הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סליפרס לדדליפט סומו?

• פותח/ת השרשור SBD
  • פורסם בתאריך

SBD

משתמש מתחיל
132
47
נק' מוניטין:
60
132
47
מעולם לא התנסיתי עם סליפרס, אבל ידוע לי מנסיון אישי שכל מ"מ הגבהה בדדליפט שלי (מושך סומו) גורע מהמשקל שביכולתי להרים דרמטית ממשיכה עם גרביים בלבד.
מטבע הדברים של דדליפט סומו אני צריך כפות רגליים יציבות, למישהו יש המלצה לסליפרס (סליפרס, אפילו לא צ׳אק טיילור) שלא מחליקות, יציבות ודקות?

לא מנסיון אישי, אבל דווקא לא מושכים סומו עם סליפרס כדי לקבל תמיכה טובה יותר לרגל בגלל הזווית ומשתמשים בנעלי האבקות ודומיהן

• פותח/ת השרשור
לא מנסיון אישי, אבל דווקא לא מושכים סומו עם סליפרס כדי לקבל תמיכה טובה יותר לרגל בגלל הזווית ומשתמשים בנעלי האבקות ודומיהן
המלצה? שמעתי על סאבו (לא מכיר אבל שמעתי) מומלץ?

כמו שאמרו מעלי, סליפרס לא מספקות אחיזה מספיק טובה לסומו.

יש כאלה שמושכים איתן אבל לדעתי זה לא אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
ידוע למישהו מה גובה הסוליה בSABO DEADLIFT?
ראיתי בכמה אתרים תמונות אבל הסוליה לא נראית דקה במיוחד... יש למישהו נסיון עם הנעליים?

ידוע למישהו מה גובה הסוליה בSABO DEADLIFT?
ראיתי בכמה אתרים תמונות אבל הסוליה לא נראית דקה במיוחד... יש למישהו נסיון עם הנעליים?
בסומו בגלל הפיסוק המאוד רחב הנושא של גובה הנעל פחות משמעותי בהשוואה לדדליפט רגיל.
אתה גם "מועך" את הנעל עם הזוית של כף הרגל ולכן הדגש הוא תמיכה ולא גובה הסוליה

• פותח/ת השרשור
דווקא לא מסכים, כפי שאמרתי, אצלי כל מ"מ הגבהה גורע מהכוח שלי מהרצפה.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך לא הייתי ברור, אני מעדיף סוליה נמוכה כדי לשמר את הכוח שיש לי.
רוב מושכי הסומו מתקשים עם ניתוק ראשוני של המשקל, לכן אם תתן להם נעל עם סוליה גבוהה, יהיה להם קשה למשוך מן הסתם.

אני מוכר סליפרז של טיטאן וממליץ לך חד משמעית לקנות נעל האבקות איכותית של אסיקס ודומיהן.
סליפרז לא נוח בסומו כי יש נטיה "לגרור" את הסוליה ולא רק לדחוף את הרצפה כמו בקלאסי.

• פותח/ת השרשור
אני מוכר סליפרז של טיטאן וממליץ לך חד משמעית לקנות נעל האבקות איכותית של אסיקס ודומיהן.
סליפרז לא נוח בסומו כי יש נטיה "לגרור" את הסוליה ולא רק לדחוף את הרצפה כמו בקלאסי.
תודה על ההצעה, אני בדרך לקנות סאבו... אגב מומלץ הנעלי deadlift או הgoodlift?

נראה לי שב goodlift הסוליה עבה יותר, אבל לא סגור על זה 100%
אני לא חושב שהיא עבה יותר, אבל היא בהחלט קשיחה יותר
יש ממש מעט ביקורות על ה-goodlift, אבל היא פחוחת גמישה מהדדליפט, אבל לדעת היא אמורה להחזיק את הרגל יותר טוב, והיא נהיית הרבה פחות בלויה עם הזמן, בעיה ידועה של הדדליפט

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאני מגזים עם החוסר-החלטיות, אבל יש מישהו שממליץ על אחד מהשניים מניסיון?

יש לך המלצה יותר ספציפית לסוג נעל? (תופסת גם לדדליפט קלאסי)

לא הבנתי איך לא הייתי ברור, אני מעדיף סוליה נמוכה כדי לשמר את הכוח שיש לי.
רוב מושכי הסומו מתקשים עם ניתוק ראשוני של המשקל, לכן אם תתן להם נעל עם סוליה גבוהה, יהיה להם קשה למשוך מן הסתם.
מה שהתכוון חנן להגיד, זה שאם הטווח תנועה מתארך -> לא הופך אותך לחלש יותר, ולהפך.

• פותח/ת השרשור
מה שהתכוון חנן להגיד, זה שאם הטווח תנועה מתארך -> לא הופך אותך לחלש יותר, ולהפך.
נראה לי שיש אי הבנה... הכוונה שלי היא שאני רוצה למשוך עם נעל עם סוליה נמוכה, שתאפשר לי למשוך את טווח התנועה הקצר ביותר שהנעל משפיעה עליה.
אם אמשוך עם נעליים גבוהות כמו ואנס כנראה שלא אצליח למשוך 95%, ואם אני מתחרה אני מעדיף למשוך כמה שאני יכול, ולא שלא אצליח למשוך את המקסימום האמיתי שלי בגלל נעליים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית