כתבה מהספורט אלוסטרייטד
Most Fit Athletes in Sports on SI’s Fittest 50 List
Most Fit Athletes in Sports on SI’s Fittest 50 List
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולכן צץ הקרוספיט וניסה להסביר ברמת הרעיון שהספורטאי הכי "בכושר" הוא זה שנמצא ברמה גבוהה בכל עשרת רכיבי הכושר כמו שהם מוגדרים ולצורך העניין המנצח בקרב 10 באתלטיקה (ואין לי מושג מי הוא) הוא על פניו הכי "בכושר" מכולם.אני לא בדיוק בטוח מה הפואנטה, ברור שכל ספורטי ברמה המקצוועית צריך להיות בכושר אבל הכושר משתנה מסוג הספורט למגבלות אחרות שפועלות בספורט.
מן הסתם שמבחינת סיבולת רוכב אופניים יהיה בעל סיבולת הרבה יותר גבוה ממטיל קידון.
בנוסף לא ראיתי ברשימת הגברים אף נהג פורמולה1 שהם בכנות כנראה בין הספורטים היותר בכושר מכל ההתעללות שהם עוברים, וגם לא ראיתי את דימיטרי קלוקוב, שאני לא חושב שיש הרבה שלא יביאו לו את מקום ראשון בספורטאי הכי בכושר
זה סתם דירוג פופ, לא מדובר במדע טהוראני לא בדיוק בטוח מה הפואנטה, ברור שכל ספורטי ברמה המקצוועית צריך להיות בכושר אבל הכושר משתנה מסוג הספורט למגבלות אחרות שפועלות בספורט.
מן הסתם שמבחינת סיבולת רוכב אופניים יהיה בעל סיבולת הרבה יותר גבוה ממטיל קידון.
בנוסף לא ראיתי ברשימת הגברים אף נהג פורמולה1 שהם בכנות כנראה בין הספורטים היותר בכושר מכל ההתעללות שהם עוברים, וגם לא ראיתי את דימיטרי קלוקוב, שאני לא חושב שיש הרבה שלא יביאו לו את מקום ראשון בספורטאי הכי בכושר
שזה כמובן קישקוש מוחלט ומרוחק מהמציאותולכן צץ הקרוספיט וניסה להסביר ברמת הרעיון שהספורטאי הכי "בכושר" הוא זה שנמצא ברמה גבוהה בכל עשרת רכיבי הכושר כמו שהם מוגדרים ולצורך העניין המנצח בקרב 10 באתלטיקה (ואין לי מושג מי הוא) הוא על פניו הכי "בכושר" מכולם.
אתה לא מצפה שיעשו מחקר בשווי מליוני דולרים כדי לבדוק מי הכי בכושר בעולם? אפילו בלמחוא תרופה לסרטן לא משקיעים ככה.זה סתם דירוג פופ, לא מדובר במדע טהור
מי ציפה בכללאתה לא מצפה שיעשו מחקר בשווי מליוני דולרים כדי לבדוק מי הכי בכושר בעולם? אפילו בלמחוא תרופה לסרטן לא משקיעים ככה.
לא מסכים בכלל, ולאד הסקווטר הכי טוב בעולם לצורך העניין, הוא יותר או פחות בכושר מיוסיאן בולט?שזה כמובן קישקוש מוחלט ומרוחק מהמציאות
משקולנים דווקא בד"כ עושים אירובי בד"ככושר בהגדרתו זה בהתאם לספורט.
״הכי בכושר״ זה לא חד משמעי, רוב השנה? בפיק? בגמר? באוף סיזן?
גם למשקולנים shw יש מרכיב של כושר, וברור שבכל השנה הם כנראה לא יוכלו לרוץ 10 דק.
כמו שאמרו כתבה פופוליסטית, כי האמת רחוקה מלעניין.
כושר בהגדרתו זה בהתאם לספורט.
כמו שאמרו כתבה פופוליסטית, כי האמת רחוקה מלעניין.
הבאת קיצונים בתחומםלא מסכים בכלל, ולאד הסקווטר הכי טוב בעולם לצורך העניין, הוא יותר או פחות בכושר מיוסיאן בולט?
זה קצת יותר תובעני מקרוספיט? איך קבעת כזה דבר? (רמז הציניות שלך מתחילה לעצבן אותי)הבאת קיצונים בתחומם
אנ חושב שלברון ג'יימס אם היה עושה קרוספיט, תוך שנה כנראה היה מספר אחד בתחום.
כמובן שלעולם לא נדע, כי יש סיבה שבכדורסל משלמים יותר (רמז: זה קצת יותר תובעני מקרוספיט ולכן יש הרבה יותר אתלטים בקרוספיט שנחשבים "טובים" לעומת שחקני כדורסל)
קח נשימה עמוקה קודם כל כי ציני אני לא.זה קצת יותר תובעני מקרוספיט? איך קבעת כזה דבר? (רמז הציניות שלך מתחילה לעצבן אותי)
אחי מה זה לעומת לעשות פאוורקלין וברפיז בלי מנוחה על זמן?אני משער שלמתאגרפים קלאסיים יש את הכושר הכי טוב.
לחטוף מכות, לזוז בזירה, להתחמק, וכו.
זו דעתי.