הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב אבקת חלבון בטעם מגעיל

איילתוש

משתמש מתחיל
42
7
נק' מוניטין:
7
42
7
קניתי אבקת חלבון והטעם שלו מבחיל נסיתי להכין פנקיקים שייקים ועוד כמה דברים והוא פשוט דוחה צריכה רעיונות... מתלבטת פשוט לזרוק ולקנות חדש 🤬

כשלי זה קורה אני מוכר וקונה חדש. (ונותן לקונה לטעום קודם כמחווה של מוסר...) לא חושב שיש מה להלחם במצב כזה כי זה תמיד ישאר מגעיל.
איזה חלבון זה?

• פותח/ת השרשור
כשלי זה קורה אני מוכר וקונה חדש. (ונותן לקונה לטעום קודם כמחווה של מוסר...) לא חושב שיש מה להלחם במצב כזה כי זה תמיד ישאר מגעיל.
איזה חלבון זה?
רציתי לנסות חדש אז קניתי של whey בטעם וניל עוגיות הוא באמת מבחיל

ואו מסכימה איתך!קניתי בעצמי בטעם קרם עוגיות כי רציתי לגוון קצת....הייתי משתמשת וחזרתי כמובןןן לטעם וניל של
Micellar Crème- SYNTRAX
upload_2017-10-25_14-20-43.png

פשוט בטעם וניל...מכינה איתו הכל מהכל,פנקייקים,עוגות עוגיות...וניל כמו שוניל צריך להיות
הוניל עוגיות דוחה ברמות ולא עובר בגרון!

אם אין לך כח למכור, פשוט תסתמי את האף ותשתי, זה מעביר לחלוטין את כל הטעם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואו מסכימה איתך!קניתי בעצמי בטעם קרם עוגיות כי רציתי לגוון קצת....הייתי משתמשת וחזרתי כמובןןן לטעם וניל של
Micellar Crème- SYNTRAX
צפה בקובץ המצורף 41418

פשוט בטעם וניל...מכינה איתו הכל מהכל,פנקייקים,עוגות עוגיות...וניל כמו שוניל צריך להיות
הוניל עוגיות דוחה ברמות ולא עובר בגרון!
הוא נראה ממש טוב מאיפה קנית? ומה המחיר שלו?

הוא נראה ממש טוב מאיפה קנית? ומה המחיר שלו?
לפי הנוהל אי אפשר לפרסם פה חנויות ומחירים אבל תחפשי באינטרנט את האבקת חלבון הספציפית הזו מוכרים אותה בחנות מוכרת בארץ שיש אותה כמעט בכל עיר.

פתרון טוב באמת זה לסתום את האף, עוד דבר שאם נגיד לא תצלחי למכור זה לקנות עוד חבילה ולדלל אותה, נגיד לעשות חצי חצי או משהו כזה.

נסי אולי להוסיף כפית סוכר או ממתיק אחר..

גם לי זה קרה פשוט הייתי מוסיף כפית נס קפה היה משפר פלאים את הטעם!

Back
למעלה תחתית