הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שקילה בזמן מחזור

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
טוב אז היו לי כמה שאלות בקשר למחזור החודשי שאולי לחלקכן יצא להיתקל בהן אז אשמח מאוד לשמוע את דעתכן.

1. הבנתי שזה קורה להרבה בנות שבזמן המחזור יש עלייה במשקל (וגם אצלי לרוב זה 2-3 קילו) יש איזושהי דרך למנוע את זה?

2. אני צריכה לעכב את המחזור באופן חד פעמי, וקראתי שאפשר לעשות את זה ע''י לקיחת גלולות למניעת היריון אבל אני לא יודעת איך, כמה, מתי?

3. אני לא בטוחה אם זה קשור לזה, אבל קרה לכן שבזמן הזה וגם כמה ימים אחרי זה היו לכן בחילות בוקר וסחרחורות?
(זה אף פעם לא קרה לי, תמיד התקופות היו חלקות לא משהו חריג) וזה לא הפסיק עדיין מהפעם האחרונה אפילו אחרי שכבר המחזור הסתיים.

טוב אז היו לי כמה שאלות בקשר למחזור החודשי שאולי לחלקכן יצא להיתקל בהן אז אשמח מאוד לשמוע את דעתכן.

1. הבנתי שזה קורה להרבה בנות שבזמן המחזור יש עלייה במשקל (וגם אצלי לרוב זה 2-3 קילו) יש איזושהי דרך למנוע את זה?

2. אני צריכה לעכב את המחזור באופן חד פעמי, וקראתי שאפשר לעשות את זה ע''י לקיחת גלולות למניעת היריון אבל אני לא יודעת איך, כמה, מתי?

3. אני לא בטוחה אם זה קשור לזה, אבל קרה לכן שבזמן הזה וגם כמה ימים אחרי זה היו לכן בחילות בוקר וסחרחורות?
(זה אף פעם לא קרה לי, תמיד התקופות היו חלקות לא משהו חריג) וזה לא הפסיק עדיין מהפעם האחרונה אפילו אחרי שכבר המחזור הסתיים.

1 נכון הגוף שלך מכין את עצמו להריון והרחם שלך מתרחבת ואת נראת גם נוזלית יותר.
אין מה להישקל בשבוע הזה בכלל כי זה יכול להראות משקל גבוה בהרבה ובתור בחורה זה סתם מבאס
בחילות זה הגיוני יש שינוים הורמונלים בתקופה הזאת

אם את צריכה לעכב מחזור את הולכת לרופא נשים ומתייעצת איתו

• פותח/ת השרשור
1 נכון הגוף שלך מכין את עצמו להריון והרחם שלך מתרחבת ואת נראת גם נוזלית יותר.
אין מה להישקל בשבוע הזה בכלל כי זה יכול להראות משקל גבוה בהרבה ובתור בחורה זה סתם מבאס
בחילות זה הגיוני יש שינוים הורמונלים בתקופה הזאת

אם את צריכה לעכב מחזור את הולכת לרופא נשים ומתייעצת איתו

קודם כל תודה על התשובה.

אני לא רוצה ללכת לרופא נשים אבל שמעתי על הדבר הזה של הגלולות אז חשבתי אולי יצא למישהי לנסות כי לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה באינטרנט. (זה רק פעם אחת לא צריכה יותר מזה, וכן אני מבינה כמה שזה נשמע חסר אחריות)

לגבי הבחילות, זה יכול להימשך גם שבועיים אחרי?

1. משתנה בין אחת לשניה ולא ידוע לי שאפשר למנוע.
2. זה רק במידה ואת כבר על גלולות, אפשר לחבר חפיסות ובעצם "לדלג" על המחזור.

• פותח/ת השרשור
1. משתנה בין אחת לשניה ולא ידוע לי שאפשר למנוע.
2. זה רק במידה ואת כבר על גלולות, אפשר לחבר חפיסות ובעצם "לדלג" על המחזור.
אני לא על גלולות (מן הסתם) ואין לי מושג מזה לחבר חפיסות, אבל יש לי עוד 3 חודשים תאריך שאני רוצה לדחות אז יש לי זמן להתחיל עם גלולות?

אני לא על גלולות (מן הסתם) ואין לי מושג מזה לחבר חפיסות, אבל יש לי עוד 3 חודשים תאריך שאני רוצה לדחות אז יש לי זמן להתחיל עם גלולות?

בחיים לא לקחתי גלולות אז אין לי מושג איך זה, כדאי להתייעץ עם רופא נשים

2 עצות

1 אל תשקלי בתקופה הזו

2 המעיטי בנתרן ואוכל מעובד בתקופה שלפני זה יכול לעזור בהפחתת נפיחות

😃

• פותח/ת השרשור
2 עצות

1 אל תשקלי בתקופה הזו

2 המעיטי בנתרן ואוכל מעובד בתקופה שלפני זה יכול לעזור בהפחתת נפיחות

😃
אני אף פעם לא נשקלת בתקופה הזו, חשבתי אולי מישהי יודעת איך אפשר למנוע את העלייה במשקל.

ואת יודעת במקרה על עיכוב מחזור עם גלולות?

את פשוט מתחילה לקחת גלולות, ובשלב שבו נגמרות הגלולות ואת אמורה להתחיל לדמם, את מתחילה לקחת גלולות מהחבילה של החודש הבא.
וכן, יש לך זמן להתחיל עם הגלולות.

• פותח/ת השרשור
את פשוט מתחילה לקחת גלולות, ובשלב שבו נגמרות הגלולות ואת אמורה להתחיל לדמם, את מתחילה לקחת גלולות מהחבילה של החודש הבא.
וכן, יש לך זמן להתחיל עם הגלולות.
אני עדיין לא במצב שזה סדיר לגמרי אז אין לי מושג מתי זה יתחיל.
נגיד אני אתחיל לקחת כשאני אקבל בחודש הקרוב, עד מתי לקחת אותן?

אני עדיין לא במצב שזה סדיר לגמרי אז אין לי מושג מתי זה יתחיל.
נגיד אני אתחיל לקחת כשאני אקבל בחודש הקרוב, עד מתי לקחת אותן?
את לוקחת אותן ברצף כל עוד את רוצה לדחות את המחזור
ברגע שתפסיקי לקחת, תקבלי מחזור
תלוי בך מתי תרצי להפסיק.

Back
למעלה תחתית