שלום לכולם, רקע:
בן 25, משקל 85, 1.94 מטר, מתאמן חצי שנה SS.
תפריט: אוכל בכוח כמה שיכול.
המטרה היפרטרפיה.
ימי אימון:
xAxBxCD
A:
סקוואט 5x8
לג פרס במכונה 3x10
מתח 5x8
בנט אובר ראו 3x8
B:
דדליפט רומני 5x8
פשיטת ירך 3x10
בנץ פרס 5x8
מיליטרי 3x8
C:
סקוואט 5x8
לג פרס במכונה 3x10
מתח 5x8
Cable crunch (לא יודע איך זה נקרא בעברית) 3x12
D:
דדליפט רומני 5x8
פשיטת ירך 3x10
בנץ פרס 5x8
מקבילים 3x8
הסבר על התוכנית:
בכל יום אימון יש לי 2 תרגילים עיקריים ומורכבים כמובן, כאשר אחרי כל תרגיל עיקרי מגיע תרגיל שאני קורא לו "עזר", שהוא מבודד או מורכב גם כן.
לתרגיל העיקרי אני מקדיש 5 סטים ולתרגיל "עזר" 3 סטים.
אפשר לראות דגש רחב לפלג גוף התחתון שאני מאמין בו מאוד וכן פעמיים בשבוע תרגיל עיקרי לשריר גדול שהם גב וחזה.
ב-A אני מתחיל עם סקוואט רחב ומכונה בשביל עבודה על הקוודאס והמרחיקים, ואז המתח והבנט אובר ששניהם תרגילי משיכה.
ב-B אני מתחיל עם דדליפט רומני ופשיטת ירך בשביל לתת עבודה על ההמסטרינג והגלוטס, ואז הבנץ' והמיליטרי ששניהם תרגילי דחיפה.
ב-C התחלה כמו ב-A, אחר כך מתח ובטן עם כבלים שאתה יושב על הרצפה ומתכופף, על מנת לתת דגש לשרירי הליבה, הרבה שרירים עובדים כמייצבים בצרגיל הזה ולכן הוספתי אותו, אולי שווה להוריד אותו ולעשות פשוט כמו A? לשיפוטכם.
ב-D התחלה כמו ב-B, אחר כך בנץ' ומקבילים שוב תרגילי דחיפה כמו ב-B.
מנוחה: 120 שנית בין סט לסט בעיקרים, 90 ב"עזר".
חוות דעת?
בן 25, משקל 85, 1.94 מטר, מתאמן חצי שנה SS.
תפריט: אוכל בכוח כמה שיכול.
המטרה היפרטרפיה.
ימי אימון:
xAxBxCD
A:
סקוואט 5x8
לג פרס במכונה 3x10
מתח 5x8
בנט אובר ראו 3x8
B:
דדליפט רומני 5x8
פשיטת ירך 3x10
בנץ פרס 5x8
מיליטרי 3x8
C:
סקוואט 5x8
לג פרס במכונה 3x10
מתח 5x8
Cable crunch (לא יודע איך זה נקרא בעברית) 3x12
D:
דדליפט רומני 5x8
פשיטת ירך 3x10
בנץ פרס 5x8
מקבילים 3x8
הסבר על התוכנית:
בכל יום אימון יש לי 2 תרגילים עיקריים ומורכבים כמובן, כאשר אחרי כל תרגיל עיקרי מגיע תרגיל שאני קורא לו "עזר", שהוא מבודד או מורכב גם כן.
לתרגיל העיקרי אני מקדיש 5 סטים ולתרגיל "עזר" 3 סטים.
אפשר לראות דגש רחב לפלג גוף התחתון שאני מאמין בו מאוד וכן פעמיים בשבוע תרגיל עיקרי לשריר גדול שהם גב וחזה.
ב-A אני מתחיל עם סקוואט רחב ומכונה בשביל עבודה על הקוודאס והמרחיקים, ואז המתח והבנט אובר ששניהם תרגילי משיכה.
ב-B אני מתחיל עם דדליפט רומני ופשיטת ירך בשביל לתת עבודה על ההמסטרינג והגלוטס, ואז הבנץ' והמיליטרי ששניהם תרגילי דחיפה.
ב-C התחלה כמו ב-A, אחר כך מתח ובטן עם כבלים שאתה יושב על הרצפה ומתכופף, על מנת לתת דגש לשרירי הליבה, הרבה שרירים עובדים כמייצבים בצרגיל הזה ולכן הוספתי אותו, אולי שווה להוריד אותו ולעשות פשוט כמו A? לשיפוטכם.
ב-D התחלה כמו ב-B, אחר כך בנץ' ומקבילים שוב תרגילי דחיפה כמו ב-B.
מנוחה: 120 שנית בין סט לסט בעיקרים, 90 ב"עזר".
חוות דעת?