הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תפריט

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אז ככה
אני בן 17 גובה 178+- משקל 67
אין לי שמץ באחוזי שומן אבל בין 16-18 לפי דעתי יש מצב פחות
BMR=1702
אחריי שהכפלתי ב1.2 יצא
RMR=2040
בכללי אני לא פעיל מדי בעבודה פיזית ולא עושה כרגע אירובי אני בSS ורציתי חוות דעת על התפריט שלי שיש בו כמות שומן מאוד גבוהה לצערי. .

אז ארוחת בוקר
3 פרוסות לחם
קוטג 5אחוז
ביצה אחת
כוס חלב
טיפטיפה שמן

ארוחת צהריים
מנה גדולה של פחמימה (פסטה, פתיתים, אורז)
חזה עוף עם מעט שמן זית ותבלינים

ארוחת ערב:
3 פרוסות לחם
קופסאת טונה
כפית שמן זית
(מדי פעם קופסאת תירס קטנה של שימורים)

שייק אחריי אימון וגם ארוחה אחרונה בדרכ ב23:00:

110גרם שיבולת שועל
2 כפיות חמאת בוטנים טבעית
2 כוסות חלב
25גרם אגוזי מלך
100גרם דייטמטיז סופר מאס גיינר

בסך הכל מגיע לערכים באיזור
2944 קלוריות
166גרם חלבון
360גרם פחמימה
100גרם שומן
עכשיט אני יודע שזה תפריט שיש בו יותר מדי למשקל שלי בעיקר בשומן אבל יש ימים שאני ממהר מאוד ומפספס כמה דברים קטנים אז כאילו נגיד היום פספסתי משהו קטן אז וואלה לא נורא לקחתי ספייר מחר זה יסתדר

ועוד שאלה בגלל שאני עם לוז מאוד עמוס ואין לי זמן להיות בבית ולהכיו סלטים אז יוצא שאני כמעט לא אוכל ירקות.. רק כשיש סלט מוכן אני אוכל אין זמן לחתוך וכל זה רציתי לדעת אם זה יפגע לי בגדילה ואם כן כדאי לי לקחת מולטי ויטמין?
אם כן יש לכם משהו מומלץ או מולטי ויטמין של לייף יספיק?
תודב מראש וסליחה על החפירה

בשביל תפריט מסה זה נראה תפריט דיי מדכא
הגיינר דיי מיותר במיוחד כי כמו שציינת בעצמך יש לך פה אקסטרה קלוריות
בהחלט כדאי לך לנסות להכניס לתפריט ירקות ופירות במקום חלק מהלחם פה, אבל אם באמת אין אפשרות אז כן הייתי ממליץ לקחת מולטי ויטמין, לגבי הסוג... אני פחות מתמצא
@kotzer מה דעתך?

• פותח/ת השרשור
בהחלט כדאי לך לנסות להכניס לתפריט ירקות ופירות במקום חלק מהלחם פה, אבל אם באמת אין אפשרות אז כן הייתי ממליץ לקחת מולטי ויטמין, לגבי הסוג... אני פחות מתמצא
@kotzer מה דעתך?
לא תמיד אני אוכל לחם לפעמים מחליף בפחמימה אחרת בדרכ רק בבוקר לחם צהריים פסטה או משהו וערב אורז או בסגנון
וכמו שאמרתי קורה שמפספס דברים בשביל זה הגיינר והקלוריוץ המיותרות בערך 300קלוריוץ אקסטרה נראה לי

@kotzer מה דעתך?
אני חושב די כיסית את הכל פה.
זה שיש הרבה שומן זה לא בעיה, ובגלל שזה גיל ההתבגרות לא הייתי מתרגש מכמות הקלוריות המוגזמת אלא אם אתה רואה שאתה מתחיל לצבור שומן בקצב מהיר

• פותח/ת השרשור
זה שיש הרבה שומן זה לא בעיה, ובגלל שזה גיל ההתבגרות לא הייתי מתרגש מכמות הקלוריות המוגזמת אלא אם אתה רואה שאתה מתחיל לצבור שומן בקצב מהיר
תודה רבה לשניכם ולגבי מולטי ויטמין

התיוג היה בעיקר לגבי המולטיויטמין 😅

התיוג היה בעיקר לגבי המולטיויטמין 😅
טוב לדעת חח
בכל מקרה אפשר לקחת מולטיויטמין, לא חובה, אבל הייתי עושה בדיקות דם מקיפות לפני ליתר ביטחון

Back
למעלה תחתית