הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יודע לעשות סקוואט רק אם כפות רגליים 45 מעלות.

WantToBuildHardMass

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
4
46
1
שאני עושה סקוואט(high bar)אני בטוח שאני עושה את רוב הטכניקה בצורה נכונה(התנועה באה מהאגן והכול עמידה ברוחב הכתפיים),אבל הבנתי שהברכיים צריכות לרדת בקו של כפות הרגליים ועכשיו הכפות רגליים שלי נוטות בערך ל45 מעלות(לא בטוח אם זה בעיה אח שלי אומר שכן הוא למד בווינגייט...)אני גם לא מצליח לרדת אחרת.

הברכיים יכולות לעבור את קצות האצבעות ואין שום בעיה שהן בזווית של 45 מעלות, אין חוקיות לזה.
ווינגייט ידועים כמפיצי מיתוסים בעניין

שאני עושה סקוואט(high bar)אני בטוח שאני עושה את רוב הטכניקה בצורה נכונה(התנועה באה מהאגן והכול עמידה ברוחב הכתפיים),אבל הבנתי שהברכיים צריכות לרדת בקו של כפות הרגליים ועכשיו הכפות רגליים שלי נוטות בערך ל45 מעלות(לא בטוח אם זה בעיה אח שלי אומר שכן הוא למד בווינגייט...)אני גם לא מצליח לרדת אחרת.
תגיד לאח שלך שיסנן חלק מהשטויות שווינגייט סיפרו לו. בכל אופן תעלה סירטון לביקורת.

יכול להיות שחסרה לך גמישות בסולאוס ולכן אתה מפצה בתנועה בציר לא נכון (קריסה פנימה של הברך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית