הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נרשם לחדר כושר

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
אני נרשם לחדר כושר ורוצה להתחיל מסה. רציתי לדעת אמרו לי לעשות ss כי אני מתחיל .
אתם חושבים שזה תוכנית טובה ? או שעדיף ab או fbw ?

ואם ss כמה זמן לעשות את התוכנית עד שאני אעבור לתוכנית מסה אחרת ?

FBW עם תרגילי הבסיס תתאים לך בשלב ראשוני והדגש המרכזי בה צריך להיות שאתה מרגיש בטחון בשליטה שלך בטכניקה של תרגילי הבסיס. ככל שתשקיע יותר על טכניקה בשלב מוקדם זה יחסוך לך התעסקויות לא נעימות בתכניות כמו SS למשל, שטכניקה לקויה אמורה להיות מהגורמים שאמורים להמנע מהם מבחינת מגבלה על ההתקדמות שלך.

הרוב אומרים שכן
ואם הרוב יאמרו לך לקפוץ מהגג?
לשאלתך, SS היא תוכנית טובה למתחילים ואין בה שום קסם מלבד התרכזות בתרגילי הבסיס והתקדמות עקבית.
אם אתה מעוניין לעשות אותה תקרא כמו שהמליצו את כל מה שכתוב עליה בפורטל, זה ייתן לך מספיק מידע.
בשלב זה, אתה תרוויח עלייה במסת שריר כמעט מכל דבר שתעשה ולכן כמה שפחות = יותר טוב.

כך או כך, לאחר זמן מסויים ולרוב זה לא יהיה יותר מחודשיים לדעתי, מגיעים למיצוי בלמידת התנועות והתחזקות בסיסית ואפשר לקחת FBW אחרת שיש בה יותר תדירות לשרירים השונים, עצימות שמתאימה יותר להיפרטרופיה ואפשרות להוסיף תרגילים שונים מבלי לפגוע בהתאוששות בתכנון נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית