הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על סקוואט וPC

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
חזרנו. 105 ק"ג עם הסקוואט (שיא אישי ל3 סטים):

יודע שבחזרה הרביעית הברכיים שלי הרביצו את הגלישה של החיים. :🙁

PC 50 ק"ג

מצטער שזה הפוך, לא יכלנו לצלם בזווית אחרת לא היה מקום (ורציתי לצלם מקדימה)

:120ag:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט נראה בסדר גמור, אבל אתה חייב נעליים. זה קל לך ואתה תהיה הרבה יותר חזק עם נעליים נורמאליות, אפילו אולסטאר.

הפאוורקלין סביר, תשים לב שהגב שלך למעלה עגול, תסדר את זה ויהיה הרבה יותר טוב. נראה שתפסת את הרעיון של התרגיל.

• פותח/ת השרשור
כן כן אני מודע לנושא הנעליים.
יש לי בעיה רצינית מאוד עם הדבר הזה כי הכף רגל שלי נורא רחבה.. אז לא כל נעל מתאימה.. אולסטאר גם זה גבולי.
מצד שני אבל יש לי נעליים שהם דיקט ממש קשות.. אבל הן גם שטוחות הרבה יותר.. מה עדיף?
כשעבדתי איתן היו לי כאבים איומים.. אבל אני מקשר את זה לפאק בטכניקה.. אני אקח אותן לאימון עם הסקוואט הקל באמצע השבוע ונראה איך זה יעבוד.

ובקשר לעיגול של הגב יש לי קיפוזיס די חמור.. אני לא יודע עד כמה זה חשוב.. אבל לכווץ את הגב בצורה כזאת אומר או שאני אצטרך להתכופף למוט (לא טוב..) או שאני אצטרך לתפוס צר יותר שזה בכלל רע.

תודה אבל על התגובה. נמשיך לעבוד על הPC.. 😃

הסקוואט נראה בסדר גמור, אבל אתה חייב נעליים. זה קל לך ואתה תהיה הרבה יותר חזק עם נעליים נורמאליות, אפילו אולסטאר.

הפאוורקלין סביר, תשים לב שהגב שלך למעלה עגול, תסדר את זה ויהיה הרבה יותר טוב. נראה שתפסת את הרעיון של התרגיל.

מה זה "אפילו אולסטאר"????? תן כבוד לאולסטאר!!

ההתקדמות שלך ממש יפה
רואים את זה בלוג מאיפה התחלת ואיפה אתה היום

הPC ממש טוב, תוך כמה זמן הגעת לטכניקה כזו ?
אתה כבר מוסיף בו משקל קבוע ?

• פותח/ת השרשור
הרגשתי עליה ממש ממש משמעותית ברגע ששמתי את הפלטות של ה15 (מן הסתם) אתה יכול לבדוק בלוג מתי הגעתי ל50 ק"ג
הוספתי החל מ30 ק"ג נדמה לי 2.5 כל אימון. בהתחלה היה האנג קלין. ואז התעצבנתי על זה כי רציתי לעבוד תנועה מלאה אז פשוט עבדתי מגובה סטנדרטי של פלטה והתחלתי משם. זה לא כזה הפריע כי המשקל היה מאוד נמוך.
עדיין מוסיף 2.5 כל אימון. אימון קודם היה 57.5 ונכשלתי בחזרה האחרונה ה2 סטים האחרונים.
ניחשתי שזה היה כשל טכני.. הרגשתי שאני לא מספיק מושך עם השכמות וקופץ עם המוט אז זה היה מבחינתי סימן לרדת ל50 ולהתחיל עוד טיפה טכניקה. עכשיו מטפס לאיטי עם קפיצות של 2.5.

כן תכלס גם לי זה קורה עם משקל בינוני הטכניקה טובה
ושהמשקל כבד אני רק מנסה למשוך ולהביא את המוט לכתף בכל דרך אפשרית...

• פותח/ת השרשור
נדיר שקורה לי שאני מושך עם היד... תמיד יש לי בראש מרפקים החוצה מרפקים החוצה.. בין הדברים הכי שאני מקפיד עליהם.. אז פשוט כשאני לא מצליח המוט נופל בערך בגובה הפופיק.. אז אין לי תפיסות מכוערות כאלה לרוב.. מפחד על פרק כף היד... ראיתי בלוג של coldfire שהוא סובל מכאבים מזה. הפחיד אותי חחחחח
בכללי אני מאמין שזה פשוט תנועה שצריך להשריש בה זרימה.. כי רואים אצלי שזה נגיד מפורק ל2 חלקים בערך..
אצל המקצוענים אפשר לראות זרימה בתנועה.. אני מניח שזה מאפשר פשוט האצה נקיה של המוט בלי תקיעות מיותרות , זאת השאיפה 😛

נדיר שקורה לי שאני מושך עם היד... תמיד יש לי בראש מרפקים החוצה מרפקים החוצה.. בין הדברים הכי שאני מקפיד עליהם.. אז פשוט כשאני לא מצליח המוט נופל בערך בגובה הפופיק.. אז אין לי תפיסות מכוערות כאלה לרוב.. מפחד על פרק כף היד... ראיתי בלוג של coldfire שהוא סובל מכאבים מזה. הפחיד אותי חחחחח
בכללי אני מאמין שזה פשוט תנועה שצריך להשריש בה זרימה.. כי רואים אצלי שזה נגיד מפורק ל2 חלקים בערך..
אצל המקצוענים אפשר לראות זרימה בתנועה.. אני מניח שזה מאפשר פשוט האצה נקיה של המוט בלי תקיעות מיותרות , זאת השאיפה 😛

אני לא סובל מהכאבים. אני נהנה מהם. היום עשיתי קלינים עם 90 קילו והיה סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית