היי, עד עכשיו התאמנתי בתוכנית של בילדינג(הכוונה היא שהכוח לא היה פרמטר שממש נתתי לו צומת לב) ועכשיו אני בי"ב נשארה לי בערך שנה לפני צבא ופתאום הבנתי שתאכלס כל מה שאני עושה עכשיו דיי מיותר כי הכל גם ככה הולך להיעלם לי בצבא(פרופיל קרבי) ככה שאין טעם להמשיך להשקיע בתוכנית שכזאת ועדיף כבר לעבור יותר לתוכנית כוח+ריצות(שבריצות אני על הפנים). רציתי לבקש ממכם ייעוץ בנוגע לסידור של תוכנית כזאת, הכוונה היא שכשאני מנסה לסדר את האימונים בראש זה לא יוצא כי סקוואט כבד מפריע לריצה ואם דוחים את הריצה היא כבר תפריע לדדליפט הכבד ואז התאוששות שלי עד לסקוואט הבא עוד פעם תפחת וככה הלאה... אז איך בעצם מסדרים את כל זה?
נ.ב אלו התרגילים שלדעתי אני צריך לעשות(אם משהו מיותר/יותר מידי או שאני פספסתי תרגיל חשוב אני אשמח שתגידו לי):
סקוואט
דדליפט
מתח
מקבילים
בנץ'
לחיצת כתפיים
הליכת איכר
ריצה פעמיים בשבוע (?אחרי אימון?)
בעצם חשבתי שהתרגילים האלו פלוס ריצה ל4 אימונים בשבוע יספיקו בשביל להתחיל להיכנס קצת לכושר פרקטי רק שאין לי מושג איך לסדר את האימונים..(אני רוצה גם לציין שעד עכשיו האימונים שלי היו דיי אינטנסיביים הם פשוט לא היו מכוונים על כוח אבל הם עדיין היו מאוד אינטנסיביים מבחינת הנפח של האימון והלחץ שהופעל על השרירים)
מה דעתכם?
נ.ב אלו התרגילים שלדעתי אני צריך לעשות(אם משהו מיותר/יותר מידי או שאני פספסתי תרגיל חשוב אני אשמח שתגידו לי):
סקוואט
דדליפט
מתח
מקבילים
בנץ'
לחיצת כתפיים
הליכת איכר
ריצה פעמיים בשבוע (?אחרי אימון?)
בעצם חשבתי שהתרגילים האלו פלוס ריצה ל4 אימונים בשבוע יספיקו בשביל להתחיל להיכנס קצת לכושר פרקטי רק שאין לי מושג איך לסדר את האימונים..(אני רוצה גם לציין שעד עכשיו האימונים שלי היו דיי אינטנסיביים הם פשוט לא היו מכוונים על כוח אבל הם עדיין היו מאוד אינטנסיביים מבחינת הנפח של האימון והלחץ שהופעל על השרירים)
מה דעתכם?