדה בת 12 מנסה להרים דדליפט (ונכשלת) בגב עגול מוחלט ומר וולקנו צועק עליה מאחורה שתמשיך לנסות,
הסרטון הזה נתן לי גושפנקא להמשיך להלחם באלו שלוקחים את הספורט לכיוון המנצל/הרודף בצע/המכוער שלו (כי כסף אין שם כל כך אז אנשים בעצם נלחמים על פורטות ומוכנים לפגוע באחרים בשביל הפרוטות האלו) והנה עוד דוגמא לכך מול העיניים.
זו לא דוגמה, זו המציאות.אז אם לדוגמה עד התחרות הקרובה גל לא יפרסם התנצלות, אתה והמתחרים שלך (שאלו בעצם חברי המכון שלך?) פשוט לא תתחרו?
זו לא דוגמה, זו המציאות.
אם הוא לא יפרסם התנצלות (וגל יודע לצלם את עצמו ולדבר לקהל) כנה ואמיתית, ויודה ויכיר בטעויות שלו,
לא אני, ולא עשרות המתחרים שאני מכין (חלקם לא מהמכון שלי אגב) נתחרה או נתמוך.
ואפילו שקיימת האפשרות שגל לא יתנצל (או לפחות לא בזמן הקרוב), אתה בטוח שכולכם תעמדו בהחלטה הזו?זו לא דוגמה, זו המציאות.
אם הוא לא יפרסם התנצלות (וגל יודע לצלם את עצמו ולדבר לקהל) כנה ואמיתית, ויודה ויכיר בטעויות שלו,
לא אני, ולא עשרות המתחרים שאני מכין (חלקם לא מהמכון שלי אגב) נתחרה או נתמוך.
אתה מצד אחד קורא להחרים אותו, ומצד שני מותח ביקורת על ההתנהלות של אושר כמאמן?ואגב, אתה לקחת החלטה בשביל כל מתאמניך או שהם בסדר עם זה?
את משתמעת כמו עיתונאית שמנסה להוציא ממני הודעה רשמית.ואפילו שקיימת האפשרות שגל לא יתנצל (או לפחות לא בזמן הקרוב), אתה בטוח שכולכם תעמדו בהחלטה הזו?
ובכלל גל יודע שמצפים ממנו להתנצלות?
אתה מצד אחד קורא להחרים אותו, ומצד שני מותח ביקורת על ההתנהלות של אושר כמאמן?
אם הוא רואה איתך את הדברים עין בעין, וכך נראה בעצם, ונוהג באחריות המירבית לגבי זה, למה חשוב לך להיטפל לקטנות?
אנלוגיה שגויה.כי זה אבסורד מבחינתי לבקר רודן ואז להתנהג כמוהו, לכן שאלתי שאלה...
הוא צריך להכיר בכל הטעויות שלו? או רק במה שלדעתך נחשב כ׳טעות שלו׳ ?
ואגב, אתה לקחת החלטה בשביל כל מתאמניך או שהם בסדר עם זה?
כי זה אבסורד מבחינתי לבקר רודן ואז להתנהג כמוהו, לכן שאלתי שאלה...
אם הוא יגיד לי תשמע, כל המתאמנים שלי מסכימים איתי והחלטנו יחד - תפדל, כל הכבוד.
יש הבדל גדול בין ׳אני החלטתי לא להתחרות בעיקבות כך כל המתאמנים שלי החליטו לצודד בי׳ לעומת
׳החלטתי בשביל כל המתאמנים שלי שאנחנו לא מתחרים׳
אנלוגיה שגויה.
גל מסיר חברי קהילה בלחיצת כפתור, והמתאמנים של אושר עדיין בעלים על רצונם החופשי.
מן הסתם שכמאמן יש לו השפעה עליהם, אבל בטח שלא מדובר בהשפעה פסולה בהקשר הזה.
כי כמובן מה שאתה תקבע שהוא טעות הוא לא דעה אלא טעות אבסולוטית
הרודנות הראשונה (של גל) שאתה מוחא עלייה היא אכן רודנות, כי אדטו חסם באופן חד צדדי אנשים והשתיק אותם.
אתה רומז שאושר באופן חד צדדי הולך לקשור את המתאמנים שלו או ימנע מהם פיזית להתחרות?
קשה להאמין שזה פופוליזם, כשאם זה היה *תכנון מבית* - זה הPR הכי גרועים שיכולים להיות.גל הסיר חברים עוד מלפני, מוזר כי הדבר התסיס את אושר היום ולא ביום שנגיד חברת הפורום @Lior Baron הועפה או ביום שאנשים אחרים הועפו, הרי הסיבה העיקרית להאמין האלו הם ביקורת על הדוקטור , אז מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות?
זאת פופוליסטיות בשקל , אלא אם כן תוכיח לי אחרת.