הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת- תפריט חיטוב

waterwalk111

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
1
30
1
קפה+חצי כוס חלב 3%
תפוח
לחמנייה מלחם מלא(150 גרם) + קופסא קוטג 5%
150 גרם אורז מלא אחרי בישול
250 גרם חזה עוף
יוגורט 1.5% 200 גרם+כף חמאת בוטנים(25 גרם)
2 קופסאות טונה בשמן

קלוריות: 2000
חלבונים: 172 גרם
שומן: 69 גרם
פחמימות: 173 גרם
משקל: 86 ק"ג
גובה: 1.87

משהו שמוזר לי מאוד זה הכמות חלבון שאני אוכל לעומת הגרמים שיצא לי במחשבון, לא נראה לי הגיוני שכל זה זה רק 172 גרם, מישהו יכול לבדוק לי את זה בבקשה?
בנוגע לגיוון אני כל יום אוכל משהו אחר למשל במקום קוטג סוגי גבינות אחרים או במקום חזה עוף אז בשר/דג/עוף בתנור וכו.
יש הצעות?

• פותח/ת השרשור
נראה תקין

שים לב שבין 250 גרם בשר ל250 גרם חזה עוף יש הבדל קלוריות לא קטן.

מה ה RMR שלך?
לגבי הבשר, תודה שאמרת לי לא שמתי לב לזה בכלל, ביום שאני אוכל בשר אני אוריד את הכמות לפי הערכים.
הRMR שלי 2350, ואני עושה 3 אימוני fbw ו3 פעמים ריצה של 400 קלוריות בשבוע אז ככה יצא לי החישוב.
נראה תקין

שים לב שבין 250 גרם בשר ל250 גרם חזה עוף יש הבדל קלוריות לא קטן.

מה ה RMR שלך?
יש לי עוד שאלה ברשותך, במהלך היום אני כמעט ולא מרגיש רעב, דבר שמוזר מכיוון שאני בגירעון קלורי. בנוסף נדמה לי שאני אוכל ממש הרבה, אפילו ברמה שאני מרגיש שאני אוכל יותר ממה שאכלתי לפני החיטוב.
האם יש לי בעיה בתפריט או משהו? כי גם הירידה במשקל אינה יציבה שבוע יורד שבוע נשאר אותו דבר

לגבי הבשר, תודה שאמרת לי לא שמתי לב לזה בכלל, ביום שאני אוכל בשר אני אוריד את הכמות לפי הערכים.
הRMR שלי 2350, ואני עושה 3 אימוני fbw ו3 פעמים ריצה של 400 קלוריות בשבוע אז ככה יצא לי החישוב.

יש לי עוד שאלה ברשותך, במהלך היום אני כמעט ולא מרגיש רעב, דבר שמוזר מכיוון שאני בגירעון קלורי. בנוסף נדמה לי שאני אוכל ממש הרבה, אפילו ברמה שאני מרגיש שאני אוכל יותר ממה שאכלתי לפני החיטוב.
האם יש לי בעיה בתפריט או משהו? כי גם הירידה במשקל אינה יציבה שבוע יורד שבוע נשאר אותו דבר
תחושת שובע ורעב לא הולכים לפי ערך קלורי.
דבר נוסף, אם אתה לא יורד תגביר את האירובי. זו האופציה האידיאלית ביותר. ולגבי כמויות האוכל - כל עוד אתה אוכל לפי התפריט ולא מזגזג אין לך מה לדאוג.

Back
למעלה תחתית