הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חטיף חלבון Quest ביתי

• פותח/ת השרשור Ben97
  • פורסם בתאריך

Ben97

משתמש פעיל
308
257
נק' מוניטין:
305
308
257
החטיף מתאים גם למסה וגם לחיטוב, מאוד טעים ומלא בסיבים וחלבון, כמו החטיף של Quest.

מצרכים ל-2 חטיפים/חטיף גדול (150 גרם חטיף):
-70 גרם אבקת Vitafiber
-30 מ"ל מים
-50 גרם אבקת חלבון

ההכנה:
-שמים Vitafiber עם המים בסיר קטן ומערבבים, ברגע שהנוזל רותח/ מבעבע להוריד מהגז.
חשוב שהנוזל יהפוך לשקוף ושלא יהיו גושים אחרת החטיף לא יצא טוב.
-שופכים את הנוזל לקערה עם האבקת חלבון, ומערבבים עם כף עד שהתערובת נהיית כמו בצק.
-מעצבים את הבצק לצורה של חטיף ומכניסים למקרר ל-4 שעות או למקפיא לשעה.

ערכים תזונתיים (נשתמש בחלבון Myprotein Impact Whey בטעם שוקולד בראוניז):
קלוריות: 348
חלבון: 42 גרם
שומן: 4 גרם
פחמימה: 69 גרם
סיבים תזונתיים: 64 גרם

כמובן שניתן להוסיף עוד דברים מעל כמו שוקולד צ'יפס, אגוזים וכו'. תלוי בכם וביצירתיות שלכם.
בתיאבון!

בתמונה הוספתי 2 קוביות של שוקולד מריר. 20170810_173028.jpg

נראה טוב
זה לא המון סיבים לחטיף אחד ? זכור לי שיותר מדי סיבים יכולים לעשות את האפקט ההפוך לעיכול ולעשות בעיות בעיכול

• פותח/ת השרשור
נראה טוב
זה לא המון סיבים לחטיף אחד ? זכור לי שיותר מדי סיבים יכולים לעשות את האפקט ההפוך לעיכול ולעשות בעיות בעיכול
אני חותך את החטיף ל-2 ואוכל אותם בימים נפרדים בהתאם לתפריט באותו היום. בדרך כלל זה כי אני מפספס ארוחות ואני משתמש בזה כדי להשלים את הערכים.
לגביי אם זה יותר מידי סיבים או לא, הבנתי שהצריכה המומלצת ליום היא 20-30 גרם ביום וזה מעט חורג. לא יודע אם זה קריטי במיוחד.

מצרכים ל-2 חטיפים/חטיף גדול (150 גרם חטיף):
-70 גרם אבקת Vitafiber
-30 מ"ל מים
-50 גרם אבקת חלבון

רק 30 מ"ל מים ? ל 120 גרם של אבקה ? לא ניראה לי זה מספיק בשביל להתערבב לא ?

• פותח/ת השרשור
רק 30 מ"ל מים ? ל 120 גרם של אבקה ? לא ניראה לי זה מספיק בשביל להתערבב לא ?
שים לב שאמרתי ששמים את המים רק עם הויטה פייבר, בסוף הנוזל הוא כמו סירופ.
לאחר מכן שופכים את הנוזל לקערה נפרדת שבה יש אבקת חלבון, וכשמערבבים את זה, התערובת הופכת לבצק.

שים לב שאמרתי ששמים את המים רק עם הויטה פייבר, בסוף הנוזל הוא כמו סירופ.
לאחר מכן שופכים את הנוזל לקערה נפרדת שבה יש אבקת חלבון, וכשמערבבים את זה, התערובת הופכת לבצק.
ניסיתה להכין נגיד ולאכול את זה אחרי כמה ימים ? אולי אפילו שבוע ? מעניין אותי כמה זמן זה מחזיק. כי אם להכין אז ישר הרבה ככה שיהיה לשבוע שלם.

• פותח/ת השרשור
ניסיתה להכין נגיד ולאכול את זה אחרי כמה ימים ? אולי אפילו שבוע ? מעניין אותי כמה זמן זה מחזיק. כי אם להכין אז ישר הרבה ככה שיהיה לשבוע שלם.
כשאני מכין אני שם את זה בפריזר בבסיס, וזה מחזיק מצויין ככה גם מעל שבוע.
הכי הרבה זמן שזה היה ללא קירור היה כמעט יום שלם וזה עדיין היה טוב, אבל אני לא יודע אם זה ישאר טוב מעל יום ללא קירור.

מאיפה קניתם את ה VITAFIBER ?
חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי

מישהו מכיר אולי מוצר שווה ערך לVITAFIBER? התחילו לעצבן אותי myprotien עם המחירי משלוח ההזויים שלהם.

• פותח/ת השרשור
מאיפה קניתם את ה VITAFIBER ?
חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי
הויטה פייבר שלי הוא של חברת מייפרוטאין.

מישהו מכיר אולי מוצר שווה ערך לVITAFIBER? התחילו לעצבן אותי myprotien עם המחירי משלוח ההזויים שלהם.
קוראים לסירופ "Isomalto-Oligosaccharides", ויטה פייבר זה פשוט השם של המוצר המשווק. אם אתה מוצא את אותו הסירופ/אבקה אז זה יכול להיות תחליף.
לגביי מוצרים אחרים לא נראה לי שניסו.

Back
למעלה תחתית