הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סקווטים

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
אהלן,

נתקלתי בפורום הזה ברשת, פורום נחמד!

הסתכלתי פה ושם על חבר'ה שעושים סקווטים וראיתי שהרוב מגיעים ל90 מעלות(מה שנקרא PARALEL) ולא יורדים לדיפ עד הסוף. יש סיבה מיוחדת לכך?

ראיתי גם שרשורים שבהם קוראים ל90 מעלות "חצי", אם אני לא טועה "חצי" זה כשלא מגיעים ל90 מעלות אלא נעצרים לפני ...

קיצר קצת סדר בבלאגן אם אפשר, תודה מראש

מעולם לא התקפתי אף אחד, אתם החלטתם לפרש את השאלות שלי שלא כוונו נגד אף אחד כתקיפה
לא טענתי שמה שאתם עושים זה חרא, אמרתי שמה אני מכיר שונה ורציתי לברר מה ההבדל...
לא אמרתי לכם שאלמד אתכם

בכל מקרה, אנחנו נעלה את הסרטונים שלנו (בקרוב נצלם אותם) ואז אם תרצה להפגש בחד"כ הטכניון - מגרשך הביתי , אז נפגש שם

1. אז הכל יכול אמר שהוא ילמד אותנו....חצוף.
2. אוקי בוא נניח ונראה מחזה מדהים שבו אתה והכל יכול מבצעים סקוואט כ"כ מושלם עם 199.9 ק"ג שכל מי הנוכחים מסביב מתחילים לבכות מרוב התרגשות - מה נראה לך שלא ארצה לפגוש אתכם?
3. אתם מוזמנים כי אתם באים בהצהרות ואני נותן לכם במה להציג אותה...אני לא מחפש תחרות במיוחד לא עם אלמוניים מאחורי מסך.
4. באיזה מכון אתם?

• פותח/ת השרשור
1. אז הכל יכול אמר שהוא ילמד אותנו....חצוף.
2. אוקי בוא נניח ונראה מחזה מדהים שבו אתה והכל יכול מבצעים סקוואט כ"כ מושלם עם 199.9 ק"ג שכל מי הנוכחים מסביב מתחילים לבכות מרוב התרגשות - מה נראה לך שלא ארצה לפגוש אתכם?
3. אתם מוזמנים כי אתם באים בהצהרות ואני נותן לכם במה להציג אותה...אני לא מחפש תחרות במיוחד לא עם אלמוניים מאחורי מסך.
4. באיזה מכון אתם?

1. הכל יכול איש בוגר ואני לא יכול לקחת אחריות על דבריו שלפעמים נוקשים מדי.
2. אף אחד מאיתנו לא יעשה 200 קילו אבל אנחנו בהחלט עובדים במשקלים מכובדים ונשמח להפגש ולהתרשם מיכולותיך
3. אנחנו נשמח להוכיח לכל הפורום שיש דברים בגו ולזכות בהתנצלות
4. אנחנו עובדים במכון קטן במחסן של אחד מאיתנו עם משקולות והכל שלנו

1. הכל יכול איש בוגר ואני לא יכול לקחת אחריות על דבריו שלפעמים נוקשים מדי.
2. אף אחד מאיתנו לא יעשה 200 קילו אבל אנחנו בהחלט עובדים במשקלים מכובדים ונשמח להפגש ולהתרשם מיכולותיך
3. אנחנו נשמח להוכיח לכל הפורום שיש דברים בגו ולזכות בהתנצלות
4. אנחנו עובדים במכון קטן במחסן של אחד מאיתנו עם משקולות והכל שלנו

1. אף אחד לא יתנצל.
2. אל תבואו בגישה של אנחנו סופרמנים ואנחנו נראה לכם כל עוד לא הראיתם...להבא עדיף שתכינו את הסרטון לפני שאתם מדברים.
3. אני לא רוצה להפגש איתכם כדי להשוויץ...אני פשוט מענין אותי לראות אם אני יכול ללמוד ממכם. כתבתי שאני נוטה להאמין לאנשים...נראה שאתם מחפשים הכרה על ביצועי הסקוואט שלכם...לכן אתם תמיד מוזמנים לבוא למכון בטכניון.
4. תגדיר משקל מכובד. מקווה שהמוט אולימפי והכל כשר.
5. תאמין לי שאני לא מחפש "להכנס אתכם למכות" אני כמו כל אחד פה די תחרותי.
פתחתם מעין תחרות פה עם ההצהרות שלכם...תהיה בטוח שאם תבואו לטכניון ונתאמן זה
יהיה ברוח טובה כי זה ספורט וזה היופי שבו.
6. בינתיים אני אתמלא בסבלנות...שבוע זה לא הרבה זמן.
7. אני מבין שבשבוע הבא - קרי יום שני ה-15 לפברואר שנת 2010, שעה שש בערב אני רואה כאן סרטון, אחרת אתם לא עומדים במילה שלכם.
8. אני באמת מקווה להיות מופתע לטובה ולגלות שיש דברים בגו.
9. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
1. אף אחד לא יתנצל.
2. אל תבואו בגישה של אנחנו סופרמנים ואנחנו נראה לכם כל עוד לא הראיתם...להבא עדיף שתכינו את הסרטון לפני שאתם מדברים.
3. אני לא רוצה להפגש איתכם כדי להשוויץ...אני פשוט מענין אותי לראות אם אני יכול ללמוד ממכם. כתבתי שאני נוטה להאמין לאנשים...נראה שאתם מחפשים הכרה על ביצועי הסקוואט שלכם...לכן אתם תמיד מוזמנים לבוא למכון בטכניון.
4. תגדיר משקל מכובד. מקווה שהמוט אולימפי והכל כשר.
5. תאמין לי שאני לא מחפש "להכנס אתכם למכות" אני כמו כל אחד פה די תחרותי.
פתחתם מעין תחרות פה עם ההצהרות שלכם...תהיה בטוח שאם תבואו לטכניון ונתאמן זה
יהיה ברוח טובה כי זה ספורט וזה היופי שבו.
6. בינתיים אני אתמלא בסבלנות...שבוע זה לא הרבה זמן.
7. אני מבין שבשבוע הבא - קרי יום שני ה-15 לפברואר שנת 2010, שעה שש בערב אני רואה כאן סרטון, אחרת אתם לא עומדים במילה שלכם.
8. אני באמת מקווה להיות מופתע לטובה ולגלות שיש דברים בגו.
9. בהצלחה.

לא רוצה סתם לזרוק משקלים באוויר, זה מיותר...
המוט כמובן אולימפי...
לא יכול להתחייב אם זה יהיה עד יום שני שש בערב אבל...אם לא נעלה את הסרטון עד אז נבוא לחדר הכושר בטכניון ותוכל לספר לחברי הפורום מה הלך שם...

תודה!

לא רוצה סתם לזרוק משקלים באוויר, זה מיותר...
המוט כמובן אולימפי...
לא יכול להתחייב אם זה יהיה עד יום שני שש בערב אבל...אם לא נעלה את הסרטון עד אז נבוא לחדר הכושר בטכניון ותוכל לספר לחברי הפורום מה הלך שם...

תודה!

אבל הכל יכול בכבוד ובעצמו אמר שיהיה תוך שבוע...תגיד לו שזה לא בסדר.
תבואו מתי שבא לכם,
בכל מקרה אני לא אספר לחברי הפורום...אני אצלם...(מקבל מצלמה מדוגמת מחר:)).
בבקשה.

נ.ב
גם אני עשיתי פעם "דיפ"...עם מלא משקל.
לפני חודש וחצי הגעתי לאתר עם 90 ק"ג על 10 אחוז שומן טבעי....אחרי שנים טובות של אימון .
גם אני הבנתי שיש מה ללמוד...למדתי והתקדמתי הרבה מאז (אפילו שזה רק חודש וחצי).
אל תרגיש שנופלים עליך.....
פשוט תלמד את השפה ואת המושגים, זה חלק מהמקצועיות שלך בתור סקוואטר.
אתה לא מבין כמה זה ישפר את המעשי שלך....יאללה נתראה עוד שבוע.

אני רק יכול להוסיף שפגישות ידידותיות כאלה מוסיפים המון- אני עושה את זה מלא- גם נוסע וגם מארח חברים וחברים חדשים...

אני רק יכול להוסיף שפגישות ידידותיות כאלה מוסיפים המון- אני עושה את זה מלא- גם נוסע וגם מארח חברים וחברים חדשים...

אבל אתה לא אלמוני מאחורי המקלדת...
ואתה לא מזיין בשכל...
ואתה לא בא בגישה של סופרמן כח יכול....

אבל אתה לא אלמוני מאחורי המקלדת...
ואתה לא מזיין בשכל...
ואתה לא בא בגישה של סופרמן כח יכול....
אחשלי...תן להם את הקרדיט עד שלא יוכח אחרת,חובת ההוכחה לא עליך...לא כולם מסוגלים לצאת לבמה מסיבות לא אוביקטיביות לפעמים. תמיד בכל התחרויות יש כמה חברי בקהל שלא היו מביישים מקומות ראשונים. תן להם זמן להתארגן ועז נדבר...
תראה מה הולך פה- אולי הם באמת בטעות עושים פול סקווט יותר ממך וממני והם אלמוניים לגמרי? אני מכיר כמה רוסים כאלו במרתפים ומקלטים בב"ש...לך תדע..

אחשלי...תן להם את הקרדיט עד שלא יוכח אחרת,חובת ההוכחה לא עליך...לא כולם מסוגלים לצאת לבמה מסיבות לא אוביקטיביות לפעמים. תמיד בכל התחרויות יש כמה חברי בקהל שלא היו מביישים מקומות ראשונים. תן להם זמן להתארגן ועז נדבר...
תראה מה הולך פה- אולי הם באמת בטעות עושים פול סקווט יותר ממך וממני והם אלמוניים לגמרי? אני מכיר כמה רוסים כאלו במרתפים ומקלטים בב"ש...לך תדע..

הם פחדו להגיד כמה הם עושים....והרוסים שלך היו מוכיחים במעשים ולא בדיבורים.
ובטח ובטח לא היו תופסים פה תחת...
דבר שני...הם אמרו בהתחלה סרטון תוך שבוע...ואחרי זה אמרו שהם לא יכולים להתחייב לסרטון תוך שבוע...נשמע לך רציני..???
בכל מקרה אני לא יודע....אני רק יודע שאני סבלני.

איזה שטות זה להשעות תחבר'ה האלה...
דווקא היתה לי תחושה טובה לגביהם, ועכשיו לעולם לא נדע ונישאר תמהים ותוהים

באמת coldfire, על איזה מחוקי הפורום הם עברו? כן, הם היו אידיוטים גמורים. אבל למה להשעות ככה? פאשיזם.

הם טרולים מפורום אחר , ובגלל זה הם הושעו .

מנהלים,נראה לי שאתם קצת פרנואידים לגבי טרולים ומרגלים מהפורום השני,ג.ג לא שוכר אנשים שיבואו להספים פה.

לכל הבכיינים, תרגעו.

א. הם יצאו מהשעייה.
ב. אני עדיין בטוח שהם טרולים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית