הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספורטאים הכי "בכושר"

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
אחסוך לכם את הקליק
מקום ראשון בגברים: כריסטיאנו רונאלדו
השני זה לברון ג'יימס והשלישי זה פדרר.
אגב מסכים עם רוב הדירוג

אני לא בדיוק בטוח מה הפואנטה, ברור שכל ספורטי ברמה המקצוועית צריך להיות בכושר אבל הכושר משתנה מסוג הספורט למגבלות אחרות שפועלות בספורט.
מן הסתם שמבחינת סיבולת רוכב אופניים יהיה בעל סיבולת הרבה יותר גבוה ממטיל קידון.
בנוסף לא ראיתי ברשימת הגברים אף נהג פורמולה1 שהם בכנות כנראה בין הספורטים היותר בכושר מכל ההתעללות שהם עוברים, וגם לא ראיתי את דימיטרי קלוקוב, שאני לא חושב שיש הרבה שלא יביאו לו את מקום ראשון בספורטאי הכי בכושר

אני לא בדיוק בטוח מה הפואנטה, ברור שכל ספורטי ברמה המקצוועית צריך להיות בכושר אבל הכושר משתנה מסוג הספורט למגבלות אחרות שפועלות בספורט.
בנוסף לא ראיתי ברשימת הגברים אף נהג פורמולה1 שהם בכנות כנראה בין הספורטים היותר בכושר מכל ההתעללות שהם עוברים, וגם לא ראיתי את דימיטרי קלוקוב, שאני לא חושב שיש הרבה שלא יביאו לו את מקום ראשון בספורטאי הכי בכושר
ולכן צץ הקרוספיט וניסה להסביר ברמת הרעיון שהספורטאי הכי "בכושר" הוא זה שנמצא ברמה גבוהה בכל עשרת רכיבי הכושר כמו שהם מוגדרים ולצורך העניין המנצח בקרב 10 באתלטיקה (ואין לי מושג מי הוא) הוא על פניו הכי "בכושר" מכולם.

זה סתם דירוג פופ, לא מדובר במדע טהור

ולכן צץ הקרוספיט וניסה להסביר ברמת הרעיון שהספורטאי הכי "בכושר" הוא זה שנמצא ברמה גבוהה בכל עשרת רכיבי הכושר כמו שהם מוגדרים ולצורך העניין המנצח בקרב 10 באתלטיקה (ואין לי מושג מי הוא) הוא על פניו הכי "בכושר" מכולם.
שזה כמובן קישקוש מוחלט ומרוחק מהמציאות

כושר בהגדרתו זה בהתאם לספורט.
״הכי בכושר״ זה לא חד משמעי, רוב השנה? בפיק? בגמר? באוף סיזן?

גם למשקולנים shw יש מרכיב של כושר, וברור שבכל השנה הם כנראה לא יוכלו לרוץ 10 דק.

כמו שאמרו כתבה פופוליסטית, כי האמת רחוקה מלעניין.

״הכי בכושר״ זה לא חד משמעי, רוב השנה? בפיק? בגמר? באוף סיזן?

גם למשקולנים shw יש מרכיב של כושר, וברור שבכל השנה הם כנראה לא יוכלו לרוץ 10 דק.

משקולנים דווקא בד"כ עושים אירובי בד"כ

בדיוק, רמת הכושר (רמת הfitness) מותאמת לספורט ולאתלט.
לדוגמה, פאוורליפטר בסוף בלוק פיק לתחרות יהיה "כשיר" (בכושר) לעשות סקוואט בנץ ודדליפט כבדים, אך ככל הנראה לא יהיה "כשיר" לרוץ במגרש כדורגל למשך משחק שלם (בלי קשר לקטגוריית המשקל).

פחות או יותר מסכם את כל הכתבות החסרות פואנטה האלה.

לא מסכים בכלל, ולאד הסקווטר הכי טוב בעולם לצורך העניין, הוא יותר או פחות בכושר מיוסיאן בולט?
הבאת קיצונים בתחומם

אנ חושב שלברון ג'יימס אם היה עושה קרוספיט, תוך שנה כנראה היה מספר אחד בתחום.

כמובן שלעולם לא נדע, כי יש סיבה שבכדורסל משלמים יותר (רמז: זה קצת יותר תובעני מקרוספיט ולכן יש הרבה יותר אתלטים בקרוספיט שנחשבים "טובים" לעומת שחקני כדורסל)

הבאת קיצונים בתחומם

אנ חושב שלברון ג'יימס אם היה עושה קרוספיט, תוך שנה כנראה היה מספר אחד בתחום.

כמובן שלעולם לא נדע, כי יש סיבה שבכדורסל משלמים יותר (רמז: זה קצת יותר תובעני מקרוספיט ולכן יש הרבה יותר אתלטים בקרוספיט שנחשבים "טובים" לעומת שחקני כדורסל)
זה קצת יותר תובעני מקרוספיט? איך קבעת כזה דבר? (רמז הציניות שלך מתחילה לעצבן אותי)

זה קצת יותר תובעני מקרוספיט? איך קבעת כזה דבר? (רמז הציניות שלך מתחילה לעצבן אותי)
קח נשימה עמוקה קודם כל כי ציני אני לא.
צריך להבין שלעשות כל תרגיל שיש זה פחות קשה מלעלות לדאנק מעל 2 חוסמים אחרי דריבל ו3 ספרינטים צד לצד ואינסוף מרפקים שקיבלת משחק שלם

חחחח וואו כמה שנבא הוא הספורט הכי קשה בעולם.
לשחק 82 משחקים בעונה הרגילה ועוד פליאוף מול מפלצות אתלטיקה, בלי שינה ועם הרבה נסיעות וכמובן בלי 900 סוגי חומרים כמו שיש בענפי הכח.

אגב, בענפי הכדור הספורטאי נדרש גם לקואורדינציה ברמה הרבה יותר גבוהה מקורספיט, למחשבה, לקבלת החלטות מהירה ומדויקת וכו וכו.

נערך לאחרונה:
אני משער שלמתאגרפים קלאסיים יש את הכושר הכי טוב.
לחטוף מכות, לזוז בזירה, להתחמק, וכו.
זו דעתי.

אני משער שלמתאגרפים קלאסיים יש את הכושר הכי טוב.
לחטוף מכות, לזוז בזירה, להתחמק, וכו.
זו דעתי.
אחי מה זה לעומת לעשות פאוורקלין וברפיז בלי מנוחה על זמן?
(זו ציניות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית